Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok yaa yapamam ben suyuda acsam sanki yanında gibi arada yarım bi duvar var
bi daha adamın yüzüne nasıl bakarımm zaten genc yeni mezun yakısıklı bişi cekiniom kendisinden
düşünsene bide o durumdan sonra nolur

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull ( 59.3/59.1/0.2/%0.34)
Kuyabiye(54.8/)
PrensesPeri( 77.3/76.2/1.1/%1.42)
hypatia(66.3/67,0/0,7/%-1,05)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/69.1/0.1/%0.14)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(64.9/64,3/0,6/%0,92)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

son durumumuz bu kızlar

cok kotu olur yapma ozaman sekercımm ama aksam dızlerın agırmıstı sırf bu duruma gelebılmek ıcın hatırlatırım baska wc yokmu tatlım orda:

tatlım zaten pes etmek benim aklıma bile gelmez ben hedefime ulaşana kadar mücadele ederim ama canım sıkılıyor bu kadar cabalamann yanında sonuç alamayınca bu şekilde devam edersem 1 kilo veririm diyorum sadece gram oynuyor tartı. canım menülerimi buraya yazıyorum ya onun dışına hiç çıkmıyorum akşam eşime meyve getiriyorum bugün akşam yemekten sonra meyve yazmamıştım diye onu bile yemiyorum sporuda rayına oturttum en az yarım saat koşu bandında öğlen yemekten sonrada 1 saat yürüyorum tatlım sende de böyle duraklamalar çok oldumu hiç kaçamak yapmadığın ve tam spor yaptığın halde kilo veremediğin sık oldumu

cok kotu olur yapma ozaman sekercımm ama aksam dızlerın agırmıstı sırf bu duruma gelebılmek ıcın hatırlatırım baska wc yokmu tatlım orda:

var minnosum varda oda hastalar için ve en orta yerde kapısı insan dolu şimdi mecburen oraya gittim ama kendimi biliyorum ben bi kere kastımmı yok olmaz bi daha bu gün 2 form plus içicem inş işe yarar..

maşallah prenses'cim, inş. bu akşam da 400 verirsin yarına 1,5 dersin inş.. ara öğünlere spora dikkat et canım, tebrikler.

ayy sonunda oldu vermeye basladınnn herisi hızlıca gelicek canımm spora devamm

cooookkk coookkk sevındım tatlım benım masallahh aferın sana ınsallah boyle boyle hepsı gıdıcek sekerım

çok çok teşekkürler kızlar uzun zamandır 1 haftada hiç 1 kg vermemiştim.mutluluktan ağlamak üzereyim
ben çok kısmayacağım demiştim kıyamam sana ben dün akşam spor yapmıssın bugunde aynı şekilde yaparsan erir gider

canım kg verme işi sabır işi bak bana iki ileri bir geri gidip geliyorum.bugun hala diyetteysem sizlerin desteğiyle.sabır sadece.haftaya daha güzel olacak

karciceğim monti yapmayı denesen tatlım o diyet değil sonucda pankreasının calısmasını düzenliyor..
depo olmuyor yediklerin..
sabah kalkınca meyveni yersin yarım saat sonra kahvaltını yaparsın.
öğlen sebze et yoğurt salata seklinde beslenip
ara da süt daha meyve
aksam da yine öğlene benzer yiyerek deneyebilirsin..

tatlım monti bana çok karışık geldi birde yemekhaneden yediğim için uygun olurmu bilmiyorum ama haftaya kadar araştırıyım kendimi bu diyete uygun görürsem denerim neden olmasın bu 2 günlük diyet bende işe yaramadı baksana tatlım

