***HAFTALIK PUANLI EGZERSIZ YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. 3675 PUAN ile fayfeyfiy
2. 3670 PUAN ile @ciseak77
3. 2260 PUAN ile Melegimkorusun
4. 1680 PUAN ileDeryaOnDiet
5. 1515 PUAN ile @MigiMadid
5. 750 PUAN ile A allymcbeal
6. 725 PUAN ile @nnurc
7. 720 PUAN ile @Huzurvermeyolunda
8. 580 PUAN ile @fyzanur
9. 575 PUAN ilestitch
10. 360 PUAN ileEllssa
11. 180 PUAN ile @hega8286
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Birinci olan arkadasimizfayfeyfiy odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yarisma hediyesi olarak yemeye hak kazandi
Ikinci ve ucuncu olan arkadaslarimda birkac kare bitter cikolatasini keyifle yiyebilirler.
Yeni yarismalarda gorusmek uzere..
superrYedim booooool salatalı hem de :)
cok kalorili canim yer fistigi ben de cok severim ama ne fistik ezmesini ne de yer fistigini yedigim zaman hiic kilo veremiyorumİnş pes
Etmem canm. Adet döneminden mi iştahım açıldı. Aslında dikkat ediyorum. Yerfistigi çok tuketiyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba. Hemen hemen hergün yiyorum
***HAFTALIK PUANLI EGZERSIZ YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. 3675 PUAN ile fayfeyfiy
2. 3670 PUAN ile @ciseak77
3. 2260 PUAN ile Melegimkorusun
4. 1680 PUAN ileDeryaOnDiet
5. 1515 PUAN ile @MigiMadid
5. 750 PUAN ile A allymcbeal
6. 725 PUAN ile @nnurc
7. 720 PUAN ile @Huzurvermeyolunda
8. 580 PUAN ile @fyzanur
9. 575 PUAN ilestitch
10. 360 PUAN ileEllssa
11. 180 PUAN ile @hega8286
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Birinci olan arkadasimizfayfeyfiy odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yarisma hediyesi olarak yemeye hak kazandi
Ikinci ve ucuncu olan arkadaslarimda birkac kare bitter cikolatasini keyifle yiyebilirler.
Yeni yarismalarda gorusmek uzere..
takimimizin zipzipini da bulmus oldukYaaaDeryaOnDiet demişti ki telefonu eline al yürü
Mesela kucağında gezdiriyorsan falan da telefonu cebine koyup adım yapabilirsin canım
Ama zıplamak metabolizmanı daha çok hızlandırır
Zıp zıp zıp zıp
tebrikler canim, benim yuzdem bugun listeyi cok kotu etkileyecekKızlar mutlu cumalar herkese. Kilo bildirimi yapıp kaçacağım evde inşaatımsı bir durum var baca açılıyor ustalar var. Bir haftadır hiç giremedim çünkü bu hafta gündüz işim hiç bitmedi gündüz yapmam gereken herşeyi akşam yapmam gerekti. Hatta dün kızların ödevlerini bile kontrol edemedik. Sadece gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim menülerimde tek bir kaçamağım yok. Hep benzer menüler vardı. İnanın şu an detaylı yazamam. Ama hiç spor yok yani planlı spor ama çok koşturdum her gün. Regl oldum sabah ama yine de eksideyim sanırım. Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum fotoğrafı vardı bakacağım birazdan.
baktım
Gh 67.8
Bh 67.4
F 400 gr
Yüzde 0,58
Hedef 66 r
tebrikler canimgh 62.8
bh 62.4
f 400gr
yüzde : 0.64
Vücut hemen salmaya yatkınsa demekki
sanki izne cikmayi bekliyormussun akrepcim
kapisalim mi?
Valla canım baksana yiyeceğimi yemişim sanırım + 200ile anlamıyorum ben neden veremiyorum yaatebrikler kızlarrrrayy ben @ciseak77 1.olur diyordum ama fayfeyfiy sen geçmişsin onu :) Melegimkorusun sana da maşaallah kız :) ne yiyeceksiniz ödül olarak
şu an 6000 adim:)O zaman benim için 100 zıp
Canim kuzun iyi olsun, cok sevindim iyi haberlerinize.
Fatimem hafta sonu sana izin, evladinda sende dinlenin toparlanin.
Ama pazartesi bomba gibi bekliyorum seni tamam mi, ozletme canim..
Annelik ne garip sey degil mi canim, hep iyi olsun evlatlar, Allah herkesin evladini korusun, esirgesin..
muhteşemmmmmmmmm
çokk güzellll tebrik ederim
neden böyle oldu acaba , gruba daha çok uğramaya çalış canım hemencecik verirsin
çoookk güzelll
canım bebeğinin iyileşmesine çok sevindim ,bu halde kiloyu felan düşünme zaten o verilir . kendine de dikkat et canım ,sen kendine de iyi bakmalısın ki bebeğine de iyi bakabilesin.
ayyy çok tatlısın yaaa hahah
ayyy canım yaa bu hafta ne oldu bize böyle ben de hedefime ulaşamadım , bir tane kaçamak bile yapmadım ,üstüne diyet listemde ki porsiyonları da azalttım gene hedefime ulaşamadım . artık haftaya verecez napalım
Gecmis olsn cnm neyi var kuzunun ben gecmisi okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?