Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba ben de evden cikamiyorum bebeklerden dolayi disarda yuruyus yapamiyorum. Evde ziplayayim ben de
Yaaa DeryaOnDiet demişti ki telefonu eline al yürü
Mesela kucağında gezdiriyorsan falan da telefonu cebine koyup adım yapabilirsin canım
Ama zıplamak metabolizmanı daha çok hızlandırır
Zıp zıp zıp zıp

Kizlarimin biri 4 aylik onu kanguruya koyup yuruyebilirim. Ama buyuk kizim 2 yasinda onunla yuruyus cok zor.
bugun zipliycam bakalim

Kızlar mutlu cumalar herkese. Kilo bildirimi yapıp kaçacağım evde inşaatımsı bir durum var baca açılıyor ustalar var. Bir haftadır hiç giremedim çünkü bu hafta gündüz işim hiç bitmedi gündüz yapmam gereken herşeyi akşam yapmam gerekti. Hatta dün kızların ödevlerini bile kontrol edemedik. Sadece gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim menülerimde tek bir kaçamağım yok. Hep benzer menüler vardı. İnanın şu an detaylı yazamam. Ama hiç spor yok yani planlı spor ama çok koşturdum her gün. Regl oldum sabah ama yine de eksideyim sanırım. Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum fotoğrafı vardı bakacağım birazdan.
baktım
Gh 67.8
Bh 67.4
F 400 gr
Yüzde 0,58
Hedef 66 r

yok canım ya pizza bayadır ilk kez bu hafta yedim :)
dr kuru üzümü siyah çekirdekli olacak günde 2 avuç ye dedi de vala okadar yiyemem ben sana az demiş.

Canim yemegi abartmadiysan guzel eksi gelir bence :)

Nasil oldu canim ufaklik?
Her sey yolunda mi Ozlemcim?

Evet canim ilac cok zor durumda kalmadikca vermiyorlar, dogal yollarla hemencecik toparlar insallah..
Yemegi abartmadim, diyet harici yedigim 2 adet profiterol ve bir bardak sarap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…