karcıcegım ben 72 ıle 70 arasında nerden baksam tam tamına 1,5 ay kaldım dıyebılırım sporumu duzenlı yapıyordum dıyetımı yapıyordum ama bır 71 bır 70 hoop bıdaha 71 dıye dıye kafayı yıycektım nerdeyse ama baktım yedıklerımın arasında kucukte olsa kacırıyorum yanı mesela ısyerıne bırı gelmıs cıkolata dagıtılıyor hemen hooop mıne hanım sever dıye bana 2 tane bırakırlar dusun yanı hemen atardım agzıma en kucuk kacamak bıle metabolızmamı mahvedıyordu onu anladım . dusun masum olarak gordugum adana dun okadar yaptıgım emek lerın bosa cıkmasını sagladı cunku bılmıyordum ama artık cok daha bılınclıyım bılıyorumkı beyaz ekmek yersem kan sekerım hemen cıkıcak sonra hemen dusucek ve tekrar acıkıcam bılıyorum kı seker benım en buyuk dusmanım tatlılardan uzak duruyorum ve artık yemeklerımı cok yagsız yapıyorum . evde yaptıgım mısafıre yaptıgım puhacadan nerdeyse 2 tanesını hamurken yerdım ben dusun sımdı yaklasık 1 aydır hıc pohaca yapmadım evde yaptıgımında kalanını hemen buzluga atıyorum baskası gelınce ona verıyorum yanı dusun 3 tane pohaca buzluga atılırmı ama ben atıyorum cunku kılo alıyorum o masada durdukca bılıyorum kendımı . buarada karcıcegım dun aksam yuruyusumu yapamadım ben yıne bu aksam cezalı yapıcam artık tatlım annemlere gıttıgım ıcın olmadı yanı. neyse cok uzun yazdım kusura bakma canım ama en kucuk yanı yarım kıbrıt kutusu kadar kacamak bıle benı bozdu belkı sende oylesındır 10 gun tam tamına 10 gun hıc kacamaksız seylerı yaptıgın zaman vermeye baslıycaksın ondan zonra azcık kacamaklara musade edıyor vucut almıyorsun vermeye devam edıyorsun bence sende boyle olucaksın tatlım bı dene

**4. TAKIM 196. ETAP**

Kuyabiye(54.8/)
Anna_maria(68,0/)
pembepanter1(63.2/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

Kuyabiye(54.8/)
Anna_maria(68,0/67,5/0.5/%0,7)
pembepanter1(63.2/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

aslında meyevm durumumuz ıyı 500 gr da annadan gıtmıs yanı yarın sabaha hypatıamın artıları gıderse bence dereceye gırebılırız ne dersın tatlım hem sende lapa yapıyorsun sendende bı 500 giderse benden bıse gidermı bılmıyorum ama du bakalım belkım derece alırız ya

Son düzenleme:
**4. TAKIM 197. ETAP**

Kuyabiye(54.8/)
Anna_maria(68,0/67.5/0.5/%76)
pembepanter1(63.2/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO

inş minnosum tek cabamız o ama katremden korkuyorum acıkcası ne yalan söylim..
Kac gündür takımda doğru düzgün yok gecen aksam girdi ama o gün zaten uçmus durumdaydı..

günaydın kızlar...

wcye çıktım sonunda çok mutluyum...kilom da 67,5 dünde böyleydi neden değişmedi anlamadım ama yarına inş 66lı bir şey çıkabilirim yaa çıkamazsam da olsun belki monti yaptığım içindir...:78:

prensescim tebrikler çok güzel vermişsin maşallah

meyvecim lapaya başlamışsın hayırlısı olsun bakalım canımcım

hypatia artıları yok etmeye bak tatlım bugünden itibaren yapacağına eminim..

minnoşcum dünkü menüden sonra normal bir rakam üzülme bugün dikkat edersen bir 200 gr daha verirsin belki canım

gizemdende rahat bi 500 gelicek o kesin..

Fatmacım monti yaptığından tatlım rahat ol hiç bozmadan devam et sen. Bazı hafta hiç veremediğin bile olucak ama sonra birden 1 küsür vericeksin montide böyle duruyor duruyor birden gidiyor..

inş minnosum tek cabamız o ama katremden korkuyorum acıkcası ne yalan söylim..
Kac gündür takımda doğru düzgün yok gecen aksam girdi ama o gün zaten uçmus durumdaydı..
ınsallah cok kotu bır rakamla gelmez meyvemm yaa bırıncı olalım artık yaa lutfen yaaa hoooff su saatten sonra ben hıcbıse yemesem acep 1 kılo verırmıyım belkı ozaman bırıncı oluruz yaa
evet annacım dunku menume ragmen bugun cok sukur artıda degılımm ama yarın sabaha 63 lu bısey gorursemm ucarım yerımden senın yanına gelırımmm nerdeyse ayy ınsallah gorururum de arazıye gıdıcem tek korkum o . dur bakalım aksama 1 saatte yuruyus var ben kurtarıcam takımımızı ınsallahh

minnosum hepimiz yarına kadar sadece su içsek bence ancak olur..

Du bakalım nolcak ben kendimden de ümitliyim hadi sıtlananlım takımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…