iyiyim canim, gaza geldim, sen dun yazinca leslie yaptim, bugun de HIIT yapiyim diyorum, su zaman biran once gecse de ben de zayif olsamHosbuldum, nasilsin kankim
Bencede iyi dusunneden böyle oldu acaba ,daha küçük derdini de anlatamıyor çabuk düzelir inşaallah . belim daha iyi canım sağ ol .
ben öyle hissetmiyorum valla . kafam çocuk bakımı ,gürültüsü ,sorumluluğu kaldıracak gibi gelmiyor .
bizimki de ogrenmis yere yatip agliyor herseye ama cok tatli da gorunuyor gulmeden tutamiyorum kendimi, bu sefer kizip daha da bagirarak agliyorBizde de farkli degil her sabah kriz var bizim evde lisa tam ergen kiz gibi, bugun pijamayla okula gitmek istiyomus ,bu aralar herseye agliyo ama herseye su ister aglar ,oyun oynar aglar
Ben iyim boyle verecek kilo kalmadi kiziyiyim canim, gaza geldim, sen dun yazinca leslie yaptim, bugun de HIIT yapiyim diyorum, su zaman biran once gecse de ben de zayif olsam
kac kiloda bulusuyoruz? senin yeni hedefin ne?
Ya hic sormaya bagriyo cagriyo 1 dk sonra sanki ortaligi o yikmamis gibibizimki de ogrenmis yere yatip agliyor herseye ama cok tatli da gorunuyor gulmeden tutamiyorum kendimi, bu sefer kizip daha da bagirarak agliyor
hala kilo bildirimi yapinca ben de hedef daha da ilerde herhalde dedim o yuzden, o zaman bekle beni geliyorumBen iyim boyle verecek kilo kalmadi kiz58-60 arasi takilirim ben
aman nerden bulcam ben öyle eşi :) senin eşin türk mü ?Bencede iyi dusun, yada super bir kocan olmali , kocam var ama singel mother gibiyim
hahah konusuyor ingilizce tabii, bizimkisi hala konusmaya baslamadi 4gozle bekliyorum ama korkmuyor da degilimYa hic sormaya bagriyo cagriyo 1 dk sonra sanki ortaligi o yikmamis gibi, bende bazen guluyom haline bana kiziyo leave me alone diyo
Oyy canim insallah huysuzlugu gecer. Bizlerin nasil gunu gununu tutmuyor ruh halimiz surekli degisiyor cocuklar da ayni. Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur.Bu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...
Bende kaldiramiyorum canim inan ki, cocuk buyutmek cook zor..
Iyi ki varlar, Allah saglik, mutluluk versin tum evlatlara ama bu kadar zor olacagini bilseydim 100 kere dusunurdum anne olmak icin.
Sen nasilsin belin nasil oldu?
"Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur."Oyy canim insallah huysuzlugu gecer. Bizlerin nasil gunu gununu tutmuyor ruh halimiz surekli degisiyor cocuklar da ayni. Umarim oglusun heeep mutlu bir ruh hali icinde olur.
Ayy simdi gozumu korkuttun ikinci cocuk icin kere dusunurdum deyince
He turkaman nerden bulcam ben öyle eşi :) senin eşin türk mü ?
filimlerde dizilerde yabancı erkekler hep ev işi yapıyoda ondan merak ettim türk mü diyeHe turk, komsum var ekvator lu adam evde yemek , camasir ,temizlik her isi yapiyo arkadasim halen soyleniyo , sen benim yerimde olsan neyaprdin diyorum ,kadin temizlik yemek hic elini surmuyo valla
ne iyi kocaymis o oyle, bizim kizlari birakalim da buralardan birilerini bulsunlar bari kendilerineHe turk, komsum var ekvator lu adam evde yemek , camasir ,temizlik her isi yapiyo arkadasim halen soyleniyo , sen benim yerimde olsan neyaprdin diyorum ,kadin temizlik yemek hic elini surmuyo valla
Kilo bildirimi yaptim ki hedefin nasil ulasilabilir oldugunu gorsunler kizlar diye ozellikle @MigiMadidhala kilo bildirimi yapinca ben de hedef daha da ilerde herhalde dedim o yuzden, o zaman bekle beni geliyorum
Bencede , yabancilar hep yardim ediyo vallane iyi kocaymis o oyle, bizim kizlari birakalim da buralardan birilerini bulsunlar bari kendilerine
Ben is yapmiyo diyiyem sen anla ozamanfilimlerde dizilerde yabancı erkekler hep ev işi yapıyoda ondan merak ettim türk mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?