Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmis olsun canim
Çoook geçmiş olsun şimdi nasıl

Sağolun kızlar..
Bugün biraz iyi çok şükür.

Doktor ilaç yazmıştı ama ilaçla düşmeyince mecbur iğne yazdı.. Geceyle gidip aldık, ordan hastaneye geçtik.. İğne yapıldıktan sonra düştü ateşi, toparlandı, geceyi de iyi geçirdik.. Şükürler olsun sabah da iyi uyandı, tedaviye devam edecek ama bir kaç gün daha..

@Yawrukush ben pert olmuş durumdayım canım.. Bana 1-2 gün daha müsade etsen, inan yemek ya da su içmek bile aklıma gelmiyor.. Dün gece bayılacak gibiydim, ateşi geçince rahat bir nefes aldım, çay çikolatayla toparladılar beni..

Canim kuzun iyi olsun, cok sevindim iyi haberlerinize.
Fatimem hafta sonu sana izin, evladinda sende dinlenin toparlanin.
Ama pazartesi bomba gibi bekliyorum seni tamam mi, ozletme canim..

İnşaAllah canım..
Bu sabah iyi çok şükür..
Ağlamaktan bitap düştü yavrum, bu sabah güldüğünü görünce ben ağlamak istedim sevindiğimden..
Annelik ne garip sey degil mi canim, hep iyi olsun evlatlar, Allah herkesin evladini korusun, esirgesin..

Günaydın takım arkadaşlarım5.gün sonunda giden 1.2kg ile mutlu bir cuma diliyorum hepimize
muhteşemmmmmmmmm
Gunaydin kizlar
Kizimi emdirriken kilo bildiriminide yapayim.
Gecen hafta : 70.9
Bu hafta :69.2
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39
çokk güzellll tebrik ederim
Kilo mu bildireyim
Geçen hafta 60. 9
Bu hafta 61.1
neden böyle oldu acaba , gruba daha çok uğramaya çalış canım hemencecik verirsin
Gunaydin herkese,

gecen hafta:77.7
Bugun: 76.2
Fark: 1.5
Yuzde:%1.93

Eki Görüntüle 2554587
çoookk güzelll
Günaydın kızlar..
Bu haftayı çok kötü geçirdim, kilom da sabit kalmış.. Gerçi o kadar yememezlikle vermişimdir diyordum ama maalesef..
İnşaAllah canım..
Bu sabah iyi çok şükür..
Ağlamaktan bitap düştü yavrum, bu sabah güldüğünü görünce ben ağlamak istedim sevindiğimden..
canım bebeğinin iyileşmesine çok sevindim ,bu halde kiloyu felan düşünme zaten o verilir . kendine de dikkat et canım ,sen kendine de iyi bakmalısın ki bebeğine de iyi bakabilesin.
Kizlar benim icin uyku vakti, hatta fazla bile dayandim uyumadan bildirimlerinizi bekleyeyim diye
Yeni uyanacak arkadaslarim umarim cok guzel eksiler gorursunuz..
Opuyorum hepinizi..
ayyy çok tatlısın yaaa hahah
Günaydın herkese ben + da gözüküyorum yaa takıldım kaldım buralara
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 65,7
F: +200
Yüzde: -0,3
Yawrukush
ayyy canım yaa bu hafta ne oldu bize böyle ben de hedefime ulaşamadım , bir tane kaçamak bile yapmadım ,üstüne diyet listemde ki porsiyonları da azalttım gene hedefime ulaşamadım . artık haftaya verecez napalım

tebrikler kızlarrrr ayy ben ciseak77 1.olur diyordum ama fayfeyfiy sen geçmişsin onu :) Melegimkorusun sana da maşaallah kız :) ne yiyeceksiniz ödül olarak

Kaptanım teşekkürlerrr Ama ben birinciliği hak etmedim
1400 sayalım son günümüzüüü çünkü emin değilim.. ciseak77 de çok güzel spor yaptı maşallah
ciseak77 kuzum seni de ve hepinizi tebrik ederiiim

Ben 58.3 üm

Günaydın takım arkadaşlarım5.gün sonunda giden 1.2kg ile mutlu bir cuma diliyorum hepimize
Süpersin

Gecmis olsn cnm neyi var kuzunun ben gecmisi okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…