ben günde en az 20 kere tartılıyorum herkesi kendim gibi sanıyorum :)Tartılmadım canım yarına görücez inş
tatlım menülerini şöyle alt alta miktarlarıyla yazsan olur mu ben anlamakta güçlük çekiyorum daMutlu pazarlar herkesedün yoğun bir gün geçirdim yazamadım.dün ve bugünün menüsünü yazayım size.
Öğlen çorba ve az bulgur pilavı salata ile karıştırıldı.
Akşam 4 büyük susamlı galeta peynir zeytin
Arada badem ve fındık kuruyemiş yedim toplamda 2 avuç kadar.
16:8 aralıklı oruca göre saatlerimi ayarladım. Akşam Biraz az yedim ama vakit yoktu dışarıda yemek yerine evde bulduklarımı yedim
Bugün açılışta 2 yumurtaya tereyağlı peynirli omlet
2 dilim ekmek peynir ve zeytin...
Hepimize mutlu bir pazar diliyorum
Ben de çok severim tartılmayıben günde en az 20 kere tartılıyorum herkesi kendim gibi sanıyorum :)
Haklısın suyu unuttuğumu yazdıktan sonra farkettimtatlım menülerini şöyle alt alta miktarlarıyla yazsan olur mu ben anlamakta güçlük çekiyorum daşimdi çorba ne kadar, pilav kaç kaşık,peynir zeytin ne kadar gibi .ama sağlıksız bir şey yok miktarlarda uygunsa güzel olmuş menülerin :)
su ve sporu da yazmamışsın şimdi dikkatimi çekti yazarken onları da eklersen daha güzel olur .
aramıza hoş geldin canım . daha yaşın çok küçükmüş yeni mi evlendin :) ben de feyza ,tanıştığımıza memnun oldum ,birlikte güzel kilolar veririz umarım . bugün hafta sonu ya hafta sonları buralar sessiz oluyor ,hafta içi canlanır :)
Merhaba nurcumHerkese iyi aksamlar bugunku menumu yaziyorum;
Sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: kucuk brownie intense
Ogle: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: 6 kofte
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
KompostoAyva suyu mu o nasıll
Nasıl geçti iki günün kuzumYep çok sevindim.
Aaaa ben unutmuşumher şey çok güzel olmuş ,özellikle sporların :)bu hafta eşleştik ya benden bu kadar spor isteme de abooovv gözüm korktu ben tembel bir insanım
senin de her şeyin güzel olmuş,bu cuma güzel bir eksi gelecek bizden
kaçamakları ödülden sayabilriiz sanırımböreğin miktarını da yazmamışsın gözümden kaçmadı bak
ben de çok seviyorum bitteri , bi 65 e düşeyim hemen yiycemnasıl kilo veremedim ben bu hafta,ahhhhh %80 kakaolu bitterrr ahhh
senin kaçamaklarından hangisini ödülden sayayım kız , gofret,patates,turşu ,çiğ köfte,puding 5haftalık ödül hakkını yapmışsınözge buna ceza verdimi acep bi bakayım Yawrukush
suyu artır suyu ,turşu da yemişsin ödem yapar . bol bol su içte ödem olmasın ,tartıda çok artı çıkar sonra moralin bozulur .
ayva suyu mu varmış ,hiç görmedim bensimiti ödül gününe sayabilriz canım ,diğerleri güzel .
kız dün kurabiye hakkını yedin ya gene niye yedinvazgeçemiyorsan hafta da belirli gün ve belirli miktarlar belirle o vakitlerde ye . her gün yeme sakın , 1 tepsi yapsan mutfağa girip gördükçe yersin duramazsın . 1 kere yap o haftalık yiyeceğin miktarı buzluğa at ,yiyeceğin zaman 1 tane felan çıkar ye .fazlaları dağıt komşularına gitsin .yavaş yavaş azaltmaya çalış .
böreği ,çekirdeği ödül günü diyelim . spor neden yok
Kuzum yine de bence güzel gayet maşallahİyi akşamlar
Sabah
Dereotlu yumurtalı ekmek
1 dilim peynir
3-4 dilim domates
Ara
Süt
Bitter çikolata
Sütlü kahve
Öğlen
Yok
Akşam
Patlıcan kebabı(2 tane patlıcan 3 tane küçük köfte)
Bir tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Spor
10 mekik
10 squat
15 dk yürüyüş
Spor salonuna gidecek param olmadığı için sporlarda azalma oldu
2 l su
@Yawrukush @fmad
Hoşgeldin Şeyma :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizko rahatsızlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Doktor tavsiyesi çocuk sahibi olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Aleyküm selaaaaam :) sen nasılsın kaptanSelam canlarim nasilsinizin, nasil gecti gununuz?
Menulerini yazmis bazi arkadaslarim, yazmayanlarda unutmasinlar:)
Akşam hiç mi yookİyi akşamlar unarım herkes iyidir
Sabah
Patates ve yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara
Birkaç kare çikolata
Öğlen
Yok
Akşam
Yok
Ara
Elmalı soda
Spor
2*15 karın egzersizi
2*15 mekik
2 saat yürüyüş
15 squat
1.5 l su( nedense su içemiyorum bu sıralar)
@Yawrukush @fmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?