- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Geçmiş olsun canımTamam canım, çok sağol..
İnşaAllah ben de onu istiyorum, döneyim hemen..
Aynen öyl, yaşamadan bilinmiyor hiç..
Aminnn..
Çok doğru canım..
Sonra kendime geldim, ben iyi olmazsam ona nasıl bakarım dedim ve toparlandım..
Çok sağol canım..
Aniden ateşi çıkmıştı, kaç gündür doktordayız, iğne, ilaç kullanıyoruz..
benim eksi yuzdem cok fazla canimSelamlar kizlar, nasilsiniz?
Gecmisi okudum , bildirimleri not ettim ama bu hafta iyi bir derece gelecegini sanmiyorum.
Simdi listemizi hazirlamaya geciyorum :)
Canim bu hafta yeme duzenini degistirelim biraz, sporunuda degistirelim.Günaydın herkese ben + da gözüküyorum yaa takıldım kaldım buralara
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 65,7
F: +200
Yüzde: -0,3
Yawrukush
Liste olmamis ama eksilmissin Feyzos tebrikler :))
Tebrikler canim eksidesin :)Ben 58.3 üm
Süpersin
Gozunaydin canim geldi mi baban?Kizlar ababam geliyor telastan foto cekinemedim ama gecen cuma
74,8
Bu cuma 74,4
Fark - 0,4
Yawrukush
Busem kolay gelsin , kilolarda gitmis, hayatin normale donunce bekliyoruz. :)Kızlar mutlu cumalar herkese. Kilo bildirimi yapıp kaçacağım evde inşaatımsı bir durum var baca açılıyor ustalar var. Bir haftadır hiç giremedim çünkü bu hafta gündüz işim hiç bitmedi gündüz yapmam gereken herşeyi akşam yapmam gerekti. Hatta dün kızların ödevlerini bile kontrol edemedik. Sadece gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim menülerimde tek bir kaçamağım yok. Hep benzer menüler vardı. İnanın şu an detaylı yazamam. Ama hiç spor yok yani planlı spor ama çok koşturdum her gün. Regl oldum sabah ama yine de eksideyim sanırım. Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum fotoğrafı vardı bakacağım birazdan.
baktım
Gh 67.8
Bh 67.4
F 400 gr
Yüzde 0,58
Hedef 66 r
Tebrikler canim gitmis biraz daha kilolar :)gh 62.8
bh 62.4
f 400gr
yüzde : 0.64
Oyy oyy oyy diyorum :)))Yemegi abartmadim, diyet harici yedigim 2 adet profiterol ve bir bardak sarap
Haydi bir gayret gelsin yine 6li rakamlar :)Az önce tartıldım
Tam 71.300 gram çıktım
O kadar hızlı kilo alıyorum ki anlatamam
Ama birkaç güne 69 rakamını görücem inşallah
Enteresan bir sey de yemedin, tum hafta egzersiz ve menuerinde iyiydi.selam kizlar
Analamadim neden daha dun sabah 68 dim tartildigimda. Bugun tam 68.8 ciktim galiba bugun yumurtlama gunum o yuzden
Gene hafta: 67.9
bugun: 68.8
fark: 0,9
yuzde: -1,33
haftaya hedef: 67,5
Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
dun sadece 10000 adim attim zorlu spor da yapmadim , aksami da erken yedim ama galiba yumurtlama gunum oldugu icin. Kusura bakmayin kizlar.
Canim haftaya 649 etap, 650. etapta listeye donebiliyorsun.
Aksam tatli olmamis ama gun icinde baska bir sey de yememissin canim, hic egzersiz var mi?14 kasım çarşamba menüm
Öğle 13;00
Sucuklu yumurta
Ekmek
Akşam
3 dilim şam tatlısı
Yeşil mercimek yemeği
Bu nasil menu canim, neden hic birsey yemedin15 Kasım Perşembe
Gün boyu
2 fincan kahve
1 bardak elma sirkeli su
2 bardak su
Başka menü yok.
Spor
40 dk yürüyüş
Tamam canim olur , iyi eglenceler. :)Kızlar kilo bildirimi yapamadım düğün evindeyiz, tartı yok. Ptesi bildirim yapacağım
Bu hafta yuzdemiz iyi olmaz, haftaya iyi olur, bir takimiz biz, yuzdeyi daha hesaplamadim, nota gelmeyecek buyuk ihtimal, notamiz olmazsa sorun yok:)benim eksi yuzdem cok fazla canim
Nota gelmezse cok iyi olur canim. Bugun de isten sonra direk spora gidiyorum. Haftaya bu artiyi ve tabiki ustune de en az 500gr daha vermek istiyorum .Bu hafta yuzdemiz iyi olmaz, haftaya iyi olur, bir takimiz biz, yuzdeyi daha hesaplamadim, nota gelmeyecek buyuk ihtimal, notamiz olmazsa sorun yok:)
Uzme canini , zaman zaman kilomuz sabit olur, zaman zaman cok iyi gider, bazende arti cikariz.Nota gelmezse cok iyi olur canim. Bugun de isten sonra direk spora gidiyorum. Haftaya bu artiyi ve tabiki ustune de en az 500gr daha vermek istiyorum .
