- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Bu hafta düzenli gitmeyi umuyorum artık o deli yoğunluk bitti. Yeni bir durum çıkmazsa yaniEvet canim firsatin olurda biraz daha eklersen daha kolay gider kilolar :)
Olur canim hedefini 70 yapalim, o zmaan bu hafta listeyede girebilirsin :))
Guzel menu canim, canini hic sIkma birazdan sen veMelegimkorusun icin evde ,spor salonuna gitmeden yapabileceginiz kardiyo videolari paylasacagim.Spor salonu olmasada olur ama sporlarini azaltmak yok...
canim ben senin yogunlugunu biliyorum, islerini, yogunlugunu hafiflet, hep buradayiz :)
Canim gayet guzel menu nasilsin bugun?
Video paylasmayi unuttum sanma dun firsatim olmadi bugun paylascam canim..
İyiyim canım bugün daha dikkatli oldum ödül falan yok bu hafta banaEvet canim firsatin olurda biraz daha eklersen daha kolay gider kilolar :)
Olur canim hedefini 70 yapalim, o zmaan bu hafta listeyede girebilirsin :))
Guzel menu canim, canini hic sIkma birazdan sen veMelegimkorusun icin evde ,spor salonuna gitmeden yapabileceginiz kardiyo videolari paylasacagim.Spor salonu olmasada olur ama sporlarini azaltmak yok...
canim ben senin yogunlugunu biliyorum, islerini, yogunlugunu hafiflet, hep buradayiz :)
Canim gayet guzel menu nasilsin bugun?
Video paylasmayi unuttum sanma dun firsatim olmadi bugun paylascam canim..
Eski menulerine donmussun canim :)
Sporda olsa cok cok guzel olacakmis :)
İnsanın kendisi için güzel bişi yapması gibi harika bişey yoktur bu hayatta.. Kendine olan özgüveni yakaladığın zaman diğer bağımlılıklar tek tek düşer sarı yaprak misali..Selam güzel kadınlar. Herkese mutlu pazarlar diliyorum. Bugün sahilde yürümeyi planlıyorum hava harika dışarıda. Bunhaftanın son günü ilk sporu olacak bildiğiniztabi yapabilirsem. Hiç planlarıma uyamadım ne biçim şey anlamadım. Akışına bıraktık hayatı diyetleri bozmayın lütfen. Şunu farkettim bazen çok basit bir durum hayata bağlıyor ya insanı bildiğiniz diyeti bozmadan yaşamak hayata bağlı ve mutlu kılıyor beni. Çok manyakça şeyler yaşayabiliyoruz hayatımızda. Herkes içinde bir şeylerle boğuşuyor. Anlatsan dert anlatmasan dert. Kendimi iyi hissediyorum. Ama bakıyorum hayatıma değişen bir şey yok. İyi ki beslenme düzenimi değiştirmişim. Hayatımda bir ilki yaşıyorum. Antidepresanlara ihtiyaç duymuyorum alkole ihtiyaç duymuyorum insan bağımlılığım bitti. Neden anlatıyorum bunları bilmiyorum ben çok faydasını gördüm bir ay sonunda bu kafaya ulaştım. Belki siz de kendinizde böyle bir ekstrem değişiklik istersiniz. Kızlar ketojenik beslenin. Tek cümle. Bu kafaya hiçbirseyle ulaşmamıştım hayatımda.
Hoşgeldin canımMerhabalar bende katılabilirmiyim tekrardsn
menün çok güzel canım , spor salonuna gidemediğin için üzülme evde de yapılabilecek çok güzel sporlar var ,youtube dan bakabilirsin . spor salonuna gitmeyi sevdiğini yazmıştın daha önce biliyorum ,üzülme paran olana kadar evde idare edersin sonra yine gidersin :)İyi akşamlar
Sabah
Dereotlu yumurtalı ekmek
1 dilim peynir
3-4 dilim domates
Ara
Süt
Bitter çikolata
Sütlü kahve
Öğlen
Yok
Akşam
Patlıcan kebabı(2 tane patlıcan 3 tane küçük köfte)
Bir tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Spor
10 mekik
10 squat
15 dk yürüyüş
Spor salonuna gidecek param olmadığı için sporlarda azalma oldu
2 l su
@Yawrukush @fmad
her şey çok güzel :) tartıldın mı canım +200 gitmiş mi duruyor mu , benim 100 gr daha gitmiş ,ödemi atmaya başladım .İyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 2 dilim yumurtalı ekmek ( fırında yaptım yağsız), 2 dilim peynir, 4-5 siyah zeytin, domates, salatalık, kapya biber
13:30 2 tane kuru incir, 2 ceviz, filtre kahve
16:45 ızgara somon, haşlanmış biraz sebze( karnabahar, brokoli, havuç)
19:00 1 Trabzon hurması, 1 yemek kaşığı yoğurt
Su: 2lt ye tamamlarım
Spor:11000 adım
@Yawrukush @stitch
menün çok güzel canım ,brownie ödül olmuş :)Herkese iyi aksamlar bugunku menumu yaziyorum;
Sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: kucuk brownie intense
Ogle: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: 6 kofte
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
mutlu olmana sevindim busecim ,yüzün gülsün hep . stres stres nereye kadar bazen böyle salmak gerekiyor :)Selam güzel kadınlar. Herkese mutlu pazarlar diliyorum. Bugün sahilde yürümeyi planlıyorum hava harika dışarıda. Bunhaftanın son günü ilk sporu olacak bildiğiniztabi yapabilirsem. Hiç planlarıma uyamadım ne biçim şey anlamadım. Akışına bıraktık hayatı diyetleri bozmayın lütfen. Şunu farkettim bazen çok basit bir durum hayata bağlıyor ya insanı bildiğiniz diyeti bozmadan yaşamak hayata bağlı ve mutlu kılıyor beni. Çok manyakça şeyler yaşayabiliyoruz hayatımızda. Herkes içinde bir şeylerle boğuşuyor. Anlatsan dert anlatmasan dert. Kendimi iyi hissediyorum. Ama bakıyorum hayatıma değişen bir şey yok. İyi ki beslenme düzenimi değiştirmişim. Hayatımda bir ilki yaşıyorum. Antidepresanlara ihtiyaç duymuyorum alkole ihtiyaç duymuyorum insan bağımlılığım bitti. Neden anlatıyorum bunları bilmiyorum ben çok faydasını gördüm bir ay sonunda bu kafaya ulaştım. Belki siz de kendinizde böyle bir ekstrem değişiklik istersiniz. Kızlar ketojenik beslenin. Tek cümle. Bu kafaya hiçbirseyle ulaşmamıştım hayatımda.
