heheh ben de icerim alkollu icecekler ve seviyorum da tadini ama cok kalorililer. o yuzden icmiyorsan hic baslama bosver :)ben hayatimda hiç sarap vocka viski rakı bira felan agzima sürmedim tat nasıl bilmem okudukça nasıl acaba tadi:)
içkiyle alakam hiç yok.
Sİgarayi arada içmişim. sonra devami tutmadim..
niye içeyim hayatimdan memnunum:)
içenlere de saygı duyuyorum.
ben bi ablaya stresten mi içiyorsun diye sormuşum sormaz olaydim
cevabi keyfimden dedi..
heheh ben de icerim alkollu icecekler ve seviyorum da tadini ama cok kalorililer. o yuzden icmiyorsan hic baslama bosver :)
heheh ben de icerim alkollu icecekler ve seviyorum da tadini ama cok kalorililer. o yuzden icmiyorsan hic baslama bosver :)
ayy ne kotuymussigaranin zarari olukça kötü
kavanoz deneyim yapıyolar
kavanozda pamuk ve hamamböcegi konuyor.
2 paket sigara sonuç:
hamamböcegi boğularak ölüyor. dayanamiyor dumana..
pamuk sapsarı leş gibi oluyor..
vucut şekli bu şekilde oluyor demek.
aynen canim yaa, ben de cok severim, yalan yok cok da icerdim ama su siralar kilo vereyim diye bir yudum icmiyorumheheh ben de icerim alkollu icecekler ve seviyorum da tadini ama cok kalorililer. o yuzden icmiyorsan hic baslama bosver :)
ooo supersin, ben yine odul ogunlerinde icerim diye dusunuyorumaynen canim yaa, ben de cok severim, yalan yok cok da icerdim ama su siralar kilo vereyim diye bir yudum icmiyorum60 i gorunce kutlayacagim
ooo supersin, ben yine odul ogunlerinde icerim diye dusunuyorum
tamam sonra da bulusup bikac sise sarap ile kutlarizaz kaldi gel beraber su 60i gorelim sonunda
tamam sonra da bulusup bikac sise sarap ile kutlariz
yeniyila 60 girecegiz, cok iyi gidiyorsun.ayy bi 60 olsak off ya
bugun isten erken cikabilirsem istiyorum canim spora gitmeyi, gidemezsem de 10000 adimlik yuruyus yapacagim en kotu ihtimalyeniyila 60 girecegiz, cok iyi gidiyorsun.
bu aksam spora gidecek misin?
ben bi aksilik olmazsa bir gun 30dk HIIT, diger gun leslie 3mil yapmayi planliyorum yeniyila kadar hergun yapabildigim kadar.. ayy cok heyecanli zaman hizli gecse de nasil olucak gorebilsem. ama yine ayni kiloda kalmayayim sakin yaaa
senin plan da supermiss, 1 gun HITT diger gun leslie superyeniyila 60 girecegiz, cok iyi gidiyorsun.
bu aksam spora gidecek misin?
ben bi aksilik olmazsa bir gun 30dk HIIT, diger gun leslie 3mil yapmayi planliyorum yeniyila kadar hergun yapabildigim kadar.. ayy cok heyecanli zaman hizli gecse de nasil olucak gorebilsem. ama yine ayni kiloda kalmayayim sakin yaaa
sinitzel kizartma degil mi, bir de kek varSelamlar
pazartesi
Sabah
Bol yeşilikli yağsız tost
Öğlen
Patates püresi
Tavuk şinitzel
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
Etli yeşillikli tost
1 dilim kek
20000 adım:1000
100 squat:200
Toplam:1200 puan
2.5l su
cok karbonhidrat olmus, sabah 2dilim ekmek ustune oglen tamamen karbonhidrat. aksami hafif ve sebze+protein ile gecistirmeye calisSalı
Sabah
Etli omlet
İki dilim ekmek
Öğlen
Patates musakka
6 kaşık makarna
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşamı henüz yemedim.
10000 adım:500
20 squat:40
10 mekik:20
Toplam:560 puan.
2l su
Sizler nasılsınız?
@yawrukush
menu de guzel, hele ki sporlarin bir harika canim masallahSelamlar
pazartesi
Sabah
Bol yeşilikli yağsız tost
Öğlen
Patates püresi
Tavuk şinitzel
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
Etli yeşillikli tost
1 dilim kek
20000 adım:1000
100 squat:200
Toplam:1200 puan
2.5l su
Salı
Sabah
Etli omlet
İki dilim ekmek
Öğlen
Patates musakka
6 kaşık makarna
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşamı henüz yemedim.
10000 adım:500
20 squat:40
10 mekik:20
Toplam:560 puan.
2l su
Sizler nasılsınız?
@Yawrukush
Bilmiyorum. Yemekleri ben yapmıyorum ama yağlı değildi,belki başka şekilde yaptılar. Hiçbir fikrim yok. Keki de ben yaptım,şekeri az.sinitzel kizartma degil mi, bir de kek var
Teşekkürler öyle yapmaya çalışırım. Belki spora da giderim.cok karbonhidrat olmus, sabah 2dilim ekmek ustune oglen tamamen karbonhidrat. aksami hafif ve sebze+protein ile gecistirmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?