Simdi gordum ve tamam diyorumMesajımı gören grup arkadaşlarımdan da 100 zıp isterim
Canim ekleyelim mi seni listeye geri, duzenli gelicek misin?Az önce tartıldım
Tam 71.300 gram çıktım
O kadar hızlı kilo alıyorum ki anlatamam
Ama birkaç güne 69 rakamını görücem inşallah
Bugun tartildin mi canim?selam kizlar
Analamadim neden daha dun sabah 68 dim tartildigimda. Bugun tam 68.8 ciktim galiba bugun yumurtlama gunum o yuzden
Gene hafta: 67.9
bugun: 68.8
fark: 0,9
yuzde: -1,33
haftaya hedef: 67,5
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
dun sadece 10000 adim attim zorlu spor da yapmadim , aksami da erken yedim ama galiba yumurtlama gunum oldugu icin. Kusura bakmayin kizlar.
guzel menu canim, spor biraz daha olsa daha da guzel olurmusHerkese iyi aksamlar. Bugunku menum:
sabah:1 dilim peynir, 2 galeta
Ara: 1 latte
Ogle: firinda patlican oturtma
Ara: 200 ml sut, 2 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigi kakao, 1 hurma, 5 findikla hazirlanmis tatli
Aksam: hamsi bugulama, salata
su:3.5 litre
Spor: 5000 adim 250 puan
iyi dusunmussun melegim, sabahlari kalkinca su iciyor musun? bir bardak su da ic mutlaka ve belki 5-10dk hareket?Ahh özgecim bi el atıverin3 haftadır 65-66 yaa ben 7de uyanıyorum 10-11 de kahvaltı yapıyordum sanırım metabolizmayı daha erken çalıştırmam gerekiyor diye düşündüm sabah 7:30 oğlumla birlikte ben genelde kahve içiyordum bugün ara öğün gibi yaptım 2 ceviz, 2 kuru hurma yedim ( hurmalarım baya küçük) kahvaltımı 10:30 da yaptım yine
cok guzelBugunku menum
10:00- 2 fincan sutlu hindistan vecizli kahve.
12:00- 100 gr balik, 1 kase havuc salatasi. 1 avuc kadar patates
16:30- 100gr balik, 1 kase lahana salatasi, 1 kivi, yarim greyfurt.
Su: 2.5lt
Spor: 12000 adim
1 saat tum vucut calisma
10 dakika eliptik
100 ziplama
100 mekik
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
guzel menu, spor yapabildin mi?İyi akşamlar herkese.
Öğlen çorba ızgara tavuk salata
Akşam yine çorba tavuk salata ve değişik olarak yoğurt1 elma ve 1 muzumda sabah ve öğleden sonra..11.250 adımda yürüyüş yaklaşık 2,5litrede su tabi hala su içmeye devam
tum cuma zayiflama gruplari arasinda bitrinci olmussun canimYani bu grupta birinci olmusum degil mi ?
sagol canim, bugun nasil aclik var uzerimde anlatamamCanim harika bir eksi, neredeyse hedefine ulastin :))
Cook tebrik ediyorum.
Guzel menu canim, suyunda iyi, egzersizde yapilmis daha ne olsun :)
Bu hafta gec kaldik canim bildirime, haftaya sabahtan bildirimi yapip, listeye alalim seni :)
Guzel menu, guzel su miktari, adimlarda iyi Nurcum :)
Canim sporunu degistirelim bu haftalik.
Menulerin hep kararinda oluyor aslinda ama bu hafta cok sandvic tuketmemeye calisabilirsin.
Sabah ac karnina spor yapabilme olanagin olabilir mi?
Kuzunu okula birakip eve donup kardiyo yapsan bu hafta..
Eger olursa senin icin tum vucut kardiyo programi paylasacagim canim :)
Canim cuma ya da cumartesi gunu tarti sonrasi odul ogunu yapip, diledigini yiyebilirsin.
Kurabiyeler odulun olur Aslicim :)
Cok sukur cigerleri temiz cikmis kuzunun..
Oksurugu ne alemde ozlemcim?
Cok guzel bir menu olmus Neslihancim.
Su miktarin sahane , adimlarin sahane :)
Kurabiyeler odulun oldu canim afiyet olsun :)
Menunude , suyunuda, sporunuda cok begendim canim :)
Gayet guzel bir menu, kusur bulacak bir sey yok.
O halde biraz kardiyo egzersizine ihtiyacin var canim, yani kalp atis hizini aniden hizlandiracakm nefes nefese kalacagin egzersizler.
