Kuzuuuum hoşheldiiinGunaydin kizlar geri dondum tam gaz masil yorulmusum ama anlatamam size bi kac resim aticam birazdan herkes nasil @kanadali35 canim gecenlerde yazmistin cevap veremedim artik bol bol dedikodu yapariz bi gecmis yapicam bi kacgundur hic bakamadim cunku kimler neler yapmis bakalim pazartesi bildirimlerinizide bekliyorum ben de bu arada yine 70 kilo oldum neyse artik dikkat eder veririm aldiklarimida
O kadar güzelsiniz kiBunu da atlattim kizlar herseyi kendim yaptigim icin cok yoruldum ama degdi bence
Nice güzel yaşları olsun inş herşey Harika gözüküyor eline sağlıkBunu da atlattim kizlar herseyi kendim yaptigim icin cok yoruldum ama degdi bence
Canim sen nasil kilo verebilecegini cok iyi biliyorsun, gecen mezuniyetinde takir takir gitmisti kilolarin. Simdi motivasyon olamadin bir turlu. hadi gel yilbasina kadar verelim su kilolari, senden daha iyi menuler ve spor/yuruyus bekliyorum eskisi gibiİnş pes
Etmem canm. Adet döneminden mi iştahım açıldı. Aslında dikkat ediyorum. Yerfistigi çok tuketiyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba. Hemen hemen hergün yiyorum
Perşembe menüm
Sabah
10:00 haşlanmış yumurta peynir ve domatesle hazırlanmış sandviç, kahve
13:00 1 trabzon hurması, 1 tatlı kaşığı tahin ve 2 cevizle yaptığım yalancı tatlı
15:00 kaşarlı tost
18:30 2 kalık bildiğe pilavı, 4 kaşık kurufasülye
Su: 1,5litre
Spor: 12000 adım:600p
@Yawrukush
Bunu da atlattim kizlar herseyi kendim yaptigim icin cok yoruldum ama degdi bence
Nasilsin kuzum bebis nasil
cok iyi yapiyorsun, sen elinden geldigince spor yap, bugun 1mil olur sonra 2-3 artar o vucut alisinca. o arada bir bakmissin ki ne kilo kalmis ne popoTeşekkür ediyorumşimdi leslie 1 mil yaptım. Henüz 2. Günüm leslie ile o yüzden 1 mil yapabiliyorum üzerine de 10 mekik cekiyorum. Ama popom cok iri o nasıl gider bilmiyorum
Merhaba.çok kolay gelsin bende 4.günümü bitireceğim aralıklı oruçta inşallah...kendimi suya vuruyorum işe yarıo şimdilik bi de gece bi soda içiyorum.ama o açılış saati yaklaşınca sanki zaman geçmek bilmio şimdilik kaçamak olmadıdirenelim yapacağız biz bu işi
Cok cok kolay gelsin canim sana, umarim hersey kolay ve yolunda giderMigrende cok zor arkadasim, Allah sifa versin.
Kuzunda alisacak okula, uzme canini.
Ben her gun calisiyorum, hem vatandaslik sinavim var, hemde ogretmenlik yapabilmem icin coklu sinavlara girmem lazim.
Aslinda epey zorlaniyorum ama zorlanmadan hicbir sey olmuyor canim..
Esim nasilsin? Gecti mi migren atagin? Bende de var migren, bilirim cok fena yapiyor insaniSalı günkü migren atağından beri kafam hala sersem gibi her gün mutlaka ağrı kesici alıyorum oğlumu sabahları kreşe bırakırken hala ağlıyo ona üzülüyorum çok ondan sanırım başım ağrısı hep varsen nasılsın çocuklar nasıl ? Ders çalışman nasıl gidiyo allah kolaylık versin inş sınavında isteğin gibi geçer vatandaşlığı alırsın
heheh aynen, ben de gider gitmez ilk kuafore, ama ben hic kuafor sevmem, cok uzun suruyor her is, ve kafamda bin turlu isi siraya koyarken beklemeyi hic sevmiyorumAhh ahh yurt dışında yaşayanları kaderikuaför burda da çok pahalı ve gerçekten düzgün de yapamıyorlar ben de çok özlüyorum kuaför keyfini bende bayılırdım kuaförde takılmaya Türkiye’ye gidince çok kimseyi görmeden hemen ikinci gün kuaföre gidiyorum ben
aaaa ne guzel, ne kadar kalicak baban? iyi eglenceler sizeKızlar merhaba nasılsınız bugün hiç giremedim yarın babam geliyor memleketten 1:30 yıl oldu görmeyeli onun hazırlıklarını yapıyorum hemen menümü yazayım size
Sabah
az patatesle yapılmış omlet bir bardak süt biraz peynir
akşam daha doğrusu öğlen yemeği saat 3:00’te
bir kase domates Domates çorbası içtim dört kaşık kadar sulu köfte ve salata
akşam da bir kase çorba içtim
su 2 litre olmuştur
sporda koşu bandında 1 saat 5 km koştum
@Yawrukush
Eger kahvaltini gec yapicaksan aksam yemegini o kadar erkene cekme, zorlamasin?İnşallahh akşam yemeği saatini biraz öne almalıyım gibi mesela 17.00den sonra yememek cok işe yaramıştı bende
Sen makarna yemeyecek miydin, nohut ile degistirmissin supersin9.30
1 dilim kaşarlı omlet
Peynir zeytin yarım domates
1 dilim kepek ekmek
15.30
Sütlü kahve
17.30
1 tabak etli nohut
Bol limonlu yeşillik salatası
Bir en ince dilim kepek ekmek
19.00 bir kare bitter(regl oldum ve canım çok çekti aslınsa baya da toktum ama..)
20.30
2 mandalina bir elma
Yarım bardak sütlü kahve
Su 2,5L
Spor 700 zıp(ya sanırım 800 ama notlarıma 700 yazmışım)
@Yawrukush
cok cok gecmis olsunİnşaAllah canım..
Bu sabah iyi çok şükür..
Ağlamaktan bitap düştü yavrum, bu sabah güldüğünü görünce ben ağlamak istedim sevindiğimden..
***HAFTALIK PUANLI EGZERSIZ YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. 3675 PUAN ile fayfeyfiy
2. 3670 PUAN ile ciseak77
3. 2260 PUAN ile Melegimkorusun
4. 1680 PUAN ile @DeryaOnDiet
5. 1515 PUAN ile @MigiMadid
5. 750 PUAN ile @allymcbeal
6. 725 PUAN ile @nnurc
7. 720 PUAN ile @Huzurvermeyolunda
8. 580 PUAN ile @fyzanur
9. 575 PUAN ilestitch
10. 360 PUAN ile @Akrrep
11. 180 PUAN ile @hega8286
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Birinci olan arkadasimizfayfeyfiy odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yarisma hediyesi olarak yemeye hak kazandi
Ikinci ve ucuncu olan arkadaslarimda birkac kare bitter cikolatasini keyifle yiyebilirler.
Yeni yarismalarda gorusmek uzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?