- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
BurdayizHu huu ben geldim yine kimsecikler yok mu??
Ben de buradayimHu huu ben geldim yine kimsecikler yok mu??
Lisaya cok guldum Ozlem , bugun Akinin okulunda pijama gunuydu.Burdayiz
Senemcim tez calisalarin nasil gidiyor?Ben de buradayim
Gecen hafta baslayacaktim ama kizim hastalaninca kaldi, bu haftasonu artikSenemcim tez calisalarin nasil gidiyor?
Firsat bulabiliyor musun?
Hadi bakalim canim.. bizde hatirlatiriz sana..:)Gecen hafta baslayacaktim ama kizim hastalaninca kaldi, bu haftasonu artik
Hic sormaya , cok huysuz buaralarLisaya cok guldum Ozlem , bugun Akinin okulunda pijama gunuydu.
Bu hafta hergun bir sey giyecekler.
Akinda sabah kavga kiyamet ben pijjama giymem, okula oyle gitmem.
Huysuzlukta ikisi kapisir bence:))
pijama gunu iyiymisLisaya cok guldum Ozlem , bugun Akinin okulunda pijama gunuydu.
Bu hafta hergun bir sey giyecekler.
Akinda sabah kavga kiyamet ben pijjama giymem, okula oyle gitmem.
Huysuzlukta ikisi kapisir bence:))
Basarirsin sen canimGecen hafta baslayacaktim ama kizim hastalaninca kaldi, bu haftasonu artik
Ogretmenler hatta mudur bile pijama giyiyor:)pijama gunu iyiymis
keske isyerleri de yapsa bunu ayda bir falan
insallah, mezuniyette soyle guzel beyaz bir elbise giyebilir miyim acabaBasarirsin sen canim
Ozgecim dogru degil mi ama sende oylesin , guclu kadinlariz cok sukur herseyimizi kendimiz hallediyozkanadali35 evliyim ama single mom gibiyim yorumunada koptum, al benden de o kadar:)
Git git k...ndan terler aksin sporlahadi ben kactim kizlar, eve gidiyorum simdi, sonra da spor
Harikasin canim opuyorum, dikkat et kendine..hadi ben kactim kizlar, eve gidiyorum simdi, sonra da spor
Hmm beyaz elbise oo cok idali kiz erirsin hazirana cok varinsallah, mezuniyette soyle guzel beyaz bir elbise giyebilir miyim acaba
o zaman hazirana 55 olmaliyim
tabii ondan once mart sonuna tezimi bitirebilmeliyim
Canim dogru cok dogru..Ozgecim dogru degil mi ama sende oylesin , guclu kadinlariz cok sukur herseyimizi kendimiz hallediyoz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?