- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Canim kilo cok etkiliyor, burada beraber o 10 kiloyu verecegiz, insallah bebek haberinide alacagiz beraber:)Daha önceden yarıştım evet o zamanlar nişanlıydım şimdi 1 yıl 2 aydır evliyim çocuk istiyorum ama bu pko mahvetti beni doktorda devlet olunca git zayıfla dedi 2 yılın dolmadan infertiliteye yollayamam seni dedi sonuç işte burdayım tekrardan 10 kilo fazlam var 5 kilo verdim kaldı 10 u
Spor yapmana sevindim canim az da olsa spor yap mutlaka.Sporu saat 10 gibi hatta 11 gibi yapıcam eşim geldi yemek hazırla cocugu ona kitle anca boşa cıkabildim. Su hic hesaplamadım sanırım 500 ml ancatamamdır 1 kücük parcacık❤
Ogle yemegi yemedigin icin sorun yok canim, dengelemissin..Patates yaklaşık olarak 1 adetten evet
amin inşallahCanim kilo cok etkiliyor, burada beraber o 10 kiloyu verecegiz, insallah bebek haberinide alacagiz beraber:)
kilo verince çocuk olma ihtimali mi artıyormuş,nasıl bir bağlantısı var acaba merak ettim. bende de pko var da tedavi görmüyorum ,bekarım .ileri de böyle bir sorunum olabilir benim de belki. kilo verince hormonlar felan mı düzene giriyor acabaDaha önceden yarıştım evet o zamanlar nişanlıydım şimdi 1 yıl 2 aydır evliyim çocuk istiyorum ama bu pko mahvetti beni doktorda devlet olunca git zayıfla dedi 2 yılın dolmadan infertiliteye yollayamam seni dedi sonuç işte burdayım tekrardan 10 kilo fazlam var 5 kilo verdim kaldı 10 u
kurabiye pişirmeyince börek mi pişirdin kız elin durmamış geneMerhabalar bayanlarhemen bugünki menümü yazayım sabah yani saat 11.30 gibi bir porsiyon börek yanına yeşillik. Öğlen yani saat 14-15 gibi 3 kare cikolata yanına cay. Aksam saat 20.00 de bir porsiyon kücük levrek ve fırın patates, karides, bol yeşil salata. Bir bardak cay ile az daha cikolata yiyebilir miyiim?
Evet canim malesef kilo hamile kalmayi engelliyor, pko hastalarina tedavi uygulamadan once kilo vermeleri soyleniyor.kilo verince çocuk olma ihtimali mi artıyormuş,nasıl bir bağlantısı var acaba merak ettim. bende de pko var da tedavi görmüyorum ,bekarım .ileri de böyle bir sorunum olabilir benim de belki. kilo verince hormonlar felan mı düzene giriyor acaba
ayyy bilmiyordum bunu , şu kilo her açıdan başa belaEvet canim malesef kilo hamile kalmayi engelliyor, pko hastalarina tedavi uygulamadan once kilo vermeleri soyleniyor.
Guzel bir menu olmus canim harikasinİyi akşamlar arkadaşlarım
sabah tartıldım ama paylaşmayı unutmuşum cumadan beri 300 gr vermişim76,50 kg olmuşum..açıkçası biraz daha fazla beklerdim.ama suyu çok tüketmedim ve hareket yoktu şimdi bugün neler yedim onu paylaşayım sizlerle.
16:8 aralıklı oruca devam ediyorum.
12:00 açılış 1 kuru kayısı 1 ceviz
13:00 Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon tavuk şiş
Bol salata
Yoğurt
18:Akşam
Büyük bir tabak kuru fasulye
Yoğurt
2,5 litre su gece su içmeye devam edeceğim.
10.000 adım tempolu yürüyüş
Evet aynen oyle canim, nasilsin bugun:)ayyy bilmiyordum bunu , şu kilo her açıdan başa bela
Şimdi okudum kesinlikle katılacağımGuzel bir menu olmus canim harikasin
Yarin adim yarismamiz var mutlaka katil, adimlarin muthis..
300 gr ekside pazartesi gunu icin oldukca iyi, tebrik ediyorum seni :)
her şey güzel olmuş ,cuma günü güzel bir eksi gelir senden böyle devam edersenİyi akşamlar arkadaşlarım
sabah tartıldım ama paylaşmayı unutmuşum cumadan beri 300 gr vermişim76,50 kg olmuşum..açıkçası biraz daha fazla beklerdim.ama suyu çok tüketmedim ve hareket yoktu şimdi bugün neler yedim onu paylaşayım sizlerle.
16:8 aralıklı oruca devam ediyorum.
12:00 açılış 1 kuru kayısı 1 ceviz
13:00 Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon tavuk şiş
Bol salata
Yoğurt
18:Akşam
Büyük bir tabak kuru fasulye
Yoğurt
2,5 litre su gece su içmeye devam edeceğim.
10.000 adım tempolu yürüyüş
O zaman desene rakip oluyoruz canim, haydi bakalim iyi olan kazansin bitter cikilatalariŞimdi okudum kesinlikle katılacağım
iyiyim canım . şu ön dişlerimin arası açılmaya başladı . bugün ona gitim ,diş eti kaybı olmuş,başka yerden doku alıp ameliyat yapacaklar . doktor ameliyat günü için arayacağım dedi onu bekliyorum şimdi de. ömrüm beklemekle geçiyorEvet aynen oyle canim, nasilsin bugun:)
ben görmedim bu yarışma yazısını abboooo 1-0 yenik başlayacaktım az dahaO zaman desene rakip oluyoruz canim, haydi bakalim iyi olan kazansin bitter cikilatalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?