Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sanki izne cikmayi bekliyormussun akrepcim
kapisalim mi?

Harika bir gün diliyorum hepinize Kızlar
Ben de cezalarımı yapayım
Senin icin de harika birgun olsun Feyzacim
Daima göbekli kankileeeeer
gitse ya artik o gobek
bakalim kararliyim, bu kez eritebilecek miyim. sadece yilbasindan korkuyorum
Oyyyy
Bak 6ya demle baya kalalablık olacağız
Tamamdir ne demek
Aldım ya
Tartılmayı unuttum ama 59 olmasam da 58.8 falan geziniyorum
ne zaman bitiyor o sinavlar? Gel eritiriz tekrar o zaman
İlk defa gördüm afiyet olsun
ben de ilk defa gormustum ama guzeldi tadi. ustune hem seker hem aci biber koymustu sanki, kirmizi birseyler vardi ama aci tad yoktu. sekil icin de tepedeki top kurukafayi ve yanlardaki toplar da iskeletleri temsil ediyor dedi. onemli bir gunmus onlar icin
Tutun elimdeeeeeen
Sen nasılsın kuzum

Hayat nasıl gidiyor
iyi diyelim iyi olsun, kosusturmaca bitmiyor. herhalde emekli olana kadar boyle gidecek
senin nasil?

uzuldum canim, genc mi kardesin? bazen insan geriye donup bakinca gencken ne sorumsuz oldugunu farkediyor, zamanla o da oyle yapar belki. umarim hersey en kisa zamanda tatliya baglanir.
Yazilanlari okuyamadim bu hafta spor yapamiyorum ama cok yemedigim icin eksi gelirim.pazartesi baktigimda 500 gram eksiydim.

benim bir arkadasimin oyleydi. bir sure sonra da kiskaniyorlar, yeter bu kadar artik hastaneye geri verelim diyormus
benim kuzenimde oğlu kardeşi deli gibi istiyordu.. sonra kardeş doğunca kıskançlıklar arttı ismi de onun istegiyle koydu. ismi koymakla yaramiyor..
kıskançlık kötü davranmalar
aralarinda 4,5 yaş var..
5 yaş olan kıskançlık oluşuyor ;
en iyi 2-3 yaş iyi diyorum .Eşim istemiyor.:)
kızım başta bebekleri çok severdi. şimdi dayısının minik oğlu kızımın saçlarini çekince kardeş istegi vazgeçti

gecmisi bitirdigime gore benim menu siram, dun biraz fazla yedim ama bugun yarin daha dikkatli olacagim
12 kasim menum
08:00 bir bardak tarcinli az yagli sut, bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, 1 bardak elma cayi
12:30 ufak bir tabak pilav+kiymali patlican (olcu bilmiyorum, buzlukta vardi), yogurt
15:30 sutlu kahve, bir avuc karisik kuruyemis
19:30 bir tabak firinda soganli bruksel lahanali tavuk, biraz tursu, biraz yogurtlu pilav (bunu kizim kendi tabagindan beni besledi )
20:30 americano, 3 adet hurma (bunu da kizim yedirdi )
Su yine cok icemedim ama dune gore daha fazlaydi sanki, herhalde duzenli beslenme+spor oturunca plana, suyum da artacak
Spor 20dk HIIT (30dk planladim ama bunu zor tamamladim, bacaklarim hala agriyor, zorlaniyorum yururken ) = 60puan

bence her turlu zor, o yuzden sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman gelmeli. kucukken kiskaniyorlar ama buyuyunce de kardes gibisi yok

bence her turlu zor, o yuzden sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman gelmeli. kucukken kiskaniyorlar ama buyuyunce de kardes gibisi yok
benim abimle aram 4 yaş. diğeriyle 7
ama büyüynce arkadaş gibi büyüdük.birbirmize dert anlatirdik.
küçükken dövüşürdük

Canim özge beni sormussun cok sukur ben kendimi artik topsrlamak istiyorum maddenmanen cöküs halindeyim bu dolunaydan midir hastaliklardan midir gercekten psikolojil olarak hic iyi degildim esim de diyordu hatta sma bugun guzel karsrlar aldim ins uGulamak nasip olsub kucuk kuzum hala hasta hava alabilir bir ihtinal ilac hala verilmiyor pyuzden böyle sürüncemede iyilesme sürecimiz Yawrukush
Simdi sifirfan basliyormusum gibi zorlabiyorum doyete spora bsslamaya ama biryerlerden kirmaliyim bu zinciti ve bu spora baslayaral olacak baska türlü ben diyete adapte olamiyorum

Sizler nasilsiniz arkadaslar izne ayrilanlar yeni katiöanlar bir sürü sey olmus yeni gelenlwr hosgeldi tanisirsak sevinirim ben de epeydir gireniyorum muhabbet olsub ben huzur 3 cocugu olan 3 ünüde sirayla hssta edip onlarin pesinde diyeti sekteye uhranis ama sindi firtina gibi dönen huzur :) evimin isini bitirfim saat 10 itibariyle sildim süpürdün toparladim simdi yürüyüs vandini acip virabismillah diyip basliyorum uyuyan oglum uyanana ladar yurucem 2 mil lesli ve bölgesel hedwfim de var bugun itibariyle hadi bakalim size bana hepimize kolay gelsin

Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim acdil sifalar versin.
Wuuwuu tam motivasyonla geri dondum diyorsun yani, bugunun plani da cok iyiymis

gecmis olsun, planin harika, cumayi 4 gozle bekliyoruz

benim bir arkadasimin oyleydi. bir sure sonra da kiskaniyorlar, yeter bu kadar artik hastaneye geri verelim diyormus
sorun su ki benim esim de cook istiyor ve esim asiri yardimci. Nu gidisle er ya da gec gelecek galiba bizim ikinci cocuk (ayy dusununce bile beni telas aliyor, dogum cok fena birsey yaa, keske sirayla dogursak birini biz digerini erkekler

haydi gel kapisalim bakalim kim once 65 olacak var misin? ya da bu haftaki yuzde icin mi yarismak istersin ondan pek umudurm yok ama olsun yaris iyidir
bu haftaki yuzdede gecerim ben seni cunku siskinlik vardi o gitti, yaninda da 1 kilo gitti. sabah 67.3tum
ama ilk 65e kim varacak daha iyiymis

sorun su ki benim esim de cook istiyor ve esim asiri yardimci. Nu gidisle er ya da gec gelecek galiba bizim ikinci cocuk (ayy dusununce bile beni telas aliyor, dogum cok fena birsey yaa, keske sirayla dogursak birini biz digerini erkekler
Ben aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…