Bugun dusmedi motivasyonum hatta tam aksine daha cok spor yapacagimUzme canini , zaman zaman kilomuz sabit olur, zaman zaman cok iyi gider, bazende arti cikariz.
Sen bunu onemseyip haftaya guzel kilo vereceksin eminim ben :)
Ortalamamiz 0.315 kil payiyla nota almiyoruz :)Bugun dusmedi motivasyonum hatta tam aksine daha cok spor yapacagim
sukurOrtalamamiz 0.315 kil payiyla nota almiyoruz :)
kolay gelsin canim , tamamdir eslestirmeyi bekliyoruzGuzel arkadaslarim listemizi paylastim, bugun cok yogun bir gunumdeyim.
Simdi kahvaltilari hazirlayip, beslenmeleri cantalari hazirlayip, Akini okula birakicam.
Akinin okulunda 8.30-10 arasi sinif anneleri toplantimiz var Christmas partimiz icin.
Donunce Turkiye saatiyle 21 sularinda gorusuruz.
Bu hafta derece yok,9 takimdan 8. olduk malesef, fakat cezada almadik, haftaya guzel bir dereceyle bugunun acisini cikartmaliyiz.
Hepinizi opuyorum simdilik.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ve yarin odulerinizi yapip bitirin.
Pazar gunune kacamak kalmasin.
Eve gelince takim ici eslestirme yapacagim, bu hafta puanli spor yarismasina ara verelim ve takim ici eslerimizle en cok kiloyu haftaya kim verecek yarismasi yapalim.
Gorusmek uzere..
Bildirimleri kaçırmasan olursum ama neyse... Şaka bir yana hepimiz adına sevindim :)tebrikler kızlarrrrayy ben ciseak77 1.olur diyordum ama fayfeyfiy sen geçmişsin onu :) Melegimkorusun sana da maşaallah kız :) ne yiyeceksiniz ödül olarak
masallah canim cook guzelGeçen haftaki kilo:80.9
Bu hafta:79
Fark:1.9
Yüzde:2.1
Gördüğümde aşırı şaşırdım yuy
Bence o da zıplamayı severKizlarimin biri 4 aylik onu kanguruya koyup yuruyebilirim. Ama buyuk kizim 2 yasindaonunla yuruyus cok zor.
bugun zipliycam bakalim
SüpperrrKızlar mutlu cumalar herkese. Kilo bildirimi yapıp kaçacağım evde inşaatımsı bir durum var baca açılıyor ustalar var. Bir haftadır hiç giremedim çünkü bu hafta gündüz işim hiç bitmedi gündüz yapmam gereken herşeyi akşam yapmam gerekti. Hatta dün kızların ödevlerini bile kontrol edemedik. Sadece gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim menülerimde tek bir kaçamağım yok. Hep benzer menüler vardı. İnanın şu an detaylı yazamam. Ama hiç spor yok yani planlı spor ama çok koşturdum her gün. Regl oldum sabah ama yine de eksideyim sanırım. Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum fotoğrafı vardı bakacağım birazdan.
baktım
Gh 67.8
Bh 67.4
F 400 gr
Yüzde 0,58
Hedef 66 r
anlamadım ki canım ya menülerimiz de düzgün ama ,demekki arada oluyor böyle ,haftaya düzeltiriz artık .Valla canım baksana yiyeceğimi yemişim sanırım + 200ile anlamıyorum ben neden veremiyorum yaa
kolay gelsin canım yine bayağı meşgulsün bugün . takımımız ceza almadı o da güzel . ben bildirimleri görünce ceza gelir diyordum ,ucuz atlatmışız .Guzel arkadaslarim listemizi paylastim, bugun cok yogun bir gunumdeyim.
Simdi kahvaltilari hazirlayip, beslenmeleri cantalari hazirlayip, Akini okula birakicam.
Akinin okulunda 8.30-10 arasi sinif anneleri toplantimiz var Christmas partimiz icin.
Donunce Turkiye saatiyle 21 sularinda gorusuruz.
Bu hafta derece yok,9 takimdan 8. olduk malesef, fakat cezada almadik, haftaya guzel bir dereceyle bugunun acisini cikartmaliyiz.
Hepinizi opuyorum simdilik.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ve yarin odulerinizi yapip bitirin.
Pazar gunune kacamak kalmasin.
Eve gelince takim ici eslestirme yapacagim, bu hafta puanli spor yarismasina ara verelim ve takim ici eslerimizle en cok kiloyu haftaya kim verecek yarismasi yapalim.
Gorusmek uzere..
Geçen haftaki kilo:80.9
Bu hafta:79
Fark:1.9
Yüzde:2.1
Gördüğümde aşırı şaşırdım yuy
Oleyygh 62.8
bh 62.4
f 400gr
yüzde : 0.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?