Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm (diyet listemden biraz şaştım bugün )
sabah : 2 yumurtadan omlet
1kk peynir
1 dilim ekmek
5 tane zeytin

öğlen : fırında tavuklu patates ( 1 parmak kadar tavuk + 5 tane patates)
2 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
salata

ara : 1 tane minik elma

akşam : 2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
salata

su : 1.5 litre
spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Yawrukush Kozmogirl17

bence guzel olmus menun yinede

çok şükür geçti migrenim canım saol evet oğlum sadece ben bırakırken ağlıyor sonra susuyor allahtan inş zamanla o da geçer. Ayy ben bayılırım kuaförlere çocuk olmasa hiç sıkıntı etmem kalırım bütün gün

Begendim menunu , su birazda fazla olsaymis iyi olurdu gec degil daha icersin sen

Bakalım canım kaptan video yükleyecekti ona bakacağım

bu hafta 3 gun 10dk HIIT yapsan? ben sana program yazabilirim? tabii eger bir rahatsizligin yoksa
Yok canım bir rahatsızlığım tiroidden başka bugün temizlik yaparsam yetiştirmem derken belim ağrıdı 3 te okuldan geldik şimdi oturdum yemek hazırlığı oğlum bir ıspanak yemedi DİE ona ıspanaklı kek yaptım yoruldum valla

Ben senin icin bir bakiyim, kaptani da etiketlerim kontrol eder gelince
keske yapmasaydin kek yinede. baska zaman tekrar deneseydin. biz de kucukken boyle boyle alistik sagliksiz gidalara

Yine çok güzel canım suyu da arttırırsan süper olacak

Ben senin icin bir bakiyim, kaptani da etiketlerim kontrol eder gelince
keske yapmasaydin kek yinede. baska zaman tekrar deneseydin. biz de kucukken boyle boyle alistik sagliksiz gidalara
Canım tam buğday unu ile yapıyorum ama tabi şeker var inat ettim ıspanak yemedi diye sırf onun için dün gözleme yaptım o yemedi ben yedim sinirden sana yedircem o ıspanağı derken kek yaptım az ölçü yaptım. bu akşam eşim ile ikisi bitirir yükle canım bakayım hatta eşim gelmeden yaparım

olsun sekerli yemesindense hic yemesin
zamanla insanin agiz tadi da degisiyor, sonra yer. yeterki sekere alismasin. ben kendimi tutamiyorum mesela artik
ama bugun sirkete bir suru recelli corek getirmisler, tadina bile bakmadim.
gerci haftasonundan sonra bakarsam ayip

ben de yiyor muyum anlamadimc anim bu aralar veremiyorum hafta sonu da cok guzel spor yaptim ama hala sabitim
ödem mi acaba ,cuma gününe kadar geçer belki .spor yaptım demişsin bazen spor yapınca da artı çıkıyoruz ondan da olabilir mi acaba
Merhabalar. Bugun istahim cok acik biraz psikolojik olarak da yemege yoneliyorum sanirim. Var mi tavsiyeniz? Motivasyonum dustu
naptın nurcum ,tutabildin mi kendini .ben çok acıkınca yoğurt ve 2 kaşık nar yiyorum hem kiloya çok etkisi olmuyor hem açlığımı bastirıyor.
Benim de bugun istahim acayip acik, yeyip yeyip doymuyorum
Bana spor hocasinin verdigi tavsiyeyi soyleyeyim (gerci kelin ilaci olsa durumu bugun birz ama..) bol bol su ic canim. Vucut bazen susuzlugu aclikla karistiriyormus
ayyy ben su içsem daha çok yemek yiyesim geliyor ,hiç etkisi olmuyor bana su içmenin ,en güzeli yoğurt yemek .
bu hafta cok veremedim dedin ama haftasonu 300gr daha gitmis
Ben bugün +900 geldim ama eşime güveniyorum
Korkun bizden
ödem mi acaba , verirsin sen bu azimle
Ben bu hafta evime gidicem ve inşallah tartı pilimi unutmam ♥♥♥♥
tartı pili nerede satılıyor canım,kırtasiyelerde felan var mı acaba . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem de gelirken ben de pil almayı düşünüyorum da.
aaaah ah basimin belasi su icememek
ben de ev ısısında bile içemiyorum . ocakta su ısıtıp ılıklaştırıpta içiyorum ,tavsiye ederim canım bi dene istersen .
kalori açısından güzel olmuş menün ,makarna 1 tabak ama diğer yediklerinle toplu değerlendirince kalori açısından sorun yok bence . sporların ve suyun güzel olmuş canım .

Melegimkorusun
canim buldum senin icin plan. Ozge de kontrol etsin istersen, dene bakalim. Yawrukush
10dk boyunca kac set tamamlayabileceksin

SET
inchworm x 8defa
bent-leg jackknife x 12 defa
side plank- toplam 40sn (20sn her iki taraf)
mountain climber - toplam 30defa (15 defa her bacak icin)
ab bikes - toplam 40defa (20 defa her bacak icin)

fotograflarini ekliyorum buraya, veya isimlerini youtube'a yazip da bakabilirsin hareketlere, bilmiyorsan.

Eklentiler

• ab bikes.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 23
  • mountain climb.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 21
  • side plank.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 26
  • jackknife.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 21
  • inchworm.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…