Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geçen gittim saçımı mahvetti önümüzde ki üç yıl kuaför dönemi kapandı benim için . ayy en kısa kat omuzumda olsun dedim adama ,katın boyu kaşımın azıcık altında oldu . ne uzun biliyorlar ne kısa . şu dizilerdeki gibi gay erkek kuaförlerden bulsam da gitsem bu odunlar anlamıyo
Begendim menunu , su birazda fazla olsaymis iyi olurdu gec degil daha icersin sen
çok çay içtim hiç yer kalmadı suya
Canım ben yürüyorum ama gel gelelim bu 65-66 lara takıldım kaldım 2 ileri 1 geri gidiyorum
bi de ben görseydim şu 66 yı .
tiroid genelde kilo verdiriyor sen deki aldıran türden mi çıktı ,ayy zahmetsiz kilo vermeyi kıl payı kaçırmışsın kız

Yine çok güzel canım suyu da arttırırsan süper olacak
çay içmekten yer kalmadı ki
Suyu arttırmak için napabilirim
ben ılık su içiyorum ,birde su şişemi yanım da taşıyorum . su içmeyi hiç sevmiyorum yanımda taşımasam 1 bardak su bana yatana kadar yeter o derece aklıma gelmiyor bazen .

Süpersin kuzum ama yemek saatlerin kaç acaba :)

Evet cumaya kadar durmak gerekiyor :)

ben beğendim menünü canım . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem ,ara öğünde ne kadar bitter hakkım var onu sorucam . geçen ay diyetisyen bu ay yeme öteki ay ayarlarız dedi . ölçülü yedikçe sorun olmuyormuş . kilo verdiğin sürece ,kendini vucudunu tanıdığın sürece tatlı yemekte sorun yok bence :) su ve sporunda güzel olmuş .

Suyu arttırmak için napabilirim
Suyu hep önünde durgut canım ve gördükçe iç
Benim bardaklı sürahim var
İçer içmez yenisini dolduruyorum bardağa gördükçe içiyorum :) ağzını açık bekletmek çok iyi değil ama şu an bu yöntem iyi gidiyor

Bizim burda züccaciyeci satıyor kuzum
Ama saatçi satıyor aslında ve kaliteli alıyor züccaciyeden alınca o kadar çabuk bitiyor ki

Kuyumcuda da olabilir onlar da saat tamiri yapıyor ya
Ama emin değilim :)

Bizim burda züccaciyeci satıyor kuzum
Ama saatçi satıyor aslında ve kaliteli alıyor züccaciyeden alınca o kadar çabuk bitiyor ki

Kuyumcuda da olabilir onlar da saat tamiri yapıyor ya
Ama emin değilim :)
ayy burda da saatçi vardı bir tane hiç aklıma gelmedi nedense iyi hatırlattın .yarın bakayım ona ben .teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim canım

Ayy sorma canım hipotiroidim var zaten kilo almam ilk o dönemde başladı sonra üstüne 1-2 derken buralara geldik

Benim sadece su problemim var ayrıyetten tatlı bişey yediğimde mutlaka bi öğünü iptal ediyorum küçücük bi eklerde olsa bu öyle dengelemeye çalışıyorum aslında ne güzel bir seferinde suyu zorlada olsa içmiş ve alışmıştım artık susama isteği oluşmultu ama birgün bırakınca gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…