Gunaydin kaptisim dondum ben sukur biraz rahat edebilirsin
Biz grupça sana güveniyoruzMerhabalar. Bugun istahim cok acikbiraz psikolojik olarak da yemege yoneliyorum sanirim. Var mi tavsiyeniz? Motivasyonum dustu
Ben bugün +900 geldim ama eşime güveniyorumofff bu takim iddaali olmus
@Melegimkorusun canim cok cok dikkat etmeliyiz bu takimi yenebilmek icin :)
benim gozum kalmis olabilir guncel kilondaBen +700deyim
59 çıktım çok üzgünüm
Bence su içersen daha hızlı kilo verirsin kuzumbenim sorunum aromasi degil ki
canim istemiyorken icersem midemi bulandiriyor, canim da cok az istiyor, gunde 2-3 bardak sadece
merhaba meltem, hosgeldin. harika kilo vermissin, mezuniyetin cok yakinda gorunuyor13.takımdan selamlar..63kg da başlayan mücadelede 56.5 kg ile devam ediyor.Mezuniyet inşallah 52-53 kg da olacak. Kilo verdikçe,spor yaptıkça,sağlıklı beslendikçe daha mutlu,daha umutlu,özgüveni yüksek bir kadın olduğumun farkına vardım. 2 haftalık bir süre işleri biraz serdim ama şimdi yeniden yine disiplin zamanı..Çünkü #istersekyaparız
Sevindim o zaman :)vardı ama yürüyünce geçti :)
Süpersinpilates dersinden öğrendiklerimi yapıyorum eşim :)
relg oncesi oluyor bana da oyle. Dayan Derya 65 olucaz bizsagol canim, bugun nasil aclik var uzerimde anlatamam
NEYYYYYbenim gozum kalmis olabilir guncel kilonda
olabilir canim, bugun spor yapicak misin?yumurtlama duzenleyici ilac aliyorum canim, acaba onun etkiisi mi oluyor ki anlamadim
hedefimiz birincilik yeyyy hahahaahSevindim o zaman :)
Günün basıldıı
Veriyor muyuz kiloları oluyor muyuz birinciii
neden kilo vermek istedigini dusun, yiyecegin yemegin verdigi haz birkac saatlik ama zayiflayip eline gecicek ozguven ve saglik paha bicilemezMerhabalar. Bugun istahim cok acikbiraz psikolojik olarak da yemege yoneliyorum sanirim. Var mi tavsiyeniz? Motivasyonum dustu
ben o yuzden kilo aliyorum demekkiBenim de bugun istahim acayip acik, yeyip yeyip doymuyorum
Bana spor hocasinin verdigi tavsiyeyi soyleyeyim (gerci kelin ilaci olsa durumu bugun birz ama..) bol bol su ic canim. Vucut bazen susuzlugu aclikla karistiriyormus
olsun arada makarna da olcusunde yenilebilir. zipzip yaptin mi karsiligindaDeğiştirdim ama dün yedim
Ben bu hafta evime gidicem ve inşallah tartı pilimi unutmamhedefimiz birincilik yeyyy hahahaah
Bugün yapıyorumolsun arada makarna da olcusunde yenilebilir. zipzip yaptin mi karsiliginda
insallahNEYYYYY
Üzgünüm
Ama gözün kalmasın gel buralara tartın kalsın♥
Şu anda su içmeye başladım. kaç gündür doğru dürüst içemiyorum.ben o yuzden kilo aliyorum demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?