- 13 Temmuz 2008
- 346
- 1.286
- 638
- 44
İnşallahher şey güzel olmuş ,cuma günü güzel bir eksi gelir senden böyle devam edersen
buldum , ayy bu benim gözümden nasıl kaçmış***YARISMA DUYURUSU***
Arkadaslarim yarin (SALI GUNU) sabahtan , aksam yatana kadar hepimiz takim olarak ADIM YARISMASI yapalim ne dersiniz?
Adimsayari olanlar adimsayar kullanabilir, olmayanlar da cep telefonlarina adim sayma uygulamasi yukleyebilirler.
Yarin aksam menulerimizle beraber kac adim attigimizi yazalim, 1. olan arkadasimiz 3 kare bitter cikolatasi yemeye hak kazanacaktir.
Bende cok iddialiyim bu yarismada haberiniz olsun
Herkese simdiden basarilar ve keyifli yuruyusler diliyorum...
Gecmis olsun kuzum, Allah allah, zor bir ameliyat degil saniyorum ki..iyiyim canım . şu ön dişlerimin arası açılmaya başladı . bugün ona gitim ,diş eti kaybı olmuş,başka yerden doku alıp ameliyat yapacaklar . doktor ameliyat günü için arayacağım dedi onu bekliyorum şimdi de. ömrüm beklemekle geçiyoratama tarihi de hala belli değil sürekli haber sitelerin de dolanıyorum . sen nasılsın ? senin sınavın bu hafta değil mi,hangi gün? çalışmalarını yetiştirebildin mi ?
Yaa gecmisi okumuyorsunuz kaciyor gidiyor mesajlar, yarismalar, spor videolari....buldum , ayy bu benim gözümden nasıl kaçmış
Eyvahlar olsun.rakip oluruz diye düşünmemiştimO zaman desene rakip oluyoruz canim, haydi bakalim iyi olan kazansin bitter cikilatalari
sınav sonucum belli canım ,tercih yapmak için kılavuz açıklanacak onu bekliyorum . bu haftalarda açıklanacak dedi bakan ,gözüm yollarda kaldı . sınava hazır olmana sevindim özgecim ,konular bittiyse güzel bir başarı gelir artık :)Gecmis olsun kuzum, Allah allah, zor bir ameliyat degil saniyorum ki..
Kolaylikla halllolur insallah..
Sinav sonucun belli ve tercih mi yaptin Feyzos, simdi onun sonucunu mu bekliyorsn?
Sinavim persembe gunu canim, hazirim sinava, son gunlerdede tekrar edip girecegim insallah..
kız kaçkere dönüp dönüp okuyorum geçmişi ama hep ya bişey gözümden kaçıyor ya da birine yazacağım mesajı başkasına yazıyorum ,acayip dikkatsizim benYaa gecmisi okumuyorsunuz kaciyor gidiyor mesajlar, yarismalar, spor videolari....
Hirslan tabi, bitter var isin ucundaEyvahlar olsun.rakip oluruz diye düşünmemiştimhırslandım sanki
Çok geçmiş olsun diş eti çekilmesi bendede var bundan 4 sene önce bir bölümü kemik tozu ile ile yukarı çekmişlerdi ama sonra tekrar ilerliyor 2 sene önce bir doktor doku alıp yapmayı teklif etti korktum açıkcası iyileşme süreci biraz uzunmuş.bu sene başka bir doktora gittim aciliyeti yok bir sene daha bekleyelim dedi yaza bende duruma göre yaptırabilirim.iyiyim canım . şu ön dişlerimin arası açılmaya başladı . bugün ona gitim ,diş eti kaybı olmuş,başka yerden doku alıp ameliyat yapacaklar . doktor ameliyat günü için arayacağım dedi onu bekliyorum şimdi de. ömrüm beklemekle geçiyoratama tarihi de hala belli değil sürekli haber sitelerin de dolanıyorum . sen nasılsın ? senin sınavın bu hafta değil mi,hangi gün? çalışmalarını yetiştirebildin mi ?