merhaba canım hoşgeldin aramıza ,seni tanımamız için aşağıda ki formu kopyalayıp doldurup burada paylaşabilir misin ?Merhabalar bende katılabilirmiyim tekrardsn
pek bir şey yememişsin canım ,zor olmuyor mu böyle ?15 Kasım Cuma menüm
Saat 7:00
1 bardak limonlu su
Saat 9:00
1 mandalina
Saat 13:00
1 salata tabağı tuzsuz salata
Saat 19:00
1 salata tabağı haşlanmış tuzsuz lahana
Spor
1 saat yürüyüş
1porsiyon ne kadar oluyor kaşık hesabı yaparsak ben bilmiyorum da bazı arkadaşlarda böyle yazıyor bazen ,görmüşken sorayım hemen :) miktarlar azsa menün güzel olmuş canım ,sporda olsaymış daha güzel olacak mış .16 Kasım Cumartesi menüm
Kahvaltı 10:30
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Közlenmiş biber
Akşam 19:00
1 porsiyon imam bayıldı
1 porsiyon pilav
Turp
Yeşillik
Su
2 litre
Spor
Yok
Teşekkürler umarım durumum düzelir de gidebilirimmenün çok güzel canım , spor salonuna gidemediğin için üzülme evde de yapılabilecek çok güzel sporlar var ,youtube dan bakabilirsin . spor salonuna gitmeyi sevdiğini yazmıştın daha önce biliyorum ,üzülme paran olana kadar evde idare edersin sonra yine gidersin :)
her şey çok güzel :) tartıldın mı canım +200 gitmiş mi duruyor mu , benim 100 gr daha gitmiş ,ödemi atmaya başladım .
menün çok güzel canım ,brownie ödül olmuş :)
mutlu olmana sevindim busecim ,yüzün gülsün hep . stres stres nereye kadar bazen böyle salmak gerekiyor :)
Tartılmadım canım yarına görücez inşmenün çok güzel canım , spor salonuna gidemediğin için üzülme evde de yapılabilecek çok güzel sporlar var ,youtube dan bakabilirsin . spor salonuna gitmeyi sevdiğini yazmıştın daha önce biliyorum ,üzülme paran olana kadar evde idare edersin sonra yine gidersin :)
her şey çok güzel :) tartıldın mı canım +200 gitmiş mi duruyor mu , benim 100 gr daha gitmiş ,ödemi atmaya başladım .
menün çok güzel canım ,brownie ödül olmuş :)
mutlu olmana sevindim busecim ,yüzün gülsün hep . stres stres nereye kadar bazen böyle salmak gerekiyor :)
Hoşgeldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizko rahatsızlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Doktor tavsiyesi çocuk sahibi olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Yemiyeceğim doğru diyosunCanim buzluga at ya da komsularina falan ikram et, evde oldukca yemek isteyeceksin...
Tamam canim pzartesiden itibaren bekliyoruz :)
aramıza hoş geldin canım . daha yaşın çok küçükmüş yeni mi evlendin :) ben de feyza ,tanıştığımıza memnun oldum ,birlikte güzel kilolar veririz umarım . bugün hafta sonu ya hafta sonları buralar sessiz oluyor ,hafta içi canlanır :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizko rahatsızlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Doktor tavsiyesi çocuk sahibi olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
ters mantık olmuş ,aksine spor yapsaydın için rahat ederdi :) ama üzülme zararın neresinden dönersek kardır. kaçamak yapan arkadaşlar spor yaparak telafi ediyorlar güzelde kilo veriyorlar . bir yerden ipin ucu kaçarsa başka yerden toparlamamız gerek ,pes etmek yokYemiyeceğim doğru diyosunDün cok yedim diye üzülüp spor da yapmadım. Temiz bir başlangıc olacak yarın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?