Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kilo cok etkiliyor, burada beraber o 10 kiloyu verecegiz, insallah bebek haberinide alacagiz beraber:)

Sporu saat 10 gibi hatta 11 gibi yapıcam eşim geldi yemek hazırla cocugu ona kitle anca boşa cıkabildim. Su hic hesaplamadım sanırım 500 ml anca tamamdır 1 kücük parcacık❤
Spor yapmana sevindim canim az da olsa spor yap mutlaka.
Ama suyu cok az icmissin, haydi 1 bardakta brnim hatrim icin ic..

Guzel arkadaslarim, yeni bir haftaya basladik.
Biliyorsunuz gecen hafta yarismada iyi bir derece alamadik ama bu hafta acisini cikartmaliyiz..
Oyuzden lutfen menulerinize dikkat edin, egzersiz azda olsa hepiniz yapin.
Yukarida egzersiz videolari paylastim , onlari favorilerinize ekleyip, hergun yapabilirsiniz.
Ozel istediginiz kardiyolar varsa (gobek, basen, ust vucuk, bacaklar vs) bana haber verin , dileyen herkes icin evde yapilacak egzersiz videolari paylasirim.
Haydi bakalim silkelenip kendimize gelelim :))

kilo verince çocuk olma ihtimali mi artıyormuş,nasıl bir bağlantısı var acaba merak ettim. bende de pko var da tedavi görmüyorum ,bekarım .ileri de böyle bir sorunum olabilir benim de belki. kilo verince hormonlar felan mı düzene giriyor acaba

***YARISMA DUYURUSU***

Arkadaslarim yarin (SALI GUNU) sabahtan , aksam yatana kadar hepimiz takim olarak ADIM YARISMASI yapalim ne dersiniz?
Adimsayari olanlar adimsayar kullanabilir, olmayanlar da cep telefonlarina adim sayma uygulamasi yukleyebilirler.
Yarin aksam menulerimizle beraber kac adim attigimizi yazalim, 1. olan arkadasimiz 3 kare bitter cikolatasi yemeye hak kazanacaktir.
Bende cok iddialiyim bu yarismada haberiniz olsun
Herkese simdiden basarilar ve keyifli yuruyusler diliyorum...

kurabiye pişirmeyince börek mi pişirdin kız elin durmamış gene bir porsiyon börek kaç tane oluyor ?

İyi akşamlar arkadaşlarım
sabah tartıldım ama paylaşmayı unutmuşum cumadan beri 300 gr vermişim 76,50 kg olmuşum..açıkçası biraz daha fazla beklerdim.ama suyu çok tüketmedim ve hareket yoktu şimdi bugün neler yedim onu paylaşayım sizlerle.
16:8 aralıklı oruca devam ediyorum.

12:00 açılış 1 kuru kayısı 1 ceviz

13:00 Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon tavuk şiş
Bol salata
Yoğurt

18:Akşam
Büyük bir tabak kuru fasulye
Yoğurt

2,5 litre su gece su içmeye devam edeceğim.

10.000 adım tempolu yürüyüş

Evet canim malesef kilo hamile kalmayi engelliyor, pko hastalarina tedavi uygulamadan once kilo vermeleri soyleniyor.

Guzel bir menu olmus canim harikasin
Yarin adim yarismamiz var mutlaka katil, adimlarin muthis..
300 gr ekside pazartesi gunu icin oldukca iyi, tebrik ediyorum seni :)

her şey güzel olmuş ,cuma günü güzel bir eksi gelir senden böyle devam edersen

Evet aynen oyle canim, nasilsin bugun:)
iyiyim canım . şu ön dişlerimin arası açılmaya başladı . bugün ona gitim ,diş eti kaybı olmuş,başka yerden doku alıp ameliyat yapacaklar . doktor ameliyat günü için arayacağım dedi onu bekliyorum şimdi de. ömrüm beklemekle geçiyor atama tarihi de hala belli değil sürekli haber sitelerin de dolanıyorum . sen nasılsın ? senin sınavın bu hafta değil mi,hangi gün? çalışmalarını yetiştirebildin mi ?

Arkadaslar, asagida gordugunuz egzersizler, evde bir saglik sorunu olmayan tum arkadaslarimin yapabilecegi egzersizler, vucudunuzu sIkIlastiran, forma sokan, kardiyo egzersizleri olmasindan oturu cok guzel kalori harcatan, lutfen gozardi etmeyin bu videolari..Eger favorilerinize eklerseniz gecmis sayflarda aramak zorunda kalmazsiniz.Dilediginiz ozel bir egzersiz turu olursa bana haber verin seve seve paylasirim sizin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…