Menün gayet güzel canım afiyet olsun. ben 30 dk. ip atlayacak olsam kalpten giderdim sanırım.
keşke yarın cuma olmasa... ilk defa cumayı istemiyorum, bu kilolarım ne olacak???
afiyet olsun annacımm menü güzell...
canım sen hareketli avatarı nasıl yapıyorsun ben bi türlü beceremedimm
meyvecim hakkında hayırlısı olsun canım aslında şuanda aileleri hiç bulaştırmamak en iyisi önce sen ikna et aileni tatlım..inş iyi olur..
menümü yaziim
sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zeytn
ara:1dilim ayva,az leblebi
öğle:5-6kş haşlama makarna,çorba,yoğurt,salata
ara:yarım ayva,az leblebi
ara:yarım muz
akşam:taze fasulye,2kş bulg pilavı,yoğurt,salata
ara:az leblebi veya meyve
içimdeki sıkıntının sebebi belli oldu .
sevgilimin annesi annemi arıcak demiştim yaa dün konusmuslar işte annem bana bişi dememişti bu gün dedi ..
bir sürü sey dedi. kadın anneme evlendilermi kırıkkalede yasarlar demiş olucağı varsa da olmaz artık..
sevgilime sordum annen böyle demiş die haberim yok gelmezsin zaten dedi bende gelmem zaten dedim bide o laf söyledi üzerine .
offffff nolcak böyleeeeeee....
yarın sabah kilosunu herkes erkenden bildirsin nisacım sende okula gitmeden bildir sabah erkenden..
liste işi cabucak bitsin yarın benim için nasıl bir gün olur bilmiyorum çünkü..
meyvecim hakkında hayırlısı olsun canım aslında şuanda aileleri hiç bulaştırmamak en iyisi önce sen ikna et aileni tatlım..inş iyi olur..
menümü yaziim
sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zeytn
ara:1dilim ayva,az leblebi
öğle:5-6kş haşlama makarna,çorba,yoğurt,salata
ara:yarım ayva,az leblebi
ara:yarım muz
akşam:taze fasulye,2kş bulg pilavı,yoğurt,salata
ara:az leblebi veya meyve
afiyet olsun nidahcım..
cok olmus tatlım yaa .. 6 kasık makarna 2kasık pilav leblebiler karbonhidrat dolu bir gün olmuss..
bugün doymak bilmedim canım nedense ya..ama yeşil çay bol suu mekik fln eklersem inş yarına 65i görürüm(
nidahcım akşamki pilavı görmemişim ben keşke yemeseymişin onu neyse spor yaaprsan yarın 65 i görürsün inş canım
meyvemm annen haklı ama onun anneside kenidince haklı bence bir araya gelip konuşmaları lazım böyle telefonda olmazki..üzülme canım ya ne olacksa olsun hayırlısı olsun sen üzülmeden olsun inşallah
canım onun annesi neden haklı ki ben aileme 4-5 saat uzaklıktayım onun tarafa 1 saat. hiç de haklı değil.
ki bi de şöyle bi durum var biizm bölgeler uymuyor cankırı kötü kırıkkale ii yer olarak geciyor ve kötüden ii ye geciş yok ayrıca ben önlisansım sevgilim lise küçük olan büyük olanın yanına gidiyor kadın tamamen bos konusmus sadece annemi üzmüs annemin üzülmeside beni üzdü..
off hayırlısı olsun fatmacım yaa seytan kac diyor kimseye bişi demeden valla cok bunaldım ücretsiz izin hakkımız olsa hemen yaparım ama yok iştte..
Ben de isilik dökeceğim birazdan.
çok yoğunum tek başıma yoğunum... çıldıracağım. herkes bana danışıyor, kendi işlerim, kontrol etmem gerekenler.. bir de bi şirkete yardım etmem gerekiyordu, denetim için. onu da yapmam lazım... offfffff....
zengin bir ev hanımı olmak istiyorum ben yaaaaaaa
ayyyyy cat die catlıcam sanki sıkıntıdan. ayyyyy sığamıyorm hiç biyere..
hypatiam düzeltirsin sen onları iş yoğunluğundan telas olmussundur tatlımm
annacım aynen evam hatta dahada arttı ayyy ben cok kötü gerildim sanki hayat memat meselesi bişi olucak gibi tetikde bekliyorum..
oooooofffffffffffffffffffffffffffffff ..........
ahh canım annemler yanlarında istiyorlarda kadının öyle demesi benimde cok sinirlerimi bozdu cok üzüldüm cok ..
ne olucaksa cabuk olsun istiyorum tatlım ayrılacaksakda ayrılalım artık üzülmek istemiyorum..
canım onun annesi neden haklı ki ben aileme 4-5 saat uzaklıktayım onun tarafa 1 saat. hiç de haklı değil.
ki bi de şöyle bi durum var biizm bölgeler uymuyor cankırı kötü kırıkkale ii yer olarak geciyor ve kötüden ii ye geciş yok ayrıca ben önlisansım sevgilim lise küçük olan büyük olanın yanına gidiyor kadın tamamen bos konusmus sadece annemi üzmüs annemin üzülmeside beni üzdü..
off hayırlısı olsun fatmacım yaa seytan kac diyor kimseye bişi demeden valla cok bunaldım ücretsiz izin hakkımız olsa hemen yaparım ama yok iştte..
şeytan kaç diyor diye okuyunca sevdiğine kaçacaksın sandımaklım fırtıyordu az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?