bebek kolay, esin de disardan soylesin. eve de yardimci cagir bir gunluk, hoop tamamdir.Günaydınnnn
Zor kalktım yerimden, eşim bir yandan bebeğim bir yandan, ikisi de yemek bekliyordu
Yoksa evim savaş alanı gibi, hiç kalkıp görmek istemiyordum..
Neyse başladım artık bir ucundan..
hadi yap Aslievet ben bunu çözüm ariyorum
ara ögünsüz sıkı pıkı ter yapacak spor...
zorlayici antreman..
yap Aslı diyorum kendime
Kizartma bence hedefine ulasana kadar yapma evde, karnibahar yemegini sevmiyorsan bir sure yapmazsin olur biter. Karnibahar kisiri denedin mi hic? bence nefis oluyorfarkındayim
bu akşam karnabahar kızartma yapıcam
yemegi yemiyorum
benim hayalim..58............................ ben de istiyorum yaaa
Evet cok haklisin, bizim de bir tanidigimiz bu hafta trafik kazasinda hayatini kaybetti. Bazen cok ufak gereksiz seylere uzuyoruz kendimizi. Hayatimiza sagligimiza sıkı sıkı tutunmaliyiz aslinda.Kizlar zor zamanlardan zorlu sinavlardan geciyorum. Burada aktif olamiyorum. Insan yasaminin degerini boyle zamanlarda anliyor. Bnm 1 hafta once ne guzel hayatim varmis diyorum. Saglikli mutlu yuvaniz varsa basinizi yastiga rahatca koyabiliyorsaniz yasaminizin degerini bilin. Insan hayati bir anlik. Bir anda hersey maffolabiliyor. Diyet olarakta zaten bu aralar bir sey yedigim yok. Istemesende zayifliyorum
5te kalkmak cok zor gerkekten. vucudun uyku ihtiyaci da onemlimerhaba arkadaşlar.
günün verimli olmasi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
sabahlari 5 te kalkmak resmen artık işkence gelmeye başladi
doyasiyla uyumak istiyorum..
haftasonu bile...
haftasonu 7 de kalkıyorum.
işler varsa koş
wc mi temizliyceksin..
çamaşir mi asacaksin..
ee hangi birini.
çok yorucu bide kız da benle uğraşiyor.
off zamani değerlendirmek çok zor.
günü boşa harcamamak için uğraşiyorum.
hadi o zaman, seni seneye bu zamanlar 58 yapalim, hatta belki daha once bile olursunbenim hayalim..
kıskanmadim degil
Aslinda guzel duzenli menu ama zayiflamak icin biraz fazla sanki. sabah kasar yerine lor peyniri, oglen de 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurmus sanki.Slm kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 dilim ekmekle yapılmış kaşarlı sandviç, Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Öğle
2 dilim kızarmış ekmek, yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 parça sosis
Ara
1 Trabzon hurması+ 1 tatlı kaşığı tahin+ 1 ceviz
( kabak tatlısı gibi oldu)
Akşam
5 kaşık tavuk sote+ 3 kaşık bulgur pilavı+ biraz havuç tarator
Ara
Beyaz çay
Su: 2lt kadar
Spor: 9000adım:450p
Ev işi+yemek: 1,5 saat: 180p
Ütü: 1 saat: 120p (çok şükür eski ütüler bitti bir tek bugün yıkananlar kaldı)
Toplam: 750puan
@Yawrukush @Kozmogirl17
guzel menu canim, biraz yuruyus veya yuzme daha iyi gelirdi kaslarina aslinda :)Bugunku menum: 11 kasim
11:00- 1 tabak kiymali sebze
16:00- 1 kase makarnali corba, 100gr haslama tavuk, 1 kase salata, 1 buyuk dilim karpuz ve 1 buyuk dilim kavun.
su: 2 lt
Spor: tum kaslarim agriyor dunku spordan dolayi
@Yawrukush @Kozmogirl17
Herkese iyi aksamlar. Bugun diyete geri dondum, kacamak da yapmadim kendimi daha iyi hissediyorum :))
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalik
Ara: 1 kucuk iclikofte, ayran
Ogle: 5 kofte, 1/2 dilim ekmek, salata
Aksam: 8 yemek kasigi etli kabak yemegi
Su: 3 litre
Spor: yarim saat ev isi 60 puan
sarapSelam kızlar pazartesi menüm
Sabah
1 yumurtalı menemen, 2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün
2 az sütlü küçük boy filtre kahve
Akşam
Mercimek çorbası salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
2 kadeh şarap(1 kırmızı, 1 rose)
Spor :5000 adım 250 puan
Su :3 lt
@Yawrukush @Kozmogirl17
11 Kasım menüm
Öğle
3 dilim peynirli börek
yeşil zeytin
Akşam
1 porsiyon mantı
1 porsiyon patlican kebabı
2,3 tane kalem böreği
dereotlu yoğurt
İnce lavaş
Spor
1 saat Yürüyüş
Su
2 litre
aslinda hic fena degil menun ama kasim sonu 80 istiyorsan biraz daha dikkat etmelisin.dünkü menüm.