Umarim cumaya eksi gelirim canimödem mi acaba ,cuma gününe kadar geçer belki .spor yaptım demişsin bazen spor yapınca da artı çıkıyoruz ondan da olabilir mi acaba
naptın nurcum ,tutabildin mi kendini .ben çok acıkınca yoğurt ve 2 kaşık nar yiyorum hem kiloya çok etkisi olmuyor hem açlığımı bastirıyor.
ayyy ben su içsem daha çok yemek yiyesim geliyor ,hiç etkisi olmuyor bana su içmenin ,en güzeli yoğurt yemek .
ödem mi acaba , verirsin sen bu azimle
tartı pili nerede satılıyor canım,kırtasiyelerde felan var mı acaba . cuma günü diyetisyen kontrolüne gidecem de gelirken ben de pil almayı düşünüyorum da.
ben de ev ısısında bile içemiyorum . ocakta su ısıtıp ılıklaştırıpta içiyorum ,tavsiye ederim canım bi dene istersen .
kalori açısından güzel olmuş menün ,makarna 1 tabak ama diğer yediklerinle toplu değerlendirince kalori açısından sorun yok bence . sporların ve suyun güzel olmuş canım .
Insallah tez vakitte aciklanir ve gonlune gore olur canim, cok zamandir bekliyorsun bunu, hersey istedigin gibi olsun kuzum..sınav sonucum belli canım ,tercih yapmak için kılavuz açıklanacak onu bekliyorum . bu haftalarda açıklanacak dedi bakan ,gözüm yollarda kaldı . sınava hazır olmana sevindim özgecim ,konular bittiyse güzel bir başarı gelir artık :)
kız kaçkere dönüp dönüp okuyorum geçmişi ama hep ya bişey gözümden kaçıyor ya da birine yazacağım mesajı başkasına yazıyorum ,acayip dikkatsizim benokadar alıntı yaptım amaaa geçmişi okumadan nasıl yapayımm
Onuda aklina dusurdum, ben yok muyum ben:))Yawrukush ameliyat zor değildir canım küçük bir bölge zaten . ayy ben hiç düşünmedim sen sorana kadar bunu zor mu değil mi diye,aklıma gelmedi hiç teşekkür ederim :)
Deryacim hosgeldin kuzum nasilsin?Umarim cumaya eksi gelirim canim
uyuşturup yaparlar heralde o yüzden zor olacağını sanmam . ben böyle şeylerden pek korkmyorum ondan sorun etmedim . dolgu yaparken de uyuşturulmadan yaptırdım bi kaç kere acıya alışkınım biraz . sağ ol canım . senin ki daha ilerlemiş demekki ,bana kemik tozu felan demediler hiç .Çok geçmiş olsun diş eti çekilmesi bendede var bundan 4 sene önce bir bölümü kemik tozu ile ile yukarı çekmişlerdi ama sonra tekrar ilerliyor 2 sene önce bir doktor doku alıp yapmayı teklif etti korktum açıkcası iyileşme süreci biraz uzunmuş.bu sene başka bir doktora gittim aciliyeti yok bir sene daha bekleyelim dedi yaza bende duruma göre yaptırabilirim.
verirsiiiiiinnn sen diyete spora devam et yeterUmarim cumaya eksi gelirim canim
amin özgecim çok sağ ol :)Insallah tez vakitte aciklanir ve gonlune gore olur canim, cok zamandir bekliyorsun bunu, hersey istedigin gibi olsun kuzum..
Onuda aklina dusurdum, ben yok muyum ben:))
Kemik tozu biraz daha ciddi boyutta olunca sIkInti oneriliyor.uyuşturup yaparlar heralde o yüzden zor olacağını sanmam . ben böyle şeylerden pek korkmyorum ondan sorun etmedim . dolgu yaparken de uyuşturulmadan yaptırdım bi kaç kere acıya alışkınım biraz . sağ ol canım . senin ki daha ilerlemiş demekki ,bana kemik tozu felan demediler hiç .
Harikasin canimcim, menunude yaz :)Yine bitiremedim setleri
10dk leslie (isinma)
21dk HIIT (4×15 squat, 4×24 lunges, 200zipzip, 4x24 bench knee ups, 3x24 walking lunges, 2x15 sumo squats, 2x24 bench stop ups, 2x50 mountain climbers)
Simdi dusa, sonra yemek hazirligi xx
Melegimkorusun
Carsamba gunu yapalim canim haftaya kadar beklemeye gerek yok :)Yawrukush özgecim haftaya da zıplama yarışması yapalım mı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?