bence guzel olmus menun yinedebugün menüm (diyet listemden biraz şaştım bugün )
sabah : 2 yumurtadan omlet
1kk peynir
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
öğlen : fırında tavuklu patates ( 1 parmak kadar tavuk + 5 tane patates)
2 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
salata
ara : 1 tane minik elma
akşam : 2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
salata
su : 1.5 litre
spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Yawrukush Kozmogirl17
çok şükür geçti migrenim canım saolEsim nasilsin? Gecti mi migren atagin? Bende de var migren, bilirim cok fena yapiyor insani
oglun gun icinde aglamiyorsa uzme kendini, sadece seni birakmak istemedigini oyle belli edebiliyor ama alisacak zamanla. biraz oyun oynamanin keyfini alsin, birakirken kendi gidicek el sallayacak sana arkandan
heheh aynen, ben de gider gitmez ilk kuafore, ama ben hic kuafor sevmem, cok uzun suruyor her is, ve kafamda bin turlu isi siraya koyarken beklemeyi hic sevmiyorum
Begendim menunu , su birazda fazla olsaymis iyi olurdu gec degil daha icersin senbugün menüm (diyet listemden biraz şaştım bugün )
1kk peynir
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
salata
Yawrukush Kozmogirl17
Canım ben yürüyorum ama gel gelelim bu 65-66 lara takıldım kaldım 2 ileri 1 geri gidiyorumMelegimkorusun esim gecen haftaki sporlar harika, bu hafta da boyle devam edersen gelen artilar da gider, takildigin kilo da
bu hafta 3 gun 10dk HIIT yapsan? ben sana program yazabilirim? tabii eger bir rahatsizligin yoksaCanım ben yürüyorum ama gel gelelim bu 65-66 lara takıldım kaldım 2 ileri 1 geri gidiyorum
Bakalım canım kaptan video yükleyecekti ona bakacağımAslinda rutinin cok guzelmis canim, o zaman senin direnc kilonu kirman icin biraz terletecek egzersiz eklemen lazim rutinine, degil miYawrukush ?
gunde 10dk HIIT yapsan kahvalti oncesi? sabah evden cikmadan bir dilim tb ekmegi ye peynir ile, donuste 10dk HIIT, sonra ekmeksiz kahvalti, yumurta yesillik sogus falan?
Yok canım bir rahatsızlığım tiroidden başkabu hafta 3 gun 10dk HIIT yapsan? ben sana program yazabilirim? tabii eger bir rahatsizligin yoksa
Evet o takım fenaofff bu takim iddaali olmus
Melegimkorusun canim cok cok dikkat etmeliyiz bu takimi yenebilmek icin :)
Ben senin icin bir bakiyim, kaptani da etiketlerim kontrol eder gelinceYok canım bir rahatsızlığım tiroidden başkabugün temizlik yaparsam yetiştirmem derken belim ağrıdı 3 te okuldan geldik şimdi oturdum yemek hazırlığı oğlum bir ıspanak yemedi DİE ona ıspanaklı kek yaptım yoruldum valla
Yine çok güzel canım suyu da arttırırsan süper olacakbugün menüm (diyet listemden biraz şaştım bugün )
1kk peynir
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
salata
Yawrukush Kozmogirl17
Canım tam buğday unu ile yapıyorumBen senin icin bir bakiyim, kaptani da etiketlerim kontrol eder gelince
keske yapmasaydin kek yinede. baska zaman tekrar deneseydin. biz de kucukken boyle boyle alistik sagliksiz gidalara
olsun sekerli yemesindense hic yemesinCanım tam buğday unu ile yapıyorumama tabi şeker var inat ettim ıspanak yemedi diye sırf onun için dün gözleme yaptım o yemedi ben yedim sinirden sana yedircem o ıspanağı derken kek yaptım az ölçü yaptım. bu akşam eşim ile ikisi bitirir yükle canım bakayım hatta eşim gelmeden yaparım
icine tarcin, salatalik, meyve falan eklesen su sisenin?Suyu arttırmak için napabilirim
Yanına bir şişe al ordan doldur doldur iç canım insanın yanı başında oldu mu içiyorum sürekli ya da alarm kur her saat başı 1 bardak iç canımSuyu arttırmak için napabilirim
ödem mi acaba ,cuma gününe kadar geçer belki .spor yaptım demişsin bazen spor yapınca da artı çıkıyoruz ondan da olabilir mi acababen de yiyor muyum anlamadimc anim bu aralar veremiyorum hafta sonu da cok guzel spor yaptim ama hala sabitim
naptın nurcum ,tutabildin mi kendini .ben çok acıkınca yoğurt ve 2 kaşık nar yiyorum hem kiloya çok etkisi olmuyor hem açlığımı bastirıyor.Merhabalar. Bugun istahim cok acikbiraz psikolojik olarak da yemege yoneliyorum sanirim. Var mi tavsiyeniz? Motivasyonum dustu
ayyy ben su içsem daha çok yemek yiyesim geliyor ,hiç etkisi olmuyor bana su içmenin ,en güzeli yoğurt yemek .Benim de bugun istahim acayip acik, yeyip yeyip doymuyorum
Bana spor hocasinin verdigi tavsiyeyi soyleyeyim (gerci kelin ilaci olsa durumu bugun birz ama..) bol bol su ic canim. Vucut bazen susuzlugu aclikla karistiriyormus
bu hafta cok veremedim dedin ama haftasonu 300gr daha gitmis
ödem mi acaba , verirsin sen bu azimleBen bugün +900 geldim ama eşime güveniyorum
Korkun bizden
tartı pili nerede satılıyor canım,kırtasiyelerde felan var mı acaba . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem de gelirken ben de pil almayı düşünüyorum da.Ben bu hafta evime gidicem ve inşallah tartı pilimi unutmam ♥♥♥♥
ben de ev ısısında bile içemiyorum . ocakta su ısıtıp ılıklaştırıpta içiyorum ,tavsiye ederim canım bi dene istersen .aaaah ah basimin belasi su icememek
kalori açısından güzel olmuş menün ,makarna 1 tabak ama diğer yediklerinle toplu değerlendirince kalori açısından sorun yok bence . sporların ve suyun güzel olmuş canım .Bilgisayardaydım o yüzden menümü yazamadım. Şimdi yazıyorumm
Sabah
Kaşarlı tost(tost ekmeğinde)
Dereotlu yumurta
Ara
1 portakal
Öğlen
1 tabak makarna
Bol sarımsaklı yoğurt
Spor
2*15 mekik
2*15 bel hareketi
2*15 bisiklet hareketi
3*10 squat
2*15 karın egzersizi
20 sn plank
Esneme hareketleri
Su 2 l
Şimdilik bu kadar. Leslie daha önce yapmıştım deneyeceğim :)
Yawrukush @fmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?