Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bittere karşı koyamıyoruz ikimiz de . Bence menün gayet güzel,afiyet olsun :)

Gunaydin kizlar geri dondum tam gaz masil yorulmusum ama anlatamam size bi kac resim aticam birazdan herkes nasil kanadali35 canim gecenlerde yazmistin cevap veremedim artik bol bol dedikodu yapariz bi gecmis yapicam bi kacgundur hic bakamadim cunku kimler neler yapmis bakalim pazartesi bildirimlerinizide bekliyorum ben de bu arada yine 70 kilo oldum neyse artik dikkat eder veririm aldiklarimida

Canim hepimiz ayniyiz iki ileri bi geri ama biraz iradene sahip cikmalisin bi randiman alamiyorsun biraz sıki tutup 80 in altina inebilsen

Canim bi gecede o yediklerinle almazsin okadar aksam yemegindeki karbonhidratlar bozmus olabilir canim bugun toparlarsin ama bence

Ahahahha is yeri menuleri gibi olmus ne guzel haftalik ne yicegini biliorsun

Cumartesi gunu tatli ve cikolata harici menun cok guzzelmis
Pazar gunude makarna gozume batti baya dikkat eder olmussun ama tekrardan canim.

Herkese gunaydin dun aksam yazamadim hemen simdi yaziyorum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim borek
Ogle: kabak yemegi, yogurt
Aksam: izgara balik salata
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
Borege ragmen begendim canim menunu

Sabah 9.30
2 dilim tbe
Peynir
Zaytin
Domates

Aksam 15.00
1 tabak etli patates sulusu
1 tabaga yakin pilav
Tursu

Ara
1 tane mandalina
1 tabak degilde 4 corba kasigi pilav yeseydin daha iyi olurdu ama guzel menun
Sen nasilsin canim toparlayabildin mi biraz zor zamanlardan geciyordun.

Hosgeldin canim ilk gun biraz kacamakli olmus ama duzene girer buraya sık sık ugrarsan

Oglen yok aksam yok acikmadin mi canim birde sbah ki patates kizartmamiydi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…