Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buldum , ayy bu benim gözümden nasıl kaçmış

Gecmis olsun kuzum, Allah allah, zor bir ameliyat degil saniyorum ki..
Kolaylikla halllolur insallah..
Sinav sonucun belli ve tercih mi yaptin Feyzos, simdi onun sonucunu mu bekliyorsn?
Sinavim persembe gunu canim, hazirim sinava, son gunlerdede tekrar edip girecegim insallah..

sınav sonucum belli canım ,tercih yapmak için kılavuz açıklanacak onu bekliyorum . bu haftalarda açıklanacak dedi bakan ,gözüm yollarda kaldı . sınava hazır olmana sevindim özgecim ,konular bittiyse güzel bir başarı gelir artık :)
Yaa gecmisi okumuyorsunuz kaciyor gidiyor mesajlar, yarismalar, spor videolari....
kız kaçkere dönüp dönüp okuyorum geçmişi ama hep ya bişey gözümden kaçıyor ya da birine yazacağım mesajı başkasına yazıyorum ,acayip dikkatsizim ben okadar alıntı yaptım amaaa geçmişi okumadan nasıl yapayımm

Eyvahlar olsun.rakip oluruz diye düşünmemiştimhırslandım sanki
Hirslan tabi, bitter var isin ucunda
Bu arada gunde en az 3 saat cocuklarin pesinde yuruyuyorum ve adimsayarimi buldum ve gazi universitesi beden egitimi ogretmenligi mezunuyum diyip iyice rakibimin gozunu korkutayim

Çok geçmiş olsun diş eti çekilmesi bendede var bundan 4 sene önce bir bölümü kemik tozu ile ile yukarı çekmişlerdi ama sonra tekrar ilerliyor 2 sene önce bir doktor doku alıp yapmayı teklif etti korktum açıkcası iyileşme süreci biraz uzunmuş.bu sene başka bir doktora gittim aciliyeti yok bir sene daha bekleyelim dedi yaza bende duruma göre yaptırabilirim.

Umarim cumaya eksi gelirim canim

Insallah tez vakitte aciklanir ve gonlune gore olur canim, cok zamandir bekliyorsun bunu, hersey istedigin gibi olsun kuzum..

uyuşturup yaparlar heralde o yüzden zor olacağını sanmam . ben böyle şeylerden pek korkmyorum ondan sorun etmedim . dolgu yaparken de uyuşturulmadan yaptırdım bi kaç kere acıya alışkınım biraz . sağ ol canım . senin ki daha ilerlemiş demekki ,bana kemik tozu felan demediler hiç .

Kemik tozu biraz daha ciddi boyutta olunca sIkInti oneriliyor.
Esimede yapildi o. kolayca hallolur merak etme..

Harikasin canimcim, menunude yaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…