ben geçen gittim saçımı mahvetti önümüzde ki üç yıl kuaför dönemi kapandı benim için . ayy en kısa kat omuzumda olsun dedim adama ,katın boyu kaşımın azıcık altında oldu . ne uzun biliyorlar ne kısa . şu dizilerdeki gibi gay erkek kuaförlerden bulsam da gitsem bu odunlar anlamıyoçok şükür geçti migrenim canım saolevet oğlum sadece ben bırakırken ağlıyor sonra susuyor allahtan inş zamanla o da geçer. Ayy ben bayılırım kuaförlere çocuk olmasa hiç sıkıntı etmem kalırım bütün gün
çok çay içtim hiç yer kalmadı suyaBegendim menunu , su birazda fazla olsaymis iyi olurdu gec degil daha icersin sen
bi de ben görseydim şu 66 yı .Canım ben yürüyorum ama gel gelelim bu 65-66 lara takıldım kaldım 2 ileri 1 geri gidiyorum
tiroid genelde kilo verdiriyor sen deki aldıran türden mi çıktı ,ayy zahmetsiz kilo vermeyi kıl payı kaçırmışsın kızYok canım bir rahatsızlığım tiroidden başkabugün temizlik yaparsam yetiştirmem derken belim ağrıdı 3 te okuldan geldik şimdi oturdum yemek hazırlığı oğlum bir ıspanak yemedi DİE ona ıspanaklı kek yaptım yoruldum valla
çay içmekten yer kalmadı kiYine çok güzel canım suyu da arttırırsan süper olacak
ben ılık su içiyorum ,birde su şişemi yanım da taşıyorum . su içmeyi hiç sevmiyorum yanımda taşımasam 1 bardak su bana yatana kadar yeter o derece aklıma gelmiyor bazen .Suyu arttırmak için napabilirim
Süpersin kuzum ama yemek saatlerin kaç acaba :)Bilgisayardaydım o yüzden menümü yazamadım. Şimdi yazıyorumm
Sabah
Kaşarlı tost(tost ekmeğinde)
Dereotlu yumurta
Ara
1 portakal
Öğlen
1 tabak makarna
Bol sarımsaklı yoğurt
Spor
2*15 mekik
2*15 bel hareketi
2*15 bisiklet hareketi
3*10 squat
2*15 karın egzersizi
20 sn plank
Esneme hareketleri
Su 2 l
Şimdilik bu kadar. Leslie daha önce yapmıştım deneyeceğim :)
Yawrukush fayfeyfiy
Evet cumaya kadar durmak gerekiyor :)simdi de gelsin buyuk alinti
nasil oldu kanki Deniz? antibiyotiksiz iyilesmesi daha iyi onun icin, oyle dusun. burada da aynisini yapiyorlar
iyilesmezse antibiyotik yine verilir ama umarim gerek kalmadan atlatir
hala kar var degil mi? bugun bizim burasi da -4 derece, sabah arabayi zor cozdurdum, icten distan donmustu camlar
ise geldim, kilit donmus, sirketi acamadim
sen geldin aklima, o kadar uzun kista ne yapiyorsunuz diye
Hosgeldin canim, ne detoksu yapicaksin? bekliyoruz detox menulerini, bol eksiler olsun
woaw
bugun tartildin mi canim?
guzel menu
menu guzel gorunuyor canim, spor yapmaya basla eskisi gibi yine
woaw
canim iki menu de sagliksiz olmus, eski menulerini bekliyoruz yine
canim gormedim sanirim bugunku kilonu, tartilabildin mi?
woaw woaw
bugun kacamakli olmus ama olsun cumaya daha vakit var, tam gaz devam. gerci cok gazla ilerleme, biz birinci olmaliyiz bu hafta esimleMelegimkorusun
bence kotu degil menun canim
canim senin menulerin genel olarak kacamakli oluyor. sekersiz 21 gun gibi planli bir programla mi devam etmeyi denesen? genele sekerli seyler oluyor menulerinde. boyle kilo veremezsin
ayni zamanda spor da yapmalisin. basit ve kisa sure ile baslayarak sonra arttirabilirsin
bence guzel menu ayva kompostosu haric
fena degil canim ama ev yemegi yesen ogunlerde atistirmalik yerine daha buyuk porsiyon yiyip daha az kalori alirsin
spor yine mi yok
bugunu cok begendim
olsun canim, evde de yapilabilen bircok spor var, kendimizi bazen gereksiz sartliyoruz ki ben de oyle yapiyordum. simdi kendime bir program hazirlayip basladim. sen de youtube veya internetten baska kaynaklardan bir program secip kendine yapabilirsin evde spor
menun cok guzel
kolay gelsin canim
guzel menu, brownie de odul olmus
cok az olmus menun, nasil dayandin
bu guzel
cok guzel
woaw nasil dayanabildin o kadar ac, umarim ertesi gun cikmaz acisi :)
sen de haftasonu biraz dagitmissin tatlim, hadi gel cumaya kadar kacamaksiz gidelim :)
ara borek olmamis canim, onun icin 250zipzip yap :)
canim sen cok cabuk pes ediyorsun. ne guzel haftalik menu olusturuyorsun, kacamaklarini da planla. boylece odul yaparsin ama ucu cok kacmaz
hergun spor yapmaya basladin, cok iyi gidiyorsun. moral bozmadan denemeye devam
ben beğendim menünü canım . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem ,ara öğünde ne kadar bitter hakkım var onu sorucam . geçen ay diyetisyen bu ay yeme öteki ay ayarlarız dedi . ölçülü yedikçe sorun olmuyormuş . kilo verdiğin sürece ,kendini vucudunu tanıdığın sürece tatlı yemekte sorun yok bence :) su ve sporunda güzel olmuş .Yakşamlar hanımlar :)
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kibrit peynir
2 zeytin
1 patates salatası
3 çay
Ara
1 t.kahvesi
1 küçük ekler
Akşam
Sulu köfte 4 kaşık
3 kaşık yoğurtlu karnı bahar
1 dilim ekmek
Su 1 litre
Spor 1 saat yürüyüş +ev işi
Suyu hep önünde durgut canım ve gördükçe içSuyu arttırmak için napabilirim
Bunu yapmışken bir bardak su mu içsen stitchimicine tarcin, salatalik, meyve falan eklesen su sisenin?
