13 Kasım Salı menüm
Öğle 12:30
1 porsiyon Yaprak,lahana,pezik Sarma(bulgurlu etli)
1 kase yoğurt
Öğleden sonra (günüm vardı) 15:30
Mercimekli köfte salata
2 peynirli poğaça, 1 dilim kek
Akşam 18:00
1 porsiyon sarma
1 kase yoğurt
Spor
1 saat yürüyüş
Su
1,5 litre su
12 kasim menum
12:00- 5 kofte, 1 buyuk tabak salata, 4 yemek kasigi yulaf ustune sut, tarcin, 1 muz.
18:00- 1 kase kirmizi et, biraz salata, 1 tabak yogurt, 2 dilim kavun.
su: 3 lt
Spor: 12000 adim -600p
200 ziplama- 400p
Toplam:1000 puan
Yawrukush @Kozmogirl17
Senin icin de harika birgun olsun FeyzacimHarika bir gün diliyorum hepinize Kızlar
Ben de cezalarımı yapayım
Daima göbekli kankileeeeer
Tamamdir ne demekOyyyy
Bak 6ya demle baya kalalablık olacağız
ne zaman bitiyor o sinavlar? Gel eritiriz tekrar o zamanAldım ya
Tartılmayı unuttum ama 59 olmasam da 58.8 falan geziniyorum
ben de ilk defa gormustum ama guzeldi tadi. ustune hem seker hem aci biber koymustu sanki, kirmizi birseyler vardi ama aci tad yoktu. sekil icin de tepedeki top kurukafayi ve yanlardaki toplar da iskeletleri temsil ediyor dedi. onemli bir gunmus onlar icinİlk defa gördüm afiyet olsun
iyi diyelim iyi olsun, kosusturmaca bitmiyor. herhalde emekli olana kadar boyle gidecekTutun elimdeeeeeen
Sen nasılsın kuzum
Hayat nasıl gidiyor
benim bir arkadasimin oyleydi. bir sure sonra da kiskaniyorlar, yeter bu kadar artik hastaneye geri verelim diyormusKizim surekli istiyor “evde hep kardes.. kardes ne zaman gelecek”
bekliyoruzSagol canim. Insallah bu haftasonu ekleyecegiz cektigimiz oyunlari.
uzuldum canim, genc mi kardesin? bazen insan geriye donup bakinca gencken ne sorumsuz oldugunu farkediyor, zamanla o da oyle yapar belki. umarim hersey en kisa zamanda tatliya baglanir.Sagolun kizlar
Cekirdek ailemle ilgili sknti yok cok sukur. Sorun her zamanki gibi kizkardesim. Hepimizi perisan etti hepimizi yikti gecti. Aglamaktan gozlerim agriyor artik. En cokta anneme uzuluyorum.
Sonra daha detayli anlatirim. Simdi yeni yeni kendime geliyrm. Insan ailesini secebilseydi keske. Annemi babami yine secerdim ama kardesimi secmezdim sanirim.
Yazilanlari okuyamadim bu hafta spor yapamiyorum ama cok yemedigim icin eksi gelirim.pazartesi baktigimda 500 gram eksiydim.
heheh evdeki otorite kizim diyorsunbenim kız 3 yaşında
kardeş istemiyorum diyo.
bende düşünmüyorum:)
benim kuzenimde oğlu kardeşi deli gibi istiyordu.. sonra kardeş doğunca kıskançlıklar arttı ismi de onun istegiyle koydu. ismi koymakla yaramiyor..benim bir arkadasimin oyleydi. bir sure sonra da kiskaniyorlar, yeter bu kadar artik hastaneye geri verelim diyormus
bence her turlu zor, o yuzden sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman gelmeli. kucukken kiskaniyorlar ama buyuyunce de kardes gibisi yokbenim kuzenimde oğlu kardeşi deli gibi istiyordu.. sonra kardeş doğunca kıskançlıklar arttı ismi de onun istegiyle koydu. ismi koymakla yaramiyor..
kıskançlık kötü davranmalar
aralarinda 4,5 yaş var..
5 yaş olan kıskançlık oluşuyor ;
en iyi 2-3 yaş iyi diyorum .Eşim istemiyor.:)
kızım başta bebekleri çok severdi. şimdi dayısının minik oğlu kızımın saçlarini çekince kardeş istegi vazgeçti
benim abimle aram 4 yaş. diğeriyle 7bence her turlu zor, o yuzden sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman gelmeli. kucukken kiskaniyorlar ama buyuyunce de kardes gibisi yok
Gunaydin canim :*Gunaydin kizlar, gununuz guzel gecsin
cayimi alip birazdan gelecegim
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim acdil sifalar versin.Sizler nasilsiniz arkadaslar izne ayrilanlar yeni katiöanlar bir sürü sey olmus yeni gelenlwr hosgeldi tanisirsak sevinirim ben de epeydir gireniyorum muhabbet olsub ben huzur 3 cocugu olan 3 ünüde sirayla hssta edip onlarin pesinde diyeti sekteye uhranis ama sindi firtina gibi dönen huzur :) evimin isini bitirfim saat 10 itibariyle sildim süpürdün toparladim simdi yürüyüs vandini acip virabismillah diyip basliyorum uyuyan oglum uyanana ladar yurucem 2 mil lesli ve bölgesel hedwfim de var bugun itibariyle hadi bakalim size bana hepimize kolay gelsin
Benim kizim da 3 yasinda, bugun sabah bile anne ne zaman kardes gelecek ben hep bekliyorum ama kardes gelmiyor diyorbenim kız 3 yaşında
kardeş istemiyorum diyo.
bende düşünmüyorum:)
gecmis olsun, planin harika, cumayi 4 gozle bekliyoruzSizler nasilsiniz arkadaslar izne ayrilanlar yeni katiöanlar bir sürü sey olmus yeni gelenlwr hosgeldi tanisirsak sevinirim ben de epeydir gireniyorum muhabbet olsub ben huzur 3 cocugu olan 3 ünüde sirayla hssta edip onlarin pesinde diyeti sekteye uhranis ama sindi firtina gibi dönen huzur :) evimin isini bitirfim saat 10 itibariyle sildim süpürdün toparladim simdi yürüyüs vandini acip virabismillah diyip basliyorum uyuyan oglum uyanana ladar yurucem 2 mil lesli ve bölgesel hedwfim de var bugun itibariyle hadi bakalim size bana hepimize kolay gelsin
haydi gel kapisalim bakalim
sanki izne cikmayi bekliyormussun akrepcim
kapisalim mi?
sorun su ki benim esim de cook istiyor ve esim asiri yardimci. Nu gidisle er ya da gec gelecek galiba bizim ikinci cocuk (ayy dusununce bile beni telas aliyor, dogum cok fena birsey yaa, keske sirayla dogursak birini biz digerini erkeklerbenim bir arkadasimin oyleydi. bir sure sonra da kiskaniyorlar, yeter bu kadar artik hastaneye geri verelim diyormus
bu haftaki yuzdede gecerim ben seni cunku siskinlik vardi o gitti, yaninda da 1 kilo gitti. sabah 67.3tumhaydi gel kapisalim bakalimkim once 65 olacak var misin? ya da bu haftaki yuzde icin mi yarismak istersin ondan pek umudurm yok ama olsun yaris iyidir
Ben aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormussorun su ki benim esim de cook istiyor ve esim asiri yardimci. Nu gidisle er ya da gec gelecek galiba bizim ikinci cocuk (ayy dusununce bile beni telas aliyor, dogum cok fena birsey yaa, keske sirayla dogursak birini biz digerini erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?