tebriklerUcyuzbesyuz canim bu hafta yarisan tum takimlardaki uyeler icinden sen 2. oldun canim.
Cok guzel bir eksi, cok guzel bir yuzden vardi, tekrar tebrik ediyorum, cook sevindim :)
Benim de bugun istahim acayip acik, yeyip yeyip doymuyorumMerhabalar. Bugun istahim cok acikbiraz psikolojik olarak da yemege yoneliyorum sanirim. Var mi tavsiyeniz? Motivasyonum dustu
offf bu takim iddaali olmus
benim sorunum aromasi degil kiKuzum aroma katsan
detoks suları gibi içine bir şeyler katsan da içsen?
bu nedenle bir sure alisana kadar evde kurabiye-kek yasakSaat 11.30 gibi kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek, yarım porsiyon menemen ve 1 dilim peynir ile
Ancaak cay ile 2 kurabiye yedim
cok guzel canim yine menunİyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 2 dilim yumurtalı ekmek ( fırında yaptım yağsız), 2 dilim peynir, 4-5 siyah zeytin, domates, salatalık, kapya biber
13:30 2 tane kuru incir, 2 ceviz, filtre kahve
16:45 ızgara somon, haşlanmış biraz sebze( karnabahar, brokoli, havuç)
19:00 1 Trabzon hurması, 1 yemek kaşığı yoğurt
Su: 2lt ye tamamlarım
Spor:11000 adım
@Yawrukush @stitch
vardı ama yürüyünce geçti :)İyi yapmışsın canım bir sıkıntı yok inşallah canını sıkan?
hosgeldin canim, insallah biran once istedigin kiloya ve cocugunuza kavusursunuz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizko rahatsızlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Doktor tavsiyesi çocuk sahibi olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
pilates dersinden öğrendiklerimi yapıyorum eşim :)ciseak77 eşim spor olarak evde ne yapmayı düşünüyorsun
Leslie ya da cardio videosu yapabilirsin
Ya da zıplayabilirsin
Bölgesel hareketler güzel ama metabozlimanı daha güzel hızlandırabilir bunlar da
guzel menu canim, biraz leslie de harika olurPazar günü menüm
10:30 pırasalı omlet, 2 dilim peynir, 4 siyah zeytin, domates, salatalık, 1 dilim fıstık ezmeli(şekersiz) ekmek
15:30 tam buğday unuyla yaptığım ıspanak ve pırasalı 2 tane küçük gözleme ( akşam yemeği niyetiyle)
18:30 gibi mandalina yerim günü tamamlarım
Su: 1,5 litre
Spor : su an yok ama Leslie yapmayı planlıyorum hem gözlemelerde erir biraz yaparsam eklerim buraya burda daha saat 17:00
@Yawrukushstitch
boyle yarim yarim degil de gun bitince veya ertesi sabah hepsini birden yazarsan bizim icin yorumlamasi daha kolay olur canimMerhaba iradeli ve güçlü kadınlarbir hsonu daha bitti ben ve benim gibi çalışanlar için yarın iş var.emektar ev hanımlarımızda çocukların okulu olmadığı için şanslı mı yoksa çocuklar evde olduğu için şanssız mı bilemedim Hepimize sendromsuz pazartesiler diliyorum.inşallah hsonu kaçırmamışızdır.mutlu bir pazartesiye eksilerle başlarız...şimdi ben yazmayı unuttuğum eksiklerimi tamamlayayım.
Akşam yemeği
5 adet ev yapımı köfte
Boş zeytinyağlı piyaz
Hsonu suyu ve sporu boşladım sanırım,ctesi koşturmacada yine 10.000adımları görmüşüm.ama bu gün spor diye sayılacak hiçbir şey yapmadım.
Ctesi-pazar su ortalama 2 litre
tabi gece devam ediyor şimdi türk kahvemi yapıp yatmadan 1 litre daha içerim diye düşünüyorum...
ilk gun icin menun cok guzel, suyu biraz daha icebilirsen harika olurÖncelikle toplu bir hoşbuldum diyim
İlk günü yazayım buraya
Sabah
1 bardak geceden bırakılmış ceviz suyu
1 kibrit peynir
2 dilim kepek ekmeği
Çok az patatesli omlet
1 bardak yeşil çay
Ara
4 tane kuru kayısı
Öğlen
200 gr tavuk
1 bardak ayran
2 dilim kepek ekmek
Ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 tane küçük ekler
Akşam
Diyet chia lı puding 1 kase
Su 1 litre
Spor
4 saat yürüyüş
ooo kimler gelmisHayırlı geceler dostlar :*
Aleyküm selam süpersin13.takımdan selamlar..63kg da başlayan mücadelede 56.5 kg ile devam ediyor.Mezuniyet inşallah 52-53 kg da olacak. Kilo verdikçe,spor yaptıkça,sağlıklı beslendikçe daha mutlu,daha umutlu,özgüveni yüksek bir kadın olduğumun farkına vardım. 2 haftalık bir süre işleri biraz serdim ama şimdi yeniden yine disiplin zamanı..Çünkü #istersekyaparız
canim merak etme, gidicidir o +900, cok birsey yememissinHerkese günaydın iyi haftalar diliyorum
Benim haftasonu diyet anlamında iyi geçti taki dün geceye kadar dün akşam yemeğini çok erken yemiştik ve karbonhidratlıydıüzerine karnım açıkmayınca meyve de yemedim akşam oğlanı uyuturken benim kan sekerim düştü elim ayağım titredi terlemeye başladım ve kendimi mutfakta buldum ve 21:30 da 2 kuru hurma+ 2 ceviz yedim kesmedi üzerine ,2 kare bitter çikolata yedim ve sonuç sabah +900gr bir gecede bu kadar almamışımdır ödem tutmuş olmalıyım Cuma’ya kadar gider de. Cuma 65 in altına düşebilir miyim acaba
Kilom: 66,6 (+900)
@Yawrukushstitch
Eşim nerelerdesin ?stitch
Değiştirdim ama dün yedimSen makarna yemeyecek miydin, nohut ile degistirmissin supersin
SüpersinSimdi gordum ve tamam diyorum
Hatta gidip bir bardak da su iceyim
bu hafta cok veremedim dedin ama haftasonu 300gr daha gitmisgünaydın kızlar bildirim yapıp kaçıcam hemen .geçmişi gelince okuycam
cuma =67.3
bugün : 67.0
@Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?