Bu hafta oyle bir egzersiz planliyorum senin icin, paylasacagim videosunu..
Odul olmus menun canim, sporunda harika tek kelimeyle.
Odulu de fazlasiyla haketmistin Cisecim :)
bu sabah bile hala sabittim cumaya gore bakalim canim. umarim eksi geleyim de cumaya baska istegim yok bu haftaGorecek misin degil haftaya daha hizli geliyorum stitch diyeceksin
Hadi yawf nerede yaris ruhun. Herseyi dogru yapiyorsun haftaya 2kilo birden gider, bozma.
Gerci ben de biran once 65 olsam guzel olur
selam canim, bu sabah sabittim hala. Sen tartildin mi sabah, nasildin?iyi akşamlar kızlar ,nasılsınız ?
Yawrukush benim standart geçiyor özgecim ,dizi izliycem az sonra da ,ayy hep ben yanlızım şu hafta sonları senin nasıl geçecek günün ,planlarınız neler :)
DeryaOnDiet bu hafta eşleşmişiz süperrrr gitsin kilolar
Aslinda rutinin cok guzelmis canim, o zaman senin direnc kilonu kirman icin biraz terletecek egzersiz eklemen lazim rutinine, degil miCanım en son 2013-2014 de falan bu kilolardaydımzaten 8:30 da evden çıkıyoruz oğlumu 9da kreşe bırakıyorum ve sonrasında 1 saat yürüyüş yapıp eve geliyorum hafta içi böyle oluyo. Aksamda 8-9 gibi beyaz çay içiyorum ya da gündüz yeşil çay içiyorum bazen
ben de yiyor muyum anlamadimc anim bu aralar veremiyorum hafta sonu da cok guzel spor yaptim ama hala sabitimher şey çok güzel olmuş ,özellikle sporların :)bu hafta eşleştik ya benden bu kadar spor isteme de abooovv gözüm korktu ben tembel bir insanım
senin de her şeyin güzel olmuş,bu cuma güzel bir eksi gelecek bizden
kaçamakları ödülden sayabilriiz sanırımböreğin miktarını da yazmamışsın gözümden kaçmadı bak
ben de çok seviyorum bitteri , bi 65 e düşeyim hemen yiycemnasıl kilo veremedim ben bu hafta,ahhhhh %80 kakaolu bitterrr ahhh
senin kaçamaklarından hangisini ödülden sayayım kız , gofret,patates,turşu ,çiğ köfte,puding 5haftalık ödül hakkını yapmışsınözge buna ceza verdimi acep bi bakayım Yawrukush
suyu artır suyu ,turşu da yemişsin ödem yapar . bol bol su içte ödem olmasın ,tartıda çok artı çıkar sonra moralin bozulur .
ayva suyu mu varmış ,hiç görmedim bensimiti ödül gününe sayabilriz canım ,diğerleri güzel .
kız dün kurabiye hakkını yedin ya gene niye yedinvazgeçemiyorsan hafta da belirli gün ve belirli miktarlar belirle o vakitlerde ye . her gün yeme sakın , 1 tepsi yapsan mutfağa girip gördükçe yersin duramazsın . 1 kere yap o haftalık yiyeceğin miktarı buzluğa at ,yiyeceğin zaman 1 tane felan çıkar ye .fazlaları dağıt komşularına gitsin .yavaş yavaş azaltmaya çalış .
böreği ,çekirdeği ödül günü diyelim . spor neden yok
evet sabitBugun tartildin mi canim?
allah allah, neye direniyor acaba vusut. neyse donecek eksiye o cumaya, yoksa sopayla kovalariz o kilolari :)bu sabah bile hala sabittim cumaya gore bakalim canim. umarim eksi geleyim de cumaya baska istegim yok bu hafta
sagol canmim, nbugun yedikce yiyesim geliyor yaacok guzel
allah allah, neye direniyor acaba vusut. neyse donecek eksiye o cumaya, yoksa sopayla kovalariz o kilolari :)
cok guzel menuCuma benim
7:30 2 kuru hurma, 2 ceviz, filtre kahve
10:30 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek, 5 siyah zeytin
13:30 peynirli sandviç
15:30 1 elma, 1ceviz
18:30 yarım kase tarhana çorbası, 3-4 kaşık yoğurt, 5-6 kaşık kabak,biber sote
Su : 2lt kadar
Spor: 7000 adım
Yawrukush @Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?