Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karnım acıktııı...

geri gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bu kaçık kaçık gülen icona bayılıyorum favorim

bugun salatalı bir gün oldu

menüm
sabah peynirli tost
ara leblebi üzüm
öğlen kocaman bir tabak salata 1 tane tavuk budu 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 2 kaşık patates yemeği yine koca bir tabak salata
ara 1 portakal olacak

sabah yeşil çay içmiştim şimdi yine içiyorum.bugun 1 lt ye yaklaştı içtiğim yeşil çay yeşermekten korkuyorum

ben gittim yeni bir dizi keşfettim onu izleyeceğim sabah işe gitmeden kilo bildiririm inşallah

slm kızlar ben geldımm ay bugun arazıden aksam te saat 7 de geldım cok yoruldum yaa. aslında ısım 5.30 bıttı ama arabayı kacırdım kaldımmı ilçede amanın dedım kocısımı aradım geldı benı almaya sonra yemek yedık eve geldgımızde saat 7 olmustu hemencecık yedıklerımı erıtmek ıcın kosu bandına fırladım ayy nasıl yorulmusum nasıl ama boyle zorla yuruyorum goruceksınız tam tamına 50 dk yurudum valla 60 a tamamlıyamadım karcıcegım cok sıkıldım yaa 50 dakka yurudum ama bunun yaklasık 5-10 dkkasını kosu gıbı yaptım sonra .bır suru utu yaptım ancak sımdık oturdum tvnın karsısına coooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk yorgunum cay demledım dökmeye halım yok okadar yanı . ay ınsallah yarın sabaha bıraz daha kılo vermıs olurum

meyvem canım yazdıklarını okudumda canım kusura bakma da senınkı sımdıden kaynanalıga baslamıs benden sana soylemesı bu ıs olursa kaynana tarafına sakın yaklasma mumkun mertebe uzakta otur hatta kendı annene dekı anne ne orda ne burda cankırıda yasıycagız soz de annende senı anlar senınde aklın rahat olur bence. acıkcası bız daha 1 yıl olmadı evlıyız ama kocam sımdı gıresuna gıtmeye calısıyor her turlu engelı koyuyorum onune ınsallah gıtmeyız burda annemlerın yanındayım dıye degıl ama benım kayın pederım herseye karısır bılıyorum oraya gıdınce duzenımız bozulucak baska yere gıdelım dese heryere gıderım atvınde kalmak degıl yanı benım derdım . bıkere bır evde bır adamın sesı cıkmalı kaynananın kayınpederın degıl bunları ıyıce dusun tatlım ınsallah hakkında hayırlısı olur tatlım

prensesim afiyet olsun menün güzel sekercim..

minnosumm..
anneme dedim zaten kırıkkaleye ben gitmek istemiyorum die o kadınada kaynanalık yaptırmam cok sinirlerimi bozdu hiç kendimi ezdiremem . kararlıyım gitmicem oraya sıkıcam kendimi it gibi ders calısıcam alıcam 90 nı ankaraya yerleşicem ama yine gitmicem oraya ..
zaten sevgilime de dedim söyle annene hiç bi yere gelmem die ..

bende 40 dk leslie yaptım ..
dün aksam plates yaparken fazla sıkmısım bu aksam zor spor yaptım hemen bi kas gevsetici aldım sabaha inş güzelce vermiş olurum..
aksamdan tartıldım 58.9 geldi..
sabaha birazdaha iner heralde 58.7-6 görsem yeter diyorum..

ayy meyvem bencede otur calıs hıc usenme bundan sonrakı hayatının garantısı ıse neden olmasınkı hemde sen daha kıdemlısın sevvgılın senın yanına gelmek zorunda ee daha ne ıstıyorsun. bencede annenı sakın sakın uzme tatlım . en ufak bır seyı bıle annen yanlıs anlar uzulurr canım benımm. bak kaynanan en basında rengını bellı etmıs sende rengını bellı et sımdıden gardını al yanı sekercım

ayyy minnosum yarın buralardasın dimi tatlım...
7. takımın listesinide biz yapıcaz..

sekercım bı aksılık bısey olmazsa buralardayım tatlım yarın arazım yok ısyerınde olucam yanı ben yardımcı olurum tatlımm ahhh bızım takımm bırıncı olsa keskemm yaa

ayy ben yarın sabah 63u gorsem keskem yaa
ayy ben bıde wcye gıtsem keskem yaa

ayyy minnosum yarın buralardasın dimi tatlım...
7. takımın listesinide biz yapıcaz..

sekercım bı aksılık bısey olmazsa buralardayım tatlım yarın arazım yok ısyerınde olucam yanı ben yardımcı olurum tatlımm ahhh bızım takımm bırıncı olsa keskemm yaa

ayy ben yarın sabah 63u gorsem keskem yaa
ayy ben bıde wcye gıtsem keskem yaa

minnosum cok az vaktimiz kaldı biz hala hedeflere yaklasamadık napcaksak :18::18:
bak nisan 1 de ben karnemi alıcam sen 59.8 olucaksın ama benimde seninde 4 kilomuz varrr

minnosum cok az vaktimiz kaldı biz hala hedeflere yaklasamadık napcaksak :18::18:
bak nisan 1 de ben karnemi alıcam sen 59.8 olucaksın ama benimde seninde 4 kilomuz varrr

ayy ben 1 nısanda nasıl 59 kılo olucam meyvem bugun kalorı hesaplayan bır sıteye gırdımm . 1 nısanda 59 kılo olmak ıstıyorum dıye kılo bılgılerımı falan gırdım bana gunluk alman gereken kalorı 130 kalorı yazdı yanı gunde sadece 2.5 elma yersem hergun yanı 1 nısana kadar ancak ozaman verebılıyorum ve 59 olabılıyorum hooofff nasıl olucakkı

hedefini çok yüksek totuyosun canımm bak bana 1 nisanda hedefim 61 :)

aayyy minnosum o öyle değildir günlük sana kalan 130 olacaktır..
yani günlük 1400 kl. aldın sporla günlük aktiviteyle 1150 harcadın kalan o olmalıdır yoksa öyle bişi olabilirmi..

şu kuyabiyenin yaptığı diyet yorumlarını okudum herkes cok memnun aslında ama yinede bilemiyorumm..

kızlar ben geldiiimm selamlar herkese
kar bizi bitirdi bebiş hasta olmasın diye annemlerde kalıyoruz
hiç nete giremiyorumm
rahat uyuyamıyorum çok yiyorum çok yorgunum
tartı da farklı burda bakalım yarın kaç çıkıcam

hedefini çok yüksek totuyosun canımm bak bana 1 nisanda hedefim 61 :)
ayy gızem sıkıldım ya artıkk 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum vede gorecegımm kafama taktım kardesımm

ayy oyle bıle olsa meyvem 50 dkk delı gıbı yurudum sadece 110 kalorı yaktım bu kalorı ısını ben cozemıyorum yaa nasıl olur okadar yoruluyorum terlıyorum nasıl yanı 110 deyıp sıkılıyorum bırakıyorum ıste . hooofff benım 59 olmam sarttttttttttttt öyle yada boyleee 130 kalorıyı gecmememm lazımmıs onu anladım

hoşgeldin canımm
ahhh katrem bu kar hepimizi mahvetti..
inş tartıda + cıkmazsınnn

ne yapıyor kuyabiye canım ?

sen kuyabıyenın sımıt dıyetınımı dıyorsun canım
anam gece gece senlenmıs burası meyvem suraya bak

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

minnoş prenses,meyvenull+,qiz3mm,PrensesPeri+,katrem,hypatia,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…