- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
2 kurabiye üzerine 2 mile leslie ve 20 mekik yaptım şimdiiiBugun ve yarin odul gunu oyuzden yiyebilirsin , ustune sporda yaparsan super olur
En guzeli cok iyi yapiyorsun canimKesinlikle çok zor
Ben zaten ara verdikçe yapıyorum 1 saat yürüyecek vaktim olmuyor
Supersin , kacamaklarin oldugu zaman hemen cezalardir kendini sporla iyi olur , ben 67 ile basladim simdi 58 lerdeyim kisa bir surede hemde , sende verirsin kilolari2 kurabiye üzerine 2 mile leslie ve 20 mekik yaptım şimdiiiumarım bi işe yarar üzerine yaptıklarım
Ben de anlamadim canim. Daha dun sabah sabittimDeryaOnDiet kuzum ne oldu sanaya sabitti birak baya arti gelmissin , haftaya guzel eksi gelsin lutfen
Begendimİyi akşamlar herkese.
Öğlen çorba ızgara tavuk salata
Akşam yine çorba tavuk salata ve değişik olarak yoğurt1 elma ve 1 muzumda sabah ve öğleden sonra..11.250 adımda yürüyüş yaklaşık 2,5litrede su tabi hala su içmeye devam
Bu hafta benim artim cok geldi yaaKızlar şu an sondan ikinci görünüyoruz nota geliyor mu böyle olunca
Ama canınızı sıkmayın bence haftaya harika sonuçlar gelecek
Canim 65i once mi goreceksin ne....Canim simdi farkettim saati, hala disardayim
Hem listeye bakarim hem kendimi eklerim diyordum. Fotoyu suraya atayim simdilik, geri gelmeye calisicam yine xx
Cirilciplak soyunsaydin kizBen de anlamadim canim. Daha dun sabah sabittim
Fotoyu da yukleyeyim aklimdayken
Gayet guzel. Menu de spor daİyi akşamlar herkese.
Öğlen çorba ızgara tavuk salata
Akşam yine çorba tavuk salata ve değişik olarak yoğurt1 elma ve 1 muzumda sabah ve öğleden sonra..11.250 adımda yürüyüş yaklaşık 2,5litrede su tabi hala su içmeye devam
Yok canim hatta erken yedim yemegi. Ama bugun yumurtla gunum. Benim yumurtlama zamanibda kilom artiyorCirilciplak soyunsaydin kiz, uyurgezer oldun da mutfaktan cikamadin galiba gece
Yaa cok iyiiiSupersin , kacamaklarin oldugu zaman hemen cezalardir kendini sporla iyi olur , ben 67 ile basladim simdi 58 lerdeyim kisa bir surede hemde , sende verirsin kilolari
Canım en son 2013-2014 de falan bu kilolardaydımcanım daha önce bu kilolarda bulunmuş muydun
Kahvenden yarım saat sonra spor yapabilirsin
Ve yeşil çay ekleyebilirsin menülerine
Spor leslie yaptim daha cok , diyet yaptim canim hergun menu paylastim , buraya girmek heryedigini yazmak kontrol altinda oluyo insan 2.2.5 ayda 10 kilo gitti , sende istekli olursan verirsin canimYaa cok iyiiiDiyet yaptın mı spor neler yaptın? Bana leslie etkili olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?