Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnn

Zor kalktım yerimden, eşim bir yandan bebeğim bir yandan, ikisi de yemek bekliyordu
Yoksa evim savaş alanı gibi, hiç kalkıp görmek istemiyordum..
Neyse başladım artık bir ucundan..
koca senden niye yemek beklesin sen çocuğu emzir. o hazirlasin kahvaltiyi bi zahmet eli ayagi tutuyor adamin
her işe neden kadin koşmak zorunda.

11 Kasım menüm

Öğle
3 dilim peynirli börek
yeşil zeytin

Akşam
1 porsiyon mantı
1 porsiyon patlican kebabı
2,3 tane kalem böreği
dereotlu yoğurt
İnce lavaş

Spor
1 saat Yürüyüş

Su
2 litre
Cok karbonhidrat olmus canim. Ben az da yesem cok karbonhidrat yeyince kilo aliyorum, umarim sen almazsin. Spor gayet guzel

Kizlar zor zamanlardan zorlu sinavlardan geciyorum. Burada aktif olamiyorum. Insan yasaminin degerini boyle zamanlarda anliyor. Bnm 1 hafta once ne guzel hayatim varmis diyorum. Saglikli mutlu yuvaniz varsa basinizi yastiga rahatca koyabiliyorsaniz yasaminizin degerini bilin. Insan hayati bir anlik. Bir anda hersey maffolabiliyor. Diyet olarakta zaten bu aralar bir sey yedigim yok. Istemesende zayifliyorum

Aslinda yediklerin belki kalori olarak cok degildir canim, mesela sabah cok guzel. Ama oglen makarna ve aksam puding ve biber dolmasi biraz fazla karbonhidrat olmus.

Canim benim umarim en kisa surede hayatinda yeniden huzuru mutlulugu bulursun. Cok haklisin gunluk hayatta insan sahip olduklarinin farkina varamiyor.
Paylasmak istersen dinleriz.

merhaba arkadaşlar.
günün verimli olmasi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
sabahlari 5 te kalkmak resmen artık işkence gelmeye başladi
doyasiyla uyumak istiyorum..
haftasonu bile...
haftasonu 7 de kalkıyorum.
işler varsa koş
wc mi temizliyceksin..
çamaşir mi asacaksin..
ee hangi birini.
çok yorucu bide kız da benle uğraşiyor.
off zamani değerlendirmek çok zor.
günü boşa harcamamak için uğraşiyorum.

merhaba arkadaşlar.
günün verimli olmasi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
sabahlari 5 te kalkmak resmen artık işkence gelmeye başladi
doyasiyla uyumak istiyorum..
haftasonu bile...
haftasonu 7 de kalkıyorum.
işler varsa koş
wc mi temizliyceksin..
çamaşir mi asacaksin..
ee hangi birini.
çok yorucu bide kız da benle uğraşiyor.
off zamani değerlendirmek çok zor.
günü boşa harcamamak için uğraşiyorum.

Hayirli olsun canim, videolardaki senin kizin mi? cok tatli masallah (nazar boncugu emojisi bulamadim )

Canim 10bin adim bile zayiflamak degil de saglikli yasam icin oneriliyor, mutlaka hareketi arttirmaliyiz. ben de giremiyorum bir turlu duzene ama artik sıkıldım sisko olmaktan, bu kez daha sıkı asilacagim yeniyila kadar bakalim. hadi sen de kasim sonu diyorsun, bu 2 haftayi iyi degerlendir, hergun yarim saat spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…