Canim dogum gunu kutlu olsun
koca senden niye yemek beklesin sen çocuğu emzir. o hazirlasin kahvaltiyi bi zahmet eli ayagi tutuyor adaminGünaydınnnn
Zor kalktım yerimden, eşim bir yandan bebeğim bir yandan, ikisi de yemek bekliyordu
Yoksa evim savaş alanı gibi, hiç kalkıp görmek istemiyordum..
Neyse başladım artık bir ucundan..
evet ben bunu çözüm ariyorumYavas yavas bak spor yapiyorsun buda birsey , ter attiracak sporlar yap bence .
Ryani milyoner yaptik sizide yapariz, lisanin 1 saat izleme hakki var sizi izleriz artik
Gunaydin canim.Günaydın
Güzel bir Salı bizimle olsun
Jnsallah kasim hedefine ulasirsjn canim84-85 arasi gidip geliyor.
kasımsonu 80 e göz diktim bu gidişati zor
15 gün kaldi ya
Cok karbonhidrat olmus canim. Ben az da yesem cok karbonhidrat yeyince kilo aliyorum, umarim sen almazsin. Spor gayet guzel11 Kasım menüm
Öğle
3 dilim peynirli börek
yeşil zeytin
Akşam
1 porsiyon mantı
1 porsiyon patlican kebabı
2,3 tane kalem böreği
dereotlu yoğurt
İnce lavaş
Spor
1 saat Yürüyüş
Su
2 litre
Aslinda yediklerin belki kalori olarak cok degildir canim, mesela sabah cok guzel. Ama oglen makarna ve aksam puding ve biber dolmasi biraz fazla karbonhidrat olmus.dünkü menüm.
sabah 5:30
kaşar peynirli yumurta
domates 5 zeytin
öğle: 12:00
arpa şehriye çorbasi
2 kaşık yogurt
yarim porsiyon erişte.
muz
Akşam: 19:30
3 adet dolmalık biber
1 kase vanilyali puding.
salata.
spor:
7024 adım.
direnç bandi ile 20 kez sırt çalışmasi
50 kez mekik ( top ile)
su: 2 lt
Kolay gelsin canimGünaydınnnn
Zor kalktım yerimden, eşim bir yandan bebeğim bir yandan, ikisi de yemek bekliyordu
Yoksa evim savaş alanı gibi, hiç kalkıp görmek istemiyordum..
Neyse başladım artık bir ucundan..
farkındayimAslinda yediklerin belki kalori olarak cok degildir canim, mesela sabah cok guzel. Ama oglen makarna ve aksam puding ve biber dolmasi biraz fazla karbonhidrat olmus.
Canim benim umarim en kisa surede hayatinda yeniden huzuru mutlulugu bulursun. Cok haklisin gunluk hayatta insan sahip olduklarinin farkina varamiyor.Kizlar zor zamanlardan zorlu sinavlardan geciyorum. Burada aktif olamiyorum. Insan yasaminin degerini boyle zamanlarda anliyor. Bnm 1 hafta once ne guzel hayatim varmis diyorum. Saglikli mutlu yuvaniz varsa basinizi yastiga rahatca koyabiliyorsaniz yasaminizin degerini bilin. Insan hayati bir anlik. Bir anda hersey maffolabiliyor. Diyet olarakta zaten bu aralar bir sey yedigim yok. Istemesende zayifliyorum
Hayirli olsun canim, videolardaki senin kizin mi? cok tatli masallah (nazar boncugu emojisi bulamadimSelam kizlar. Dun youtube kanali actik. Simdilik sadece 4-5 videomuz var ama zamanla artacak videolarimiz. Cocuklar icin bir kanal. Ingilizce ve turkce egitim videolari da cektik ama daha yuklenmedi. Cocuklariniza izletmek ve abone olmak isterseniz link: Kiddies World
yok sen abartiyorsundur, birkac kilo en fazla almissindir, sinavlar hafifleyince gelirsin yine, gider hemen onlarEvet kuzum bir var bir yokum.. ve şişkolaşıyprum...
spor salonuna gidemiyorum, evde alt komsu vs bahane yaratip duruyordum kendime. sagol tatlim walla sen yazinca dedim kendime kalk da 2 hareket yap hamladin diye
evet sessiz su siralar, bari siz gelin muhabbeteKızlar takımımız biraz sessiz miii
Elleri göreliiiim
3 gün sonra cuma dayanın direnin ve kilo veriiiiin
58............................ ben de istiyorum yaaaBen 58 lerde geziyom, sen ne yaptin iyicetonbis oldun mu, akrep zorunlu ayril di
Canim 10bin adim bile zayiflamak degil de saglikli yasam icin oneriliyor, mutlaka hareketi arttirmaliyiz. ben de giremiyorum bir turlu duzene ama artik sıkıldım sisko olmaktan, bu kez daha sıkı asilacagim yeniyila kadar bakalim. hadi sen de kasim sonu diyorsun, bu 2 haftayi iyi degerlendir, hergun yarim saat spor yapsporu 7 bin adim atiyorum günde.
az valla 10 bindi hedefim tutmuyor.
telefonu yanima taşımayı unutuyorum bazen.
sabahlari bazen çok üşeniyorum
direnç bandi ile kol sırt çalışmasi;
nasıl da çıt yapıyor. rahatlatici :)
offf bi türlü ben düzene giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?