Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

demek tartıldın ..
inş yarına kadar fazlalıklar gider en azından bir coğu giderde durumu toparlarız..

yarınki dururmumuz yine pek parlak olmıcak gibi...

Son düzenleme:
olcak canım olacak, takımı bozmayacağım.

şimdi kahvaltımı ettim, bugünü yeşil elma ve armut ile geçireceğim. yarın eksiyi göremesem bile artıda olmayacağım inş.

oohh sukurkıı aklın basına gelmıss aferım cok verımlı bır gece gecırmıssın canım benım tebrık edıyorum senı o artı 700 grmına ragmen öpüyorum senı ben daha cok beklıyordum acıkcası cok sukur oyle degılmıs bugunde cok cok dıkkat et tamam mı sekercım bakk kızmıyorum sana ama bugunude aynen dun gıbı sporla gecırmek sartıylaa heee bıde dun menunu goremedım senınn :82::82: gözumden kactı sanma sekercımm

ayy meyve ajan gıbı oldum bu yardımcılık yaramadı bana

şimdi kahvaltımı ettim, bugünü yeşil elma ve armut ile geçireceğim. yarın eksiyi göremesem bile artıda olmayacağım inş.

tamam canım güveniyorum sana yarın yüzümü kara cıkartmayın kızlar bu hafta en kötü ihtimalle yine derecede olalımm

minnosum hypatianın dün menü bildirmediği ii olmus bende ben hiç seslenmiyorum çünkü dün tüm gün yedi..
kızlara kötü örnek oluyor..

ınsallah canım hadı bakalım sen sabıte ınersen en azından dereceye gırebılırz hadı bakalım kızlar bugun son gunn . ha gayret az bucuk daha sabredellım dayanalım ınsallah olucak bu ıss sekerlerım bırıncı olucagız ınsallahhh

günaydın canlar nasılsınız bakıyımmmmm

ben pek iyi değilim yine istediğim kiloyu verememişim sabah tartıda 69.100 çıktım sadece 100 gram gitmiş benden anlamadığım şey her sabah 69.200 idim dün diyetin 1. günü idi ve sadece 100 gram vermişim bu hafta çok dikkat ettim düzenli spor yaptım hatta 2 saat günlük yürüdüm. hi. kaçamağım yok ama neden kilo veremiyorum. hastaneye gidiyorum bütün tahliller normal çıkıyor kilo vermemem içi bir sebep yok. hadi geçen hafta mazeretim vardı regl dönemi idi bu hafta oda yok ama yine 100 gramla idare edeceğim bu haftada offffffff offfffffffffffffffff

minnosum hypatianın dün menü bildirmediği ii olmus bende ben hiç seslenmiyorum çünkü dün tüm gün yedi..
kızlara kötü örnek oluyor..

valla dün tüm gün yedimm,, meyvemin kamerası var bizi görüyooo o yüzden yazmadım bi poğaça dedim ayaklandı burası, yediklerimi yazsam ooo

o yüzden menü bildirmedim kusura bakmayın

aslında 68'i görmüştüm ama deli gibi spor yaptım, saunaya girdim sanırım onun etkisi ya da korkudan yağlarım yandı çünkü size gelip de 68,3 desem ve 2 kg artım olsa beni öldürürdünüz.. şükür ki bu sabah çook çıkmadı umarım yarın da güzel bi sonuç söylerim sizee

canım bozma moralini bak reyhanda senin gibi ama bu hafta 1.1 vermiş inş sende vericeksin...
sabırlı ol

ben bilmem mi senii ahh ahhh

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull ( 59.3/59.1/0.2/%0.34)
Kuyabiye(54.8/)
PrensesPeri( 77.3/76.2/1.1/%1.42)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/69.1/0.1/%0.14)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(64.9/64,3/0,6/0,92)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

ağğlamak istiyorummmm :84::84::84::84:

wc için üst kata cıktım..
erkek ile bayan yan yana duvar var arada sadece üst kısım acık..
erkek tarafında dr tras oluyormus onun sesni duyunca hiç girmeden asağı indim
şimdi olmadı yaa artık hiç olmaz bu wc olayı .. :84::84::84:

canımm karcıcegımm bak sımdıkk tatlım bukadar sey yapıyorsun ve kılo veremıyorsan bununda bır sebebı var yıllardır vucudunun ıcra köselerıne sıkısmıs olan karayaglar senın sımdıye kadar yaptıklarınla onlar meydana cıktı sımdıden sonra dısarı cıkıcaklar sekerım.sakın ha sakın pes etme mutlaka ama mutlaka bır yerde bu dırenısı kıracaksındır ben emınım tatlım sana guvenıyorum ben bak ben nerden baksan 1 hatta 1.5 ay aynı kılodaydım pes etmedım dıyorum sana sende pes etmıyceksın.aralarında spordan yemekten hıc kacamak yapmadan tam tamına 10 gununu yaz bır deftere ama hıc bozmadan tamam mı tam 10 gun duzenlı spor dıyet menulerı ve 3 lıtre su eger bu 10 gunun sonundada vermezsen söz senı ender saracın kampına gonderecem parasınıda ben verecemm saka bıyana tatlım bak gor sadece 10 gun dıyorum sana ben boyle kırmıstım kendı dayanan karayaglarımı

eger 2 kılo artıda olsaydın senı takım olarak hakkarıye surerdık zaten ordada bırakırdık ordan eve kadar yurume gelırdın 4 gunee hadı canım yarına o 700 ude gonder tamam mı tatlım

ayy cok komık yaa oyle ustu acık wc mı olurmuss bu ınsaatcılar yokmuu

merak etme tatlımm öglen gıdersın rahat rahatt ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…