Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok kalorili canim yer fistigi ben de cok severim ama ne fistik ezmesini ne de yer fistigini yedigim zaman hiic kilo veremiyorum
Galiba kalorili canm hiç veremez oldum. Bugün de yedim fıstık atıştırmalık. Kilo verdirmiyor. Daha dikkatli olmaliyim

Cok sagol canm ins

15 Kasım
Sa bah sucuklu yumurta, bir dilim ekmek. Sa la ta
Öğle en bi ev mandalina
Öğle sonrası komşularla K ah ve yanına bir avuç dut kurusu birazcık tuzsuz çekirdek,
Aksam 6
1 tane ay börek ince açmıştım hamurunu, siyah pancar, köy domatesi ve yeşil biber
2 litre ye yakın
Spor yok

bugün menüm
sabah : omlet
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek

öğlen : 5 yk pırasa
1dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
avuç içi kadar tavuk

ara : elma
5 yk yoğurt

akşam : 1dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan salatası
2 yk bulgur pilavı

su : 1.5 litre

spor : 15 dk yerinde yürüme
dambılla kol çalışma

yatarken basen çalışcam biraz da .

Yawrukush

Canim helva, puding, gofret, patates, cig kofte derken karbonhidrati bol bir menu olmus.
Bu sekilde kilo vermen cok zorlasiyor.
Spor yapmissin sevindim:)

Merhabalar dün menüm
Sabah bi simit çay
Öğle
Mercimek çorbası
Kurıfasulye yemeği
Ayva suyu
akşam
Yeşil mercimek roka yoğurt yedim
9000 adım attım
20 kez sirt egsesız
20 mekik
Simite ragmen guzel menu..

Bir şey soracağım. Listeye neye göre giriliyor? Ben anlamadım da
Yawrukush
Canim uyelerimizi 2 hafta deneme suresinden sonra listeye dahil ediyoruz.
Senin bu suren coktan doldu fakat seni listeye dahil edememin sebebi baska, geldiginde kilon 85idi, hedef kilon 72 ve altinda olmak zorunda yarisma kurallarina gore.
Sen hedefini 75 olarak belirlemistin o sebeple liste icin konusmamistim seninle.
Hedef kilonu 72ye cekmek istersen cuma gunu listeye dahil olabilirsin canim.

Saat 11.30 gibi kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek, yarım porsiyon menemen ve 1 dilim peynir ile
Ancaak cay ile 2 kurabiye yedim
Bugunden sonra lutfen yeme kurabiye ve o tarz basit karbonhidratlar cunku haftasonundan sonra kiloyu toparlamak oldukca zor oluyor canim haftaici..

Galiba kalorili canm hiç veremez oldum. Bugün de yedim fıstık atıştırmalık. Kilo verdirmiyor. Daha dikkatli olmaliyim
Canim cok fistik ve cerez tuketiyorsun farkinda olmadan, azaltmalisin Tomriscim...

Canim kalori olarak kotu degil menun ama dut var ,kuruyemis var, borek var, cekirdek var..
15 dk yuruyus yazayim menu tablosuna, sporda yapmamissin dun :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
ciseak77ODUL
allymcbeal100 M MUAF
stitch 50 M
GonulmeyvesiODUL
angelnesss
fmad50M 300IA
Migimadid10 DK Y
nnurc50M
Eylul41213
Hega8286
Haeshin
fyzanur MUAFMUAF
Tomrs 50M15 DK Y
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep10DK Y 15DK Y
SPOR?​
SPOR?​
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda

Guzel menu canim, su icmeye devam et, sporda ekleyebilirsen sahane olur senin icin:)

