Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta düzenli gitmeyi umuyorum artık o deli yoğunluk bitti. Yeni bir durum çıkmazsa yani

Selam güzel kadınlar. Herkese mutlu pazarlar diliyorum. Bugün sahilde yürümeyi planlıyorum hava harika dışarıda. Bunhaftanın son günü ilk sporu olacak bildiğiniz tabi yapabilirsem. Hiç planlarıma uyamadım ne biçim şey anlamadım. Akışına bıraktık hayatı diyetleri bozmayın lütfen. Şunu farkettim bazen çok basit bir durum hayata bağlıyor ya insanı bildiğiniz diyeti bozmadan yaşamak hayata bağlı ve mutlu kılıyor beni. Çok manyakça şeyler yaşayabiliyoruz hayatımızda. Herkes içinde bir şeylerle boğuşuyor. Anlatsan dert anlatmasan dert. Kendimi iyi hissediyorum. Ama bakıyorum hayatıma değişen bir şey yok. İyi ki beslenme düzenimi değiştirmişim. Hayatımda bir ilki yaşıyorum. Antidepresanlara ihtiyaç duymuyorum alkole ihtiyaç duymuyorum insan bağımlılığım bitti. Neden anlatıyorum bunları bilmiyorum ben çok faydasını gördüm bir ay sonunda bu kafaya ulaştım. Belki siz de kendinizde böyle bir ekstrem değişiklik istersiniz. Kızlar ketojenik beslenin. Tek cümle. Bu kafaya hiçbirseyle ulaşmamıştım hayatımda.

İyiyim canım bugün daha dikkatli oldum ödül falan yok bu hafta bana bekliyorum canım saol sen nasılsın ?

İnsanın kendisi için güzel bişi yapması gibi harika bişey yoktur bu hayatta.. Kendine olan özgüveni yakaladığın zaman diğer bağımlılıklar tek tek düşer sarı yaprak misali..
Doğru beslenme spor ve ibadet insanı insan yapar, güçlendirir ve saygınlık kazandırır.

menün çok güzel canım , spor salonuna gidemediğin için üzülme evde de yapılabilecek çok güzel sporlar var ,youtube dan bakabilirsin . spor salonuna gitmeyi sevdiğini yazmıştın daha önce biliyorum ,üzülme paran olana kadar evde idare edersin sonra yine gidersin :)
her şey çok güzel :) tartıldın mı canım +200 gitmiş mi duruyor mu , benim 100 gr daha gitmiş ,ödemi atmaya başladım .

Herkese iyi aksamlar bugunku menumu yaziyorum;
Sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: kucuk brownie intense
Ogle: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: 6 kofte
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
menün çok güzel canım ,brownie ödül olmuş :)

mutlu olmana sevindim busecim ,yüzün gülsün hep . stres stres nereye kadar bazen böyle salmak gerekiyor :)

Merhabalar bende katılabilirmiyim tekrardsn
merhaba canım hoşgeldin aramıza ,seni tanımamız için aşağıda ki formu kopyalayıp doldurup burada paylaşabilir misin ?
kısaca takım kurallarını söyleyeyim ama sen 1.sayfadan da okuyabilirsin istersen .
her gün düzenli olarak menülerimizi yazıyoruz . içtiğimiz suyu ,yaptığımız sporu da ekliyoruz yanına . birbirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz . pazartesi ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz . cuma günleri kilo bildiriminin yanında tartı fotoğrafı da atıyoruz kural olarak .
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

15 Kasım Cuma menüm

Saat 7:00
1 bardak limonlu su

Saat 9:00
1 mandalina

Saat 13:00
1 salata tabağı tuzsuz salata

Saat 19:00
1 salata tabağı haşlanmış tuzsuz lahana

Spor
1 saat yürüyüş
pek bir şey yememişsin canım ,zor olmuyor mu böyle ?
16 Kasım Cumartesi menüm

Kahvaltı 10:30
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Közlenmiş biber

Akşam 19:00
1 porsiyon imam bayıldı
1 porsiyon pilav
Turp
Yeşillik

Su
2 litre

Spor
Yok
1porsiyon ne kadar oluyor kaşık hesabı yaparsak ben bilmiyorum da bazı arkadaşlarda böyle yazıyor bazen ,görmüşken sorayım hemen :) miktarlar azsa menün güzel olmuş canım ,sporda olsaymış daha güzel olacak mış .

Teşekkürler umarım durumum düzelir de gidebilirim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz ko rahatsızlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Doktor tavsiyesi çocuk sahibi olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Tartılmadım canım yarına görücez inş

Mutlu pazarlar herkesedün yoğun bir gün geçirdim yazamadım.dün ve bugünün menüsünü yazayım size.
Öğlen çorba ve az bulgur pilavı salata ile karıştırıldı.
Akşam 4 büyük susamlı galeta peynir zeytin
Arada badem ve fındık kuruyemiş yedim toplamda 2 avuç kadar.

16:8 aralıklı oruca göre saatlerimi ayarladım. Akşam Biraz az yedim ama vakit yoktu dışarıda yemek yerine evde bulduklarımı yedim

Bugün açılışta 2 yumurtaya tereyağlı peynirli omlet
2 dilim ekmek peynir ve zeytin...

Hepimize mutlu bir pazar diliyorum

Hoşgeldin

Canim buzluga at ya da komsularina falan ikram et, evde oldukca yemek isteyeceksin...

Tamam canim pzartesiden itibaren bekliyoruz :)
Yemiyeceğim doğru diyosun Dün cok yedim diye üzülüp spor da yapmadım. Temiz bir başlangıc olacak yarın umarım

aramıza hoş geldin canım . daha yaşın çok küçükmüş yeni mi evlendin :) ben de feyza ,tanıştığımıza memnun oldum ,birlikte güzel kilolar veririz umarım . bugün hafta sonu ya hafta sonları buralar sessiz oluyor ,hafta içi canlanır :)

Yemiyeceğim doğru diyosun Dün cok yedim diye üzülüp spor da yapmadım. Temiz bir başlangıc olacak yarın umarım
ters mantık olmuş ,aksine spor yapsaydın için rahat ederdi :) ama üzülme zararın neresinden dönersek kardır. kaçamak yapan arkadaşlar spor yaparak telafi ediyorlar güzelde kilo veriyorlar . bir yerden ipin ucu kaçarsa başka yerden toparlamamız gerek ,pes etmek yok

bugün menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1dilim ekmek
1kk peynir

ara : 1 elma
3 kaşık yoğurt

öğlen : fırında tavuklu patates
1dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
salata

akşam : çok az fırında tavuklu patates
4 kaşık pırasa
1dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

su : 1.5 litre

spor : 30 dk yürüyüş
dambılla kol çalışma
100 kere zıplama
10 dk bölgesel hareketler

Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…