Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün gayet güzel canım afiyet olsun. ben 30 dk. ip atlayacak olsam kalpten giderdim sanırım.

keşke yarın cuma olmasa... ilk defa cumayı istemiyorum, bu kilolarım ne olacak???

teşekkürler hypatiam...0 30 dk içinde sadece ip atlamıyorum koşturuyorum koridorda zıplıyorum filan öyle geçiriyorum yarım saati yani

oy kıyamam... bak ama kendin ettin kendin buldun hypatiam bir daha böyle kaçamak yapma yapsanda bu kadar büyük yapma o artıları bu hafta atarsın haftaya sende bomba gibi dönersin canım üzülme

afiyet olsun annacımm menü güzell...

canım sen hareketli avatarı nasıl yapıyorsun ben bi türlü beceremedimm

teşekkürler meyvem...avatarın boyutuna bağlı o canım belirtilen düzeyin üstündeyse oynatmıyor ama küçükse oynatıyor küçük kb li olursa hareketli olur cnaım çok düşük olmalı kb si

içimdeki sıkıntının sebebi belli oldu .
sevgilimin annesi annemi arıcak demiştim yaa dün konusmuslar işte annem bana bişi dememişti bu gün dedi ..
bir sürü sey dedi. kadın anneme evlendilermi kırıkkalede yasarlar demiş olucağı varsa da olmaz artık..
sevgilime sordum annen böyle demiş die haberim yok gelmezsin zaten dedi bende gelmem zaten dedim bide o laf söyledi üzerine .
offffff nolcak böyleeeeeee....

yarın sabah kilosunu herkes erkenden bildirsin nisacım sende okula gitmeden bildir sabah erkenden..

liste işi cabucak bitsin yarın benim için nasıl bir gün olur bilmiyorum çünkü..

meyvecim hakkında hayırlısı olsun canım aslında şuanda aileleri hiç bulaştırmamak en iyisi önce sen ikna et aileni tatlım..inş iyi olur..

menümü yaziim

sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zeytn

ara:1dilim ayva,az leblebi

öğle:5-6kş haşlama makarna,çorba,yoğurt,salata

ara:yarım ayva,az leblebi
ara:yarım muz

akşam:taze fasulye,2kş bulg pilavı,yoğurt,salata

ara:az leblebi veya meyve

afiyet olsun nidahcım..
cok olmus tatlım yaa .. 6 kasık makarna 2kasık pilav leblebiler karbonhidrat dolu bir gün olmuss..

ayy canım ya içine doğmuş demekki kıyamam...hakkında hayırlısı canım ne desem bilmiyorum ama zamanla hallolur inşallah şu aileler bir ikna olsa analyışlı olsa gerisi allah kerim canım ya inş hakkında hayırlısı olur meyvemm üzülme tatlım aileni ikna etsen konuşsan belki herşey yoluna girer inş...

yarın sabah kilosunu herkes erkenden bildirsin nisacım sende okula gitmeden bildir sabah erkenden..

liste işi cabucak bitsin yarın benim için nasıl bir gün olur bilmiyorum çünkü..

tamam bende dersaneye gitmeden bildircem meyvecim

nidahcım menün güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun nidahcım..
cok olmus tatlım yaa .. 6 kasık makarna 2kasık pilav leblebiler karbonhidrat dolu bir gün olmuss..

bugün doymak bilmedim canım nedense ya..ama yeşil çay bol suu mekik fln eklersem inş yarına 65i görürüm(

ahh canım annemler yanlarında istiyorlarda kadının öyle demesi benimde cok sinirlerimi bozdu cok üzüldüm cok ..
ne olucaksa cabuk olsun istiyorum tatlım ayrılacaksakda ayrılalım artık üzülmek istemiyorum..

nidahcım akşamki pilavı görmemişim ben keşke yemeseymişin onu neyse spor yaaprsan yarın 65 i görürsün inş canım

meyvemm annen haklı ama onun anneside kenidince haklı bence bir araya gelip konuşmaları lazım böyle telefonda olmazki..üzülme canım ya ne olacksa olsun hayırlısı olsun sen üzülmeden olsun inşallah

canım onun annesi neden haklı ki ben aileme 4-5 saat uzaklıktayım onun tarafa 1 saat. hiç de haklı değil.
ki bi de şöyle bi durum var biizm bölgeler uymuyor cankırı kötü kırıkkale ii yer olarak geciyor ve kötüden ii ye geciş yok ayrıca ben önlisansım sevgilim lise küçük olan büyük olanın yanına gidiyor kadın tamamen bos konusmus sadece annemi üzmüs annemin üzülmeside beni üzdü..
off hayırlısı olsun fatmacım yaa seytan kac diyor kimseye bişi demeden valla cok bunaldım ücretsiz izin hakkımız olsa hemen yaparım ama yok iştte..

ay tabiiki haklı değil kendini haklı zannediyor demek istemiştim canım ben...yoksa elbette haksız bu durumu görmezlikten gelmesi ve annene de öyle davranması saygısızlık bence...analdım canım haklısın tabii üzülmez mi insan hiç...çok üstüne geldi herçey dimi canım ya üzülme nolur sabret canım inşallah bu işin sonu hayırlı olur sende ferahlarsın ailende ferahlar canım ya...

selam kızlar.ben geldim.öğlen mausem bozuldu.ona baktırırken öğrendimki bizim nete girdiğimiz sayfalar takip ediliyormus.o yüzden öğleden sonra gelemedim.gündüzleri pek gelemicem sanırım.bi kaç gündür deneme yapıyordum bişi diceklermi diye.bişi demediler ama her yazdıgımı görecekler ne gereği var

Allah kolaylıklar versin

sen kesin nazar oldun bol bol dua oku diyecektim ki bu mesajını gördüm.ahh canım ahh senin kaynana daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde neler yapar tahmin bile edemiyorum.ya ona ne?sen zaten annenleri bir şekilde ikna edeceksin.bide o telefonla müdahale ediyor.işler iyice sarpa sarıyor

canım bazı şeylerin olmaması baştan daha hayırlı.sıkma canını.sen seninkine iyi dayanıyorsun.orta yol bulacagına daha bide o bagırıp çağırıyor.işin zor.Allah hayırlısını versin hakkında

şeytan kaç diyor diye okuyunca sevdiğine kaçacaksın sandım aklım fırtıyordu az daha

selam kızlar

meyvem öğlen gelemedim, iş yerinden zaten tahmin ediyordum gelemiycemi :18::18:
yarın görüşürüz artık.

bugunkü menüm

sabah:

1dilim tost , yeşil çay şekersiz

ara: çay şekersiz

öğlen: kıymalı pazı yemeği (dolu dolu 1tabak) 1dilim ekmek

ara: 3kaşık muhallebi

akşam: 1tabak ıspanak, 4kaşık yogurt 2dilim ekmek

ara: 1elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…