Gider oGünaydın herkese ben + da gözüküyorum yaa takıldım kaldım buralara
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 65,7
F: +200
Yüzde: -0,3
Yawrukush
Süper haftaya hedef ne :)
tebrik ederim bende 5. olmuşum.Oha nasıl olur
İnşallah harika vakit geçirirsiniz canımKizlar ababam geliyor telastan foto cekinemedim ama gecen cuma
74,8
Bu cuma 74,4
Fark - 0,4
Yawrukush
MerhabaMesajımı gören grup arkadaşlarımdan da 100 zıp isterim
YaaaMerhababen de evden cikamiyorum bebeklerden dolayi disarda yuruyus yapamiyorum. Evde ziplayayim ben de
Moralini bozacaksa, motivasyonunu dusurecekse, bu haftalik tartilmayi pas gecebilirsin canim..
Kizlarimin biri 4 aylik onu kanguruya koyup yuruyebilirim. Ama buyuk kizim 2 yasindaYaaaDeryaOnDiet demişti ki telefonu eline al yürü
Mesela kucağında gezdiriyorsan falan da telefonu cebine koyup adım yapabilirsin canım
Ama zıplamak metabolizmanı daha çok hızlandırır
Zıp zıp zıp zıp
pizza olmasaymış gerisi güzel miş . cuma gününe az kaldı spora ağırlık verip eritmeye çalış canım . senin menülerin de yanlış mı hatırlıyorum acaba bir kaç kere daha pizza gördüm gibi o sen miydin acaba ,bayağı seviyosun pizzayı galiba :) kuru üzümü ye tabi bana da ye dedi doktor aklıma gelse bende alıp başlıycam yemeye de unutuyorum hep . 1 kaşık ye demişti günde.
Kankim gelmiiis, ben de seni merak ediyordum nerelerdesin diye. Gecmis olsun kuzunaKanki yarina guzel eksi gelir listeye girdin mi tamam dir .
Yemegi abartmadim, diyet harici yedigim 2 adet profiterol ve bir bardak sarapCanim yemegi abartmadiysan guzel eksi gelir bence :)
Nasil oldu canim ufaklik?
Her sey yolunda mi Ozlemcim?
Evet canim ilac cok zor durumda kalmadikca vermiyorlar, dogal yollarla hemencecik toparlar insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?