Sabah 10-11 gibi öğlen 4-5 gibiSüpersin kuzum ama yemek saatlerin kaç acaba :)
Bizim burda züccaciyeci satıyor kuzumödem mi acaba ,cuma gününe kadar geçer belki .spor yaptım demişsin bazen spor yapınca da artı çıkıyoruz ondan da olabilir mi acaba
naptın nurcum ,tutabildin mi kendini .ben çok acıkınca yoğurt ve 2 kaşık nar yiyorum hem kiloya çok etkisi olmuyor hem açlığımı bastirıyor.
ayyy ben su içsem daha çok yemek yiyesim geliyor ,hiç etkisi olmuyor bana su içmenin ,en güzeli yoğurt yemek .
ödem mi acaba , verirsin sen bu azimle
tartı pili nerede satılıyor canım,kırtasiyelerde felan var mı acaba . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem de gelirken ben de pil almayı düşünüyorum da.
ben de ev ısısında bile içemiyorum . ocakta su ısıtıp ılıklaştırıpta içiyorum ,tavsiye ederim canım bi dene istersen .
kalori açısından güzel olmuş menün ,makarna 1 tabak ama diğer yediklerinle toplu değerlendirince kalori açısından sorun yok bence . sporların ve suyun güzel olmuş canım .
Süper o zaman :)Sabah 10-11 gibi öğlen 4-5 gibi
ayy burda da saatçi vardı bir tane hiç aklıma gelmedi nedense iyi hatırlattın .yarın bakayım ona ben .teşekkür ederim :)Bizim burda züccaciyeci satıyor kuzum
Ama saatçi satıyor aslında ve kaliteli alıyor züccaciyeden alınca o kadar çabuk bitiyor ki
Kuyumcuda da olabilir onlar da saat tamiri yapıyor ya
Ama emin değilim :)
bugun sanirim 500ml ictim suana kadarBunu yapmışken bir bardak su mu içsen stitchim
iyi fikir, yanina da coban salata, misss
iyi fikir, yanina da coban salata, misss
hatta ben de bu aksam islatayim yarin yaparim
Çok teşekkür ederim canımMelegimkorusun
canim buldum senin icin plan. Ozge de kontrol etsin istersen, dene bakalim.Yawrukush
10dk boyunca kac set tamamlayabileceksin
SET
inchworm x 8defa
bent-leg jackknife x 12 defa
side plank- toplam 40sn (20sn her iki taraf)
mountain climber - toplam 30defa (15 defa her bacak icin)
ab bikes - toplam 40defa (20 defa her bacak icin)
fotograflarini ekliyorum buraya, veya isimlerini youtube'a yazip da bakabilirsin hareketlere, bilmiyorsan.
Ayy sorma canım hipotiroidim var zaten kilo almam ilk o dönemde başladı sonra üstüne 1-2 derken buralara geldikben geçen gittim saçımı mahvetti önümüzde ki üç yıl kuaför dönemi kapandı benim için . ayy en kısa kat omuzumda olsun dedim adama ,katın boyu kaşımın azıcık altında oldu . ne uzun biliyorlar ne kısa . şu dizilerdeki gibi gay erkek kuaförlerden bulsam da gitsem bu odunlar anlamıyo
çok çay içtim hiç yer kalmadı suya
bi de ben görseydim şu 66 yı .
tiroid genelde kilo verdiriyor sen deki aldıran türden mi çıktı ,ayy zahmetsiz kilo vermeyi kıl payı kaçırmışsın kız
çay içmekten yer kalmadı ki
ben ılık su içiyorum ,birde su şişemi yanım da taşıyorum . su içmeyi hiç sevmiyorum yanımda taşımasam 1 bardak su bana yatana kadar yeter o derece aklıma gelmiyor bazen .
Eşim sen nerde yaşıyon ? akşam oldu tüm gün 500ml mi?bugun sanirim 500ml ictim suana kadar
iskocya, burada saat 17:25Eşim sen nerde yaşıyon ? akşam oldu tüm gün 500ml mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?