sabah 5:30
kaşar peynirli yumurta
domates 5 zeytin
öğle: 12:00
arpa şehriye çorbasi
2 kaşık yogurt
yarim porsiyon erişte.
muz
Akşam: 19:30
3 adet dolmalık biber
1 kase vanilyali puding.
salata.
spor:
7024 adım.
direnç bandi ile 20 kez sırt çalışmasi
50 kez mekik ( top ile)
su: 2 lt
ağustosta tam 52 görmek..hadi o zaman, seni seneye bu zamanlar 58 yapalim, hatta belki daha once bile olursun
yapmaya çalışıyorum bi anda dandik çıkıyor.5te kalkmak cok zor gerkekten. vucudun uyku ihtiyaci da onemli
bazi isleri daha detaysiz yapsan da kendini bu kadar yormasan?
Kimin dugunu? 52 icin cok hizli kilo vermen gerekir, saglikli olmayabilir ama 58-60 olabilirsin hic bozmadan devam edersen. ayda 3 kilo ile ulasiyorsun bu hedefe. ama mutalaka hergun spor yapmali ve kacamak sadece cuma/ctesi gunu olmali. bugun sen de leslie 3mil yap?ağustosta tam 52 görmek..
ne güzel demii
o gün düğün olucak
incecik bir elbise..
fistik gibi vucut..
off ne hayal ya.
dayımın oğlunun düğünü ağustos sonu.Kimin dugunu? 52 icin cok hizli kilo vermen gerekir, saglikli olmayabilir ama 58-60 olabilirsin hic bozmadan devam edersen. ayda 3 kilo ile ulasiyorsun bu hedefe. ama mutalaka hergun spor yapmali ve kacamak sadece cuma/ctesi gunu olmali. bugun sen de leslie 3mil yap?
o zaman senden de leslie bekliyorum bugunun menusundedayımın oğlunun düğünü ağustos sonu.
60 a raziyim:)
o zaman senden de leslie bekliyorum bugunun menusunde
o zaman senden de leslie bekliyorum bugunun menusunde
evet canim, benim kizim. simdilik sadece kucuk videolar yukledik. Bakalim dun ilk uzun videomuzu cektik (8 dakika) . Daha dogrusu pek efort sarf etmedik, kizimla oynarken kenara videoyu koydum biz oynarken video cekti. Bugun isten sonra vakit bulursam onu yukleyecegim. birkac ay denemek istiyoruzHayirli olsun canim, videolardaki senin kizin mi? cok tatli masallah (nazar boncugu emojisi bulamadim)
haklisin canim da hic kipirdayamadim , insallah bugun isten erken cikarsam spora gitme niyetindeyimAslinda guzel duzenli menu ama zayiflamak icin biraz fazla sanki. sabah kasar yerine lor peyniri, oglen de 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurmus sanki.
guzel menu canim, biraz yuruyus veya yuzme daha iyi gelirdi kaslarina aslinda :)
sarap
cok guzel menu diyecektim ama sarap ile bosuna kalori almissin. onu cuma-ctesi odul ogunune saklamalisin
izne girdigin belli olmus, umarim vucut da sasirir da kirilir su direncin
aslinda hic fena degil menun ama kasim sonu 80 istiyorsan biraz daha dikkat etmelisin.
kasar peyniri bir sure yeme, yagsiz beyaz peynir, lor peyniri tercih et
muz yerine elma ye
dolma 3 adet fazla olmus, bir de ustune puding
ben senin yarin adimdayim ancak simdilik 3000.şu an 6 bin adim attim.:)
yürüyüş yaptım öğle arasi:)
ben hayatimda hiç sarap vocka viski rakı bira felan agzima sürmedim tat nasıl bilmem okudukça nasıl acaba tadi:)Aslinda guzel duzenli menu ama zayiflamak icin biraz fazla sanki. sabah kasar yerine lor peyniri, oglen de 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurmus sanki.
guzel menu canim, biraz yuruyus veya yuzme daha iyi gelirdi kaslarina aslinda :)
sarap
cok guzel menu diyecektim ama sarap ile bosuna kalori almissin. onu cuma-ctesi odul ogunune saklamalisin
izne girdigin belli olmus, umarim vucut da sasirir da kirilir su direncin
aslinda hic fena degil menun ama kasim sonu 80 istiyorsan biraz daha dikkat etmelisin.
kasar peyniri bir sure yeme, yagsiz beyaz peynir, lor peyniri tercih et
muz yerine elma ye
dolma 3 adet fazla olmus, bir de ustune puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?