Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buldum kızlar buldum..

Dün size sorduğum besin testi konusu vardı ya.

Gıda intölerans testi

dikkat ettim süt içtiğim zaman kilo alıyorum..
Bu konuyu biraz arastırayım ben..

yorktest die bi site var orda ki testi çözdüm benim kesin var bu sorunum özellikle süt onu içince cok rahatsız oluyorum..

Gecen gece içtim mesela ertesi gün cok kötü hissettim kendimi..

Zaten test sonucuna görede yüksek oranda var cıktı

nasıl test bu anlamadım nerden çözdün canım

Ben de isilik dökeceğim birazdan.

çok yoğunum tek başıma yoğunum... çıldıracağım. herkes bana danışıyor, kendi işlerim, kontrol etmem gerekenler.. bir de bi şirkete yardım etmem gerekiyordu, denetim için. onu da yapmam lazım... offfffff....

zengin bir ev hanımı olmak istiyorum ben yaaaaaaa

inş zengin cok zengin bi koca bulursun hypatiam..
ozamn iş derdi olmaz sabah kahvaltını yaparsın atlarsın arabana spor havuv masaj güzellik merkezi alısveriş süslenip püslenip gezersin

inş zengin cok zengin bi koca bulursun hypatiam..
ozamn iş derdi olmaz sabah kahvaltını yaparsın atlarsın arabana spor havuv masaj güzellik merkezi alısveriş süslenip püslenip gezersin

bende geçti ama siz bulmaya çalışın en zengininden ama yakışıklı olmasın müşterisi çok olur

kızlarrr çok yoğunum ve kendi işleri mbir yandan vs...

yardım etmem gereken şirketin işlerini hep yanlış yaptım, öyle komik yanlışlar ki beni gerizekalı sanacaklar napıcam şimdi?

selam fıstıklar ben geldim:80:

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim başarılı geçti sınav sorular çok güzeldi bir tek fesefe kastı gerisi süperdi...:89:

meyvem... ne sıkıntısı bastı öle bakimm rahatmısın nasıl gidiyo bu arada lapan canım

bu arada o test ne testi neyi bildiriyo eğer besinlerin vücudumuza etkileri gibi bişeyse bende yapmak istiyorum baklagillerin bana kilo aldırdığını düşünüyorum da ben

hypatiam canım allah yardımcın olsun ya ne zor işler öyle hayatta yapamıycam bir şey kolay gelsin tatlım panik yapma halledersin hayırlısıyla inş..

ayyyyy cat die catlıcam sanki sıkıntıdan. ayyyyy sığamıyorm hiç biyere..

hypatiam düzeltirsin sen onları iş yoğunluğundan telas olmussundur tatlımm

annacım aynen evam hatta dahada arttı ayyy ben cok kötü gerildim sanki hayat memat meselesi bişi olucak gibi tetikde bekliyorum..

oooooofffffffffffffffffffffffffffffff ..........

meyvemm kendine gell noldu öyle sakin ol bakimm...:96:

kilo meselesini mi takıyosun bu kadar ya aşk olsun bak stres yapma eninde sonunda gidicek bu rakamlar senin hedefine ulaşmana çok az kaldı rahat ol kasma kendini bitanecim gayet de güzel veriyosun sen maşallah

yok canım yaa kilo meselesi değil bu gün olmazsa sonra olur sonucda ..
kendimi mal gibi hissediyorum cok gerginim sebepsiz yani...

yok canım yaa kilo meselesi değil bu gün olmazsa sonra olur sonucda ..
kendimi mal gibi hissediyorum cok gerginim sebepsiz yani...

oy kıyamam sana yaw neden öyle hissediyorsun ki öyle olmadığın ve bunu bildiğin halde...sne bir tanesin, kaptansın, cansın, çok tatlısın, süepr iyi bir insansın,güzelsin,başarılısın ,akıllısın, oo saymakla bitmez bence hiç öyle hissetme kendini

seviliyorsun meyvecimm,iyiki varsınn...

Bu arada menüm...

Sabah:1 greyfurt,1kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir,maydonoz ve dereotlu salata,yeşilçay
Ara:Sınavdan çıktıktan sonra 1 elma yedim.
Öğle:Haşlanmış kabak ve mantar,yoğurt, sebze çorbası ve salata,ceviz
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Kalan haşlanmış kabak 1 tabak,az peynirli salata
Ara:ya süt ya da meyve

3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 30 dk ip atlama

Menün gayet güzel canım afiyet olsun. ben 30 dk. ip atlayacak olsam kalpten giderdim sanırım.

keşke yarın cuma olmasa... ilk defa cumayı istemiyorum, bu kilolarım ne olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…