Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzuuuum hoşheldiiin

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Herkese iyi haftalar diliyorum.
haftasonum cok yogun gecti ve menulerim de cok kotu ama bugunden itibaren yine cok dikkat edip cumaya eksiye cevirecegim. bugun tartilmadim
Melegimkorusun geldim esim kusura bakma. okuyup mesajlari geliyorum. kacamaklarini gordum cok degil, arti da gec yedin diye gelmistir, yarina gecer. dedigin gibi, yesil cay, bol su, biraz da leslie tamamdir

13.takımdan selamlar..63kg da başlayan mücadelede 56.5 kg ile devam ediyor.Mezuniyet inşallah 52-53 kg da olacak. Kilo verdikçe,spor yaptıkça,sağlıklı beslendikçe daha mutlu,daha umutlu,özgüveni yüksek bir kadın olduğumun farkına vardım. 2 haftalık bir süre işleri biraz serdim ama şimdi yeniden yine disiplin zamanı..Çünkü #istersekyaparız

İnş pes

Etmem canm. Adet döneminden mi iştahım açıldı. Aslında dikkat ediyorum. Yerfistigi çok tuketiyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba. Hemen hemen hergün yiyorum
Canim sen nasil kilo verebilecegini cok iyi biliyorsun, gecen mezuniyetinde takir takir gitmisti kilolarin. Simdi motivasyon olamadin bir turlu. hadi gel yilbasina kadar verelim su kilolari, senden daha iyi menuler ve spor/yuruyus bekliyorum eskisi gibi

Teşekkür ediyorum şimdi leslie 1 mil yaptım. Henüz 2. Günüm leslie ile o yüzden 1 mil yapabiliyorum üzerine de 10 mekik cekiyorum. Ama popom cok iri o nasıl gider bilmiyorum
cok iyi yapiyorsun, sen elinden geldigince spor yap, bugun 1mil olur sonra 2-3 artar o vucut alisinca. o arada bir bakmissin ki ne kilo kalmis ne popo

Cok cok kolay gelsin canim sana, umarim hersey kolay ve yolunda gider

Esim nasilsin? Gecti mi migren atagin? Bende de var migren, bilirim cok fena yapiyor insani
oglun gun icinde aglamiyorsa uzme kendini, sadece seni birakmak istemedigini oyle belli edebiliyor ama alisacak zamanla. biraz oyun oynamanin keyfini alsin, birakirken kendi gidicek el sallayacak sana arkandan
heheh aynen, ben de gider gitmez ilk kuafore, ama ben hic kuafor sevmem, cok uzun suruyor her is, ve kafamda bin turlu isi siraya koyarken beklemeyi hic sevmiyorum

aaaa ne guzel, ne kadar kalicak baban? iyi eglenceler size
menu de spor da guzel

Sen makarna yemeyecek miydin, nohut ile degistirmissin supersin

Melegimkorusun esim gecen haftaki sporlar harika, bu hafta da boyle devam edersen gelen artilar da gider, takildigin kilo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…