Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahlia_ fatimecim bu hafta eşmişiz bu hafta düzenli takip etmeyi umuyorum. Bi de dün regl oldum. Önümüzdeki cuma iyi eksim olur inşallah.

İyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm

10:30 2 dilim yumurtalı ekmek ( fırında yaptım yağsız), 2 dilim peynir, 4-5 siyah zeytin, domates, salatalık, kapya biber

13:30 2 tane kuru incir, 2 ceviz, filtre kahve

16:45 ızgara somon, haşlanmış biraz sebze( karnabahar, brokoli, havuç)

19:00 1 Trabzon hurması, 1 yemek kaşığı yoğurt

Su: 2lt ye tamamlarım
Spor:11000 adım

@Yawrukush @stitch

amaaaaa ben spor yaptıımmm,az yaptım onu diyosun heralde
Evet canim firsatin olurda biraz daha eklersen daha kolay gider kilolar :)

Ben de hedefimi düşürebilir miyim diye soracaktım. Yeni hedefim 70 olabilir mi? Yawrukush
Olur canim hedefini 70 yapalim, o zmaan bu hafta listeyede girebilirsin :))

Guzel menu canim, canini hic sIkma birazdan sen ve Melegimkorusun icin evde ,spor salonuna gitmeden yapabileceginiz kardiyo videolari paylasacagim.Spor salonu olmasada olur ama sporlarini azaltmak yok...

canim ben senin yogunlugunu biliyorum, islerini, yogunlugunu hafiflet, hep buradayiz :)

Canim gayet guzel menu nasilsin bugun?
Video paylasmayi unuttum sanma dun firsatim olmadi bugun paylascam canim..

Haklısınız kızlar 1 tepsi yaptım gidip gelip yiyorum yok böle olmucak bugün son kez yedim kurabiye
Canim hosgeldin
Seninle tanisma firsatim olmadi. Bu hafta esmisiz
Ben kendimi tanitayim
Ogretmenim 2 tane kucuk kizim var. Biri 8 aylik onu emdiriyrm.Digeri 3 yasinda. Dogumdan sonraki kilolarimdan kurtulmaya calisiyrm. 76.3 ile gruba katildim su anki kilom 69.2
Bu aralar skntili bir donemden gectigim icin gruba giremedim. Seni hangi ruzgar atti bu gruba

Haklısınız kızlar 1 tepsi yaptım gidip gelip yiyorum yok böle olmucak bugün son kez yedim kurabiye
Canim buzluga at ya da komsularina falan ikram et, evde oldukca yemek isteyeceksin...

Selam kizlar
Yawrukush kusura bakma bu hafta menu paylasamadim ama gercekten hic ne girecek firsatim oldu ne de moralim.
Simdi daha iyiyim pazartesifen itibaren duzenli bir sekilde gelmeye calisacagim
Tamam canim pzartesiden itibaren bekliyoruz :)

15 Kasım Cuma menüm

Saat 7:00
1 bardak limonlu su

Saat 9:00
1 mandalina

Saat 13:00
1 salata tabağı tuzsuz salata

Saat 19:00
1 salata tabağı haşlanmış tuzsuz lahana

Spor
1 saat yürüyüş
Eski menulerine donmussun canim :)

16 Kasım Cumartesi menüm

Kahvaltı 10:30
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Közlenmiş biber

Akşam 19:00
1 porsiyon imam bayıldı
1 porsiyon pilav
Turp
Yeşillik

Su
2 litre

Spor
Yok
Sporda olsa cok cok guzel olacakmis :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
ciseak77ODUL
allymcbeal100 M MUAF
stitch 50 M
GonulmeyvesiODUL
angelnesss
fmad50M 300IA
Migimadid10 DK Y
nnurc50M
ODUL
Eylul41213
Hega8286
Haeshin
fyzanur MUAFMUAF
Tomrs 50M15 DK Y
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep10DK Y 15DK Y
SPOR?​
SPOR?​
50 M
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…