Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

guzel menu, bana ekmekler biraz fazla geliyor ama diyetisyen verdi demistin diye hatirliyorum :)
spor da olsa harika olurmus

benim regl bitince ben de leslie yapmayı düşünüyorum ,faydasını gören çok muş .

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Pazar gunu Akinin mide rahatsizligiyla gecti.
Pazartesi toparladik derken Aras dayanilmayacak derecede huysuzdu, aglamadigi, bagirmadigi hicbir sey kalmadi.
Gece gram uyku uyumadim, tum gece yaninda yattim ve sabaha kadar uyumadi resmen.
Zombi gibiyim, dunde burada okullar tatildi.
Enkaza dondum resmen, cocuklari okula birakip sohbete gelecegim..
Sizlerlede ilgilenemedim kusura bakmayin..
Gecmisi okudum alintilarimi kahvalti esliginde yapacagim..

bu çocuklar ne kadar yoruyor seni boşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş ,ben olsam kaldıramazdım heral de , ayy bu yaştan sonra gözüm de büyür valla bu kadar tempo ,maşaallah sana . akının iyileşmesine sevindim ,aras abisi hasta olduğu için mi huysuzlaştı acaba ,yalnız kaldıysa belki .

Bu siralar acayip bir huysuzlugu var canim, oyleki dun sabah gezmeye goturmustum, ciglik cigliga eve donmek zorunda kaldik...
Bende kaldiramiyorum canim inan ki, cocuk buyutmek cook zor..
Iyi ki varlar, Allah saglik, mutluluk versin tum evlatlara ama bu kadar zor olacagini bilseydim 100 kere dusunurdum anne olmak icin.
Sen nasilsin belin nasil oldu?

daha gencsin kiz, ne bu yastan sonrasi

gecmis olsun canim, sen de yat dinlen biraz onlar okuldayken
allah allah, ne oldu da huzursuz acaba

neden böyle oldu acaba ,daha küçük derdini de anlatamıyor çabuk düzelir inşaallah . belim daha iyi canım sağ ol .
daha gencsin kiz, ne bu yastan sonrasi
ben öyle hissetmiyorum valla . kafam çocuk bakımı ,gürültüsü ,sorumluluğu kaldıracak gibi gelmiyor .

Bizde de farkli degil her sabah kriz var bizim evde lisa tam ergen kiz gibi, bugun pijamayla okula gitmek istiyomus ,bu aralar herseye agliyo ama herseye su ister aglar ,oyun oynar aglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…