Bir planimiz yok canim, cocuklari parka gotururum muhtemelen, klasik evde takilmaca :)

her şey çok güzel olmuş ,özellikle sporların :)bu hafta eşleştik ya benden bu kadar spor isteme de abooovv gözüm korktu ben tembel bir insanım
senin de her şeyin güzel olmuş,bu cuma güzel bir eksi gelecek bizden
kaçamakları ödülden sayabilriiz sanırım böreğin miktarını da yazmamışsın gözümden kaçmadı bak
Bugün böyle aşırı Tatlı yiyim isteğim vardı
Marketten bitter aldım %80 kakaolu
Acayip kesti arkadaşlar
Kakao oranı arttıkça farkı bu kadar hissettiğimi unutmuşum
ben de çok seviyorum bitteri , bi 65 e düşeyim hemen yiycemnasıl kilo veremedim ben bu hafta,ahhhhh %80 kakaolu bitterrr ahhh
senin kaçamaklarından hangisini ödülden sayayım kız , gofret,patates,turşu ,çiğ köfte,puding 5haftalık ödül hakkını yapmışsın özge buna ceza verdimi acep bi bakayım Yawrukush
Ben her gün tartılmaya karar verdim şimdi yine tartılıcam

Dün 10 dk kadar da yürüyüş yaptım
Ve sadece 4 bardak falan su içmişim
suyu artır suyu ,turşu da yemişsin ödem yapar . bol bol su içte ödem olmasın ,tartıda çok artı çıkar sonra moralin bozulur .
Merhabalar dün menüm
Sabah bi simit çay
Öğle
Mercimek çorbası
Kurıfasulye yemeği
Ayva suyu
akşam
Yeşil mercimek roka yoğurt yedim
9000 adım attım
20 kez sirt egsesız
20 mekik
ayva suyu mu varmış ,hiç görmedim ben simiti ödül gününe sayabilriz canım ,diğerleri güzel .
Saat 11.30 gibi kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek, yarım porsiyon menemen ve 1 dilim peynir ile
Ancaak cay ile 2 kurabiye yedim
kız dün kurabiye hakkını yedin ya gene niye yedin vazgeçemiyorsan hafta da belirli gün ve belirli miktarlar belirle o vakitlerde ye . her gün yeme sakın , 1 tepsi yapsan mutfağa girip gördükçe yersin duramazsın . 1 kere yap o haftalık yiyeceğin miktarı buzluğa at ,yiyeceğin zaman 1 tane felan çıkar ye .fazlaları dağıt komşularına gitsin .yavaş yavaş azaltmaya çalış .

böreği ,çekirdeği ödül günü diyelim . spor neden yok

İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu yumurtalı ekmek
1 dilim peynir
3-4 dilim domates
Ara
Süt
Bitter çikolata
Sütlü kahve
Öğlen
Yok
Akşam
Patlıcan kebabı(2 tane patlıcan 3 tane küçük köfte)
Bir tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Spor
10 mekik
10 squat
15 dk yürüyüş
Spor salonuna gidecek param olmadığı için sporlarda azalma oldu
2 l su
@Yawrukush @fmad

Kızlar iyi akşamlar. Menümü yazayım geçmişe hiç bakamadım bugün sabahtan kızların Etütü vardı araba da yoktu bende onları yürüyerek götürdüm. Çarşı işlerimi hallettim. Öğleden sonra aydına gittik arkadaşımın nikahı vardı. Geldik yemek bulaşık derken menüye anca gelebildim.
bu arada bu hafta ev satış işlemlerimiz vardı bazı aksaklıklar oldu o yüzden rutin hiçbir şeyimi yapamadım karmakarışık bir hafta oldu hepinizden özür diliyorum giremedim hiç.
menümü vereyim hemen
5 yumurta haşlanmış ve tereyağında bir kez daha çevrilmiş halde yedim yanında yumurtasız Menemen ve gouda peyniri
Haşhaşlı keto kek ve tahin ceviz yedim üstüne de bunları yemesem enerjim kalmazdı heralde çok zor bir hafta oldu.
hiç bozmadım kızlar diyetimi. Sabırla 23 kasımı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…