Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iskocya, burada saat 17:25
ama evet cok icemiyorum ben zaten, bugun de buz gibi hava, daha da zorluyor icmek
ama 2 yagsiz sutlu kahve, 1 cay, 1 elma cayi ictim yaninda
Yaa bizden 1 saat gerisiniz ama yinede suyunu arttırmaya çalış kahve ve bitki çayları ne yazık ki su yerini tutmuyor

Patates salatasi 1 adet patatesten mi canim?
Ekler var oglen ama oglen yemegi yememissin o yuzden kalori olarak uygun menun.
Suyun biraz az olmus ama yatana kadar icersin muhtemelen canim.
Sporun gayet guzel :)

Merhabalar bayanlar hemen bugünki menümü yazayım sabah yani saat 11.30 gibi bir porsiyon börek yanına yeşillik. Öğlen yani saat 14-15 gibi 3 kare cikolata yanına cay. Aksam saat 20.00 de bir porsiyon kücük levrek ve fırın patates, karides, bol yeşil salata. Bir bardak cay ile az daha cikolata yiyebilir miyiim?

Canim oglen yememissin o yuzden borek, ptates dengelenmis.
Su ne kadar ictin, spor yapabildin mi?
Cayin yarinda kucuk parca cikolata ye ama daha fazlasini yeme canim..

Suyu arttırmak için napabilirim
Bir buyuk surahinin icine ben bazen salatalik limon atiyorum , bazen cilek, bazen cubuk tarcin , yani aslinda evde ne varsa.
Suyu bu sekilde lezzzetli bir hala getiriyorum, surahide gozumun onunde duruyor, gordukce iciyorum.
Sende boyle yapabilirsin canim, birde telefonlarda su icmeyi hatirlatma uygulamalari onuda yukleyebilirsin :)

teşekkürler :)
Rica ederim canim, gec kaldigim icin kusura bakmayin, hafta sonu bir turlu firsat bulup inceleyememistim. Melegimkorusun
Fitness blender ve popsugar fitness benim en basarili buldugum 2 youtube kanali.
Ingilizce konusuyorlar ama sesi kapatip sadece hareketleri tekrarlayabilirsiniz.:)

Daha oncede yarismissin, beraber yine guzel kilolar verecegiz umarim:)
Nasil gidiyor diyet?
Bebiste istiyormussun en hayirli zamanda olsun insallah..
Patates salatasi 1 adet patatesten mi canim?
Ekler var oglen ama oglen yemegi yememissin o yuzden kalori olarak uygun menun.
Suyun biraz az olmus ama yatana kadar icersin muhtemelen canim.
Sporun gayet guzel :)
Daha önceden yarıştım evet o zamanlar nişanlıydım şimdi 1 yıl 2 aydır evliyim çocuk istiyorum ama bu pko mahvetti beni doktorda devlet olunca git zayıfla dedi 2 yılın dolmadan infertiliteye yollayamam seni dedi sonuç işte burdayım tekrardan 10 kilo fazlam var 5 kilo verdim kaldı 10 u

Canim oglen yememissin o yuzden borek, ptates dengelenmis.
Su ne kadar ictin, spor yapabildin mi?
Cayin yarinda kucuk parca cikolata ye ama daha fazlasini yeme canim..
Sporu saat 10 gibi hatta 11 gibi yapıcam eşim geldi yemek hazırla cocugu ona kitle anca boşa cıkabildim. Su hic hesaplamadım sanırım 500 ml anca tamamdır 1 kücük parcacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…