karnım acıktııı...
geri gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
prensesim afiyet olsun menün güzel sekercim..
minnosumm..
anneme dedim zaten kırıkkaleye ben gitmek istemiyorum die o kadınada kaynanalık yaptırmam cok sinirlerimi bozdu hiç kendimi ezdiremem . kararlıyım gitmicem oraya sıkıcam kendimi it gibi ders calısıcam alıcam 90 nı ankaraya yerleşicem ama yine gitmicem oraya ..
zaten sevgilime de dedim söyle annene hiç bi yere gelmem die ..
ayyy minnosum yarın buralardasın dimi tatlım...
7. takımın listesinide biz yapıcaz..
ayyy minnosum yarın buralardasın dimi tatlım...
7. takımın listesinide biz yapıcaz..
sekercım bı aksılık bısey olmazsa buralardayım tatlım yarın arazım yok ısyerınde olucam yanı ben yardımcı olurum tatlımmahhh bızım takımm bırıncı olsa keskemm yaa
ayy ben yarın sabah 63u gorsem keskem yaa
ayy ben bıde wcye gıtsem keskem yaa
minnosum cok az vaktimiz kaldı biz hala hedeflere yaklasamadık napcaksak :18::18:
bak nisan 1 de ben karnemi alıcam sen 59.8 olucaksın ama benimde seninde 4 kilomuz varrr
ayy ben 1 nısanda nasıl 59 kılo olucam meyvem bugun kalorı hesaplayan bır sıteye gırdımm . 1 nısanda 59 kılo olmak ıstıyorum dıye kılo bılgılerımı falan gırdım bana gunluk alman gereken kalorı 130 kalorı yazdıyanı gunde sadece 2.5 elma yersem hergun yanı 1 nısana kadar ancak ozaman verebılıyorum ve 59 olabılıyorum hooofff nasıl olucakkı
ayy ben 1 nısanda nasıl 59 kılo olucam meyvem bugun kalorı hesaplayan bır sıteye gırdımm . 1 nısanda 59 kılo olmak ıstıyorum dıye kılo bılgılerımı falan gırdım bana gunluk alman gereken kalorı 130 kalorı yazdıyanı gunde sadece 2.5 elma yersem hergun yanı 1 nısana kadar ancak ozaman verebılıyorum ve 59 olabılıyorum hooofff nasıl olucakkı
ayy gızem sıkıldım ya artıkk 5 lı bır rakam gormek ıstıyorum vede gorecegımm kafama taktım kardesımmhedefini çok yüksek totuyosun canımm bak bana 1 nisanda hedefim 61 :)
aayyy minnosum o öyle değildir günlük sana kalan 130 olacaktır..
yani günlük 1400 kl. aldın sporla günlük aktiviteyle 1150 harcadın kalan o olmalıdır yoksa öyle bişi olabilirmi..
şu kuyabiyenin yaptığı diyet yorumlarını okudum herkes cok memnun aslında ama yinede bilemiyorumm..
kızlar ben geldiiimm selamlar herkese
kar bizi bitirdi bebiş hasta olmasın diye annemlerde kalıyoruz
hiç nete giremiyorumm
rahat uyuyamıyorum çok yiyorum çok yorgunum
tartı da farklı burda bakalım yarın kaç çıkıcam
aayyy minnosum o öyle değildir günlük sana kalan 130 olacaktır..
yani günlük 1400 kl. aldın sporla günlük aktiviteyle 1150 harcadın kalan o olmalıdır yoksa öyle bişi olabilirmi..
şu kuyabiyenin yaptığı diyet yorumlarını okudum herkes cok memnun aslında ama yinede bilemiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?