Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım menülerini şöyle alt alta miktarlarıyla yazsan olur mu ben anlamakta güçlük çekiyorum da şimdi çorba ne kadar, pilav kaç kaşık,peynir zeytin ne kadar gibi .ama sağlıksız bir şey yok miktarlarda uygunsa güzel olmuş menülerin :)
su ve sporu da yazmamışsın şimdi dikkatimi çekti yazarken onları da eklersen daha güzel olur .

Pazar günü menüm
10:30 pırasalı omlet, 2 dilim peynir, 4 siyah zeytin, domates, salatalık, 1 dilim fıstık ezmeli(şekersiz) ekmek

15:30 tam buğday unuyla yaptığım ıspanak ve pırasalı 2 tane küçük gözleme ( akşam yemeği niyetiyle)

18:30 gibi mandalina yerim günü tamamlarım

Su: 1,5 litre
Spor : su an yok ama Leslie yapmayı planlıyorum hem gözlemelerde erir biraz yaparsam eklerim buraya burda daha saat 17:00
Yawrukush stitch

Haklısın suyu unuttuğumu yazdıktan sonra farkettim bundan sonra dikkat edeceğim.bir de porsiyonlarım genelde bir tabağın yarısı oluyor ama zeytin peynir yumurta gibi besinleri açıkçası saymadan doyana kdr yiyorum.ben karataycı olduğum için protein konusunda sınır tanımıyorum

Merhaba iradeli ve güçlü kadınlar bir hsonu daha bitti ben ve benim gibi çalışanlar için yarın iş var.emektar ev hanımlarımızda çocukların okulu olmadığı için şanslı mı yoksa çocuklar evde olduğu için şanssız mı bilemedim Hepimize sendromsuz pazartesiler diliyorum.inşallah hsonu kaçırmamışızdır.mutlu bir pazartesiye eksilerle başlarız...şimdi ben yazmayı unuttuğum eksiklerimi tamamlayayım.

Akşam yemeği
5 adet ev yapımı köfte
Boş zeytinyağlı piyaz

Hsonu suyu ve sporu boşladım sanırım,ctesi koşturmacada yine 10.000adımları görmüşüm.ama bu gün spor diye sayılacak hiçbir şey yapmadım.
Ctesi-pazar su ortalama 2 litre

tabi gece devam ediyor şimdi türk kahvemi yapıp yatmadan 1 litre daha içerim diye düşünüyorum...

Merhaba aramıza hoşgeldinben de bir çıtır olaraktan sana bol eksili günler diliyorum

Herkese iyi aksamlar bugunku menumu yaziyorum;
Sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: kucuk brownie intense
Ogle: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: 6 kofte
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
Merhaba nurcumtakım eşi olduk ama ancak yazabildiminşallah bizim için bol eksili bir hafta olur

Yavrular bebişler kızlar selamlar. Menümle geldim yavrular.
500 gr karışık balık içinde denizden ne çıktıysa o var
Marul salatası
Keto kek ve ceviz - tahin
Turşu
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 8000 adım 8500 ama o 500 spordan saylanmaz
Su 3 lt buldu
Öptüm hepinizi yarın hafta başı güzel bir hafta olsun kızlar.

İyi akşamlar unarım herkes iyidir
Sabah
Patates ve yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara
Birkaç kare çikolata
Öğlen
Yok
Akşam
Yok
Ara
Elmalı soda
Spor
2*15 karın egzersizi
2*15 mekik
2 saat yürüyüş
15 squat
1.5 l su( nedense su içemiyorum bu sıralar)
@Yawrukush @fmad

Aaaa ben unutmuşum
1 adet Gül böreği kuzum
Parmaklarım kadar diyim boyut

İnersin ben inanıyorum

Kuzum yine de bence güzel gayet maşallah

Hoşgeldin Şeyma :)
Burası aşırı motive ediyor biraz devamlılıkla çok koşa sürede verirsin bence :)

Akşam hiç mi yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…