Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bencede iyi dusun , yada super bir kocan olmali , kocam var ama singel mother gibiyim

Bizde de farkli degil her sabah kriz var bizim evde lisa tam ergen kiz gibi, bugun pijamayla okula gitmek istiyomus ,bu aralar herseye agliyo ama herseye su ister aglar ,oyun oynar aglar
bizimki de ogrenmis yere yatip agliyor herseye ama cok tatli da gorunuyor gulmeden tutamiyorum kendimi, bu sefer kizip daha da bagirarak agliyor

Ya hic sormaya bagriyo cagriyo 1 dk sonra sanki ortaligi o yikmamis gibi , bende bazen guluyom haline bana kiziyo leave me alone diyo
hahah konusuyor ingilizce tabii, bizimkisi hala konusmaya baslamadi 4gozle bekliyorum ama korkmuyor da degilim
kreste twinkle soyluyormus dediler ama evde bir kere soyletemedik

Oyy canim insallah huysuzlugu gecer. Bizlerin nasil gunu gununu tutmuyor ruh halimiz surekli degisiyor cocuklar da ayni. Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur.
Ayy simdi gozumu korkuttun ikinci cocuk icin kere dusunurdum deyince

Oyy canim insallah huysuzlugu gecer. Bizlerin nasil gunu gununu tutmuyor ruh halimiz surekli degisiyor cocuklar da ayni. Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur.
Ayy simdi gozumu korkuttun ikinci cocuk icin kere dusunurdum deyince
"Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur."
kız ne güzel bi dua öyle çok hoşuma gitti ,amin :)

He turk , komsum var ekvator lu adam evde yemek , camasir ,temizlik her isi yapiyo arkadasim halen soyleniyo, sen benim yerimde olsan neyaprdin diyorum ,kadin temizlik yemek hic elini surmuyo valla
ne iyi kocaymis o oyle, bizim kizlari birakalim da buralardan birilerini bulsunlar bari kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…