Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takimimizin zipzipini da bulmus olduk haklisinc anim tabiki ama mesela ben adim atiyorum aralarda da zipliyorum cunku 1 saat durm,adan ziplamak zor , en azindan benim icin simdilik mumkun bile degil
Kesinlikle çok zor
Ben zaten ara verdikçe yapıyorum 1 saat yürüyecek vaktim olmuyor

Bildirimleri kaçırmasan olursum ama neyse... Şaka bir yana hepimiz adına sevindim :)
Canım bence sen birincisin..
ben o son 100 zıptan emin değildim onunla değişmiş sıralamamız o yüzden Tatlı ödülünü bence sen yap kaptanımızın da izniyle
Ve bu haftamsporda kapışalım spor yarışmamız devam ederse

Süper

Canim simdi farkettim saati, hala disardayim
Hem listeye bakarim hem kendimi eklerim diyordum. Fotoyu suraya atayim simdilik, geri gelmeye calisicam yine xx

Eklentiler

• SmartSelect_20191115-163727_Gallery.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
Önemli değil canım. Bu tarışmaya bayıldım,keşke sürekli bu yarışma olsaaa :)

Herkese iyi aksamlar. Bugunku menum:
sabah:1 dilim peynir, 2 galeta
Ara: 1 latte
Ogle: firinda patlican oturtma
Ara: 200 ml sut, 2 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigi kakao, 1 hurma, 5 findikla hazirlanmis tatli
Aksam: hamsi bugulama, salata

su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan

Suyun haaariiikaaaa

stitch sen de su içiyorsun di mi:)

Ahh özgecim bi el atıverin 3 haftadır 65-66 yaa ben 7de uyanıyorum 10-11 de kahvaltı yapıyordum sanırım metabolizmayı daha erken çalıştırmam gerekiyor diye düşündüm sabah 7:30 oğlumla birlikte ben genelde kahve içiyordum bugün ara öğün gibi yaptım 2 ceviz, 2 kuru hurma yedim ( hurmalarım baya küçük) kahvaltımı 10:30 da yaptım yine

Slm eylul hosgeldin , seni nisan annelerinden taniyorum, ben de burda cok guzel kilo verdim, duzenli ugrarsan kurallara uyarsan kisa surede kilo verip , hedefine ulasirsin
Merhaba canım hosbulduk bugün kahvaltımı gec yapsam da aksam yemeğimi erkene cektim 18.00da bitirdim. Fırında köfte yanına az pirinc pilavı yedim. Cok yoruldum cay demledim ve bir hata yaptım, kurabiye yaptım pişiyor 1 tane yiyebilir miyim? Henüz leslie yapmadım eşim gelince bebeyi ona verip yapacagım

canım daha önce bu kilolarda bulunmuş muydun
Kahvenden yarım saat sonra spor yapabilirsin
Ve yeşil çay ekleyebilirsin menülerine

Bugun ve yarin odul gunu oyuzden yiyebilirsin , ustune sporda yaparsan super olur

Kankim gelmiiis, ben de seni merak ediyordum nerelerdesin diye. Gecmis olsun kuzuna
Sagol kanki valla sorma , yeni doktordan geldik , sukur cigerleri temiz , keyfi yerinde ilac vermedi yine , turkiyede olsa antibiyotik almistik bile, bakayim yarismada kacinci olduk , sen zatifladin mi eksi geldin mi , keyfimyerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…