iyiyiz canim sen nasilsin? nasil gecti gunun?iyi akşamlar kızlar ,nasılsınız ?
guzel menu, bana ekmekler biraz fazla geliyor ama diyetisyen verdi demistin diye hatirliyorum :)bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim ekmek
1kk peynir
ara: 3 kaşık yoğurt
1mandalina
öğlen : avuç içi kadar tavuk
1dilim ekmek
salata
5 kaşık kuru fasulye
ara : 1 bardak süt
1 elma
akşam : 6 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
salata
su : 1.5 litre
spor : yok
Yawrukush
benim regl bitince ben de leslie yapmayı düşünüyorum ,faydasını gören çok muş .yeniyila 60 girecegiz, cok iyi gidiyorsun.
bu aksam spora gidecek misin?
ben bi aksilik olmazsa bir gun 30dk HIIT, diger gun leslie 3mil yapmayi planliyorum yeniyila kadar hergun yapabildigim kadar.. ayy cok heyecanli zaman hizli gecse de nasil olucak gorebilsem. ama yine ayni kiloda kalmayayim sakin yaaa
sabah,akşam 3 dilim öğlen 2 dilim verdi . ben azalttım geneguzel menu, bana ekmekler biraz fazla geliyor ama diyetisyen verdi demistin diye hatirliyorum :)
spor da olsa harika olurmus
ben de iyiyim canım ,sürekli haberlere giriyorum atama haberi var mı diye öyle stresli stresli geçiyor işte . senin nasıl geçti :)iyiyiz canim sen nasilsin? nasil gecti gunun?
bugun kimse yok takimda
bu çocuklar ne kadar yoruyor seniSelamlar kizlar nasilsiniz?
Pazar gunu Akinin mide rahatsizligiyla gecti.
Pazartesi toparladik derken Aras dayanilmayacak derecede huysuzdu, aglamadigi, bagirmadigi hicbir sey kalmadi.
Gece gram uyku uyumadim, tum gece yaninda yattim ve sabaha kadar uyumadi resmen.
Zombi gibiyim, dunde burada okullar tatildi.
Enkaza dondum resmen, cocuklari okula birakip sohbete gelecegim..
Sizlerlede ilgilenemedim kusura bakmayin..
Gecmisi okudum alintilarimi kahvalti esliginde yapacagim..
aaa ogretmen misin, insallah istedigin haber biran once gelirben de iyiyim canım ,sürekli haberlere giriyorum atama haberi var mı diye öyle stresli stresli geçiyor işte . senin nasıl geçti :)
Bu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...bu çocuklar ne kadar yoruyor seniboşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş ,ben olsam kaldıramazdım heral de , ayy bu yaştan sonra gözüm de büyür valla bu kadar tempo ,maşaallah sana . akının iyileşmesine sevindim ,aras abisi hasta olduğu için mi huysuzlaştı acaba ,yalnız kaldıysa belki .
daha gencsin kiz, ne bu yastan sonrasibu çocuklar ne kadar yoruyor seniboşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş ,ben olsam kaldıramazdım heral de , ayy bu yaştan sonra gözüm de büyür valla bu kadar tempo ,maşaallah sana . akının iyileşmesine sevindim ,aras abisi hasta olduğu için mi huysuzlaştı acaba ,yalnız kaldıysa belki .
gecmis olsun canim, sen de yat dinlen biraz onlar okuldaykenSelamlar kizlar nasilsiniz?
Pazar gunu Akinin mide rahatsizligiyla gecti.
Pazartesi toparladik derken Aras dayanilmayacak derecede huysuzdu, aglamadigi, bagirmadigi hicbir sey kalmadi.
Gece gram uyku uyumadim, tum gece yaninda yattim ve sabaha kadar uyumadi resmen.
Zombi gibiyim, dunde burada okullar tatildi.
Enkaza dondum resmen, cocuklari okula birakip sohbete gelecegim..
Sizlerlede ilgilenemedim kusura bakmayin..
Gecmisi okudum alintilarimi kahvalti esliginde yapacagim..
allah allah, ne oldu da huzursuz acabaBu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...
Bende kaldiramiyorum canim inan ki, cocuk buyutmek cook zor..
Iyi ki varlar, Allah saglik, mutluluk versin tum evlatlara ama bu kadar zor olacagini bilseydim 100 kere dusunurdum anne olmak icin.
Sen nasilsin belin nasil oldu?
O kdar cok yapmam gereken is var ki Senemim, 3 gun haffta sonu oldu burada, hersey birbirine girdi..gecmis olsun canim, sen de yat dinlen biraz onlar okuldayken
allah allah, ne oldu da huzursuz acaba
Evet ama enerjiye de ihtiyacin var o isleri yapabilmek icinO kdar cok yapmam gereken is var ki Senemim, 3 gun haffta sonu oldu burada, hersey birbirine girdi..
Keske yatip dinlenebilsem...
Haklisin canim, cocuklari birakip sizinle cay esliginde dinlenecegim :)Evet ama enerjiye de ihtiyacin var o isleri yapabilmek icin
Hosbuldum
Ben de bende kahvemi kapip geliyomHaklisin canim, cocuklari birakip sizinle cay esliginde dinlenecegim :)
yok sağlık teknikeriyim .teşekkür ederim canım :)aaa ogretmen misin, insallah istedigin haber biran once gelir
Haklisin canim, cocuklari birakip sizinle cay esliginde dinlenecegim :)
Ben de bir kahve kapip geliyim o zamanBen de bende kahvemi kapip geliyom
neden böyle oldu acaba ,daha küçük derdini de anlatamıyor çabuk düzelir inşaallah . belim daha iyi canım sağ ol .Bu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...
Iyi ki varlar, Allah saglik, mutluluk versin tum evlatlara ama bu kadar zor olacagini bilseydim 100 kere dusunurdum anne olmak icin.
ben öyle hissetmiyorum valla . kafam çocuk bakımı ,gürültüsü ,sorumluluğu kaldıracak gibi gelmiyor .daha gencsin kiz, ne bu yastan sonrasi
Bizde de farkli degil her sabah kriz var bizim evde lisa tam ergen kiz gibiBu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?