Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım süper olur çok sevinirim sen nasılsın

Yawrukush oksuruyo canim burunlarida akiyo , baby vicks surdum simdi ayaklarina , insallah duzelir kuzum
Bir arkadasim sogani ikiye kesip yataklarinin basina koyuyor, oksurukleri gecsin diye, birkez bende denemistim iyi olmustu sanki..

Tamam canım süper olur çok sevinirim sen nasılsın
Tamam canim sabah kalktiginda paylasmis olurum :)
Iyiyim canim, idare ediyorum, haftaya sinavim var, bugun buyuk oglumun okulunda bir olay olmus ona canim sIkILdi.
Bir arkadasi Akina vurmus 4-5kez koluna, Akinda sinirlenmis ona vurmus.
Sonra ofise gitmisler, cocuk buyutmek cok zor yaaaa

***HAFTALIK ES GRUPLARIMIZ***

1. haeshin & Dahlia_

2. Huzurvermeyolunda & Ellssa
3. DeryaOnDiet & fyzanur
4. ciseak77 & fayfeyfiy
5. Melegimkorusun & stitch
6. angelnesss & Monica_
7. Ucyuzbesyuz & Cankiriklarim
8. @hega8286 & @MigiMadid

****@tomrs ve A allymcbeal kizlar sizlerde katilabilecekseniz sizleride eslestirebilirim, haber vermeniz yeterli :)

***Arkadaslar bu hafta kendi aramizda es gruplarina ayrildik.Cuma gunune kadar birbiriyle es olan arkadaslarim, birbirlerine destek olacaklar, menulerine yorum yapacaklar, spora tesvik edecekler, eslerini motive edecekler.Cuma gunu es gruplarimizin yuzdeleri hesaplanacak ve yuzde olarak en cok kiloyu veren es grubumuz 1. olup, ayni zamanda da diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacaklar.

***O zaman yaris baslasin.

Sagol kanki valla sorma , yeni doktordan geldik , sukur cigerleri temiz , keyfi yerinde ilac vermedi yine , turkiyede olsa antibiyotik almistik bile, bakayim yarismada kacinci olduk , sen zatifladin mi eksi geldin mi , keyfimyerine gelsin
Gecen hafta 68.2ydim, ama haftaici 67.2yi gormustum, nedense biraz daha fazla cikti ama olsun, gecen haftaya gore eksi yinede
Haftaya da 66yi gorur muyum

15 Kasım menüm

12 30

Peynir
Zeytin
Helva
2 tane peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 fincan sütlü kahve

16 00
Bir bardak su
Bir tane mini gofret

19 00

Bir kase şheriyeli yoğurtlu çorba
İki tane baget tavuk
7 8 dilim patates
3 tane marula sarılı çiğ köfte
Salata
3 y.k yoğurt
3 tane kornişon turşu

21 00
2 bardak çay
Bir kup kadayıflı puding

ciseak77 ooo birlikteyiz

Helva gofret puding azıcık çok olmuş sanki ama cumaya güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…