- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Selam canim. Iyiyim ama hala bu aralar hem cok aclik hem de cok sislik hissediyorum.Deryacim hosgeldin kuzum nasilsin?
Amanin uyusturmadan dolgu muu. O koltukta oturnak bile benim korkmama yetiyoruyuşturup yaparlar heralde o yüzden zor olacağını sanmam . ben böyle şeylerden pek korkmyorum ondan sorun etmedim . dolgu yaparken de uyuşturulmadan yaptırdım bi kaç kere acıya alışkınım biraz . sağ ol canım . senin ki daha ilerlemiş demekki ,bana kemik tozu felan demediler hiç .
Spor super canimYine bitiremedim setleri
10dk leslie (isinma)
21dk HIIT (4×15 squat, 4×24 lunges, 200zipzip, 4x24 bench knee ups, 3x24 walking lunges, 2x15 sumo squats, 2x24 bench stop ups, 2x50 mountain climbers)
Simdi dusa, sonra yemek hazirligi xx
Melegimkorusun
Kalkip iki ziplayayim o zamanverirsiiiiiinnn sen diyete spora devam et yeter
amin özgecim çok sağ ol :)
ben korkmuyorum zaten sorun değil
Süpersinbugun sanirim 500ml ictim suana kadar
Ben Baya geç Gördüm sanırım:/
Evet canım bende bekarken öğrendim doktor hayat tarzını değiştir dedi o zaman öyle bir duruma giremiyordum ilgilenmedim doktır doğum kontrol hapı veriyordu korkup içmedim hiç evlendiğimde 60lardaydım ama 5 ay 6 ay adet olmayınca çok kısa zamanda kilo aldım sende de insülin direnci varmı bilmiyorum ama benim açlıktan kollarım uyuşuyor baygınlık geçirecek gibi oluyorum çarşamba doktora gideceğim şekerime baktrcam büyük ihtimal insülin direnci çünkü yemek yiyince şekerim düşüyor tatlı isteğim geliyor sana tavsiye bol bol yürü profesyonel spor yap pko hastaları normal insanlara göre daha yavaş kilo verir daha hızlı alır her ay adet olabilmek için bitkisel şeylere başvur kekik suyu maydonoz suyu gibi dayanabilirsen ender saraçın soğan kürünü dene ben disiplinli yapamadım ama pko hastalığına bire bir inş. Yarın başlıyacam genekilo verince çocuk olma ihtimali mi artıyormuş,nasıl bir bağlantısı var acaba merak ettim. bende de pko var da tedavi görmüyorum ,bekarım .ileri de böyle bir sorunum olabilir benim de belki. kilo verince hormonlar felan mı düzene giriyor acaba
ben geçen ay kan tahlili yaptırdım insülin direnci çıkmadı. adet dönemlerim düzenli aslında sadece gün olarak kısa sürüyor. ultrasonda pko görülmesinin dışında bir sorunum yok. ama bak benim kız kardeşim de var tam senin dediğin gibi belirtileri.onda gizli şeker çıktı. ilaç kulllanınca kilo veriyor ilaç kullanmazsa bütün gün aç dursa kilo veremiyor kız.yemek yiyince başı dönüyor.ben evlenirsem bir gün ozaman yaşarım sorunları heralde ,çocuk açısından .inşaallah bir an önce verirsinde kavuşursun bebeğine :)Evet canım bende bekarken öğrendim doktor hayat tarzını değiştir dedi o zaman öyle bir duruma giremiyordum ilgilenmedim doktır doğum kontrol hapı veriyordu korkup içmedim hiç evlendiğimde 60lardaydım ama 5 ay 6 ay adet olmayınca çok kısa zamanda kilo aldım sende de insülin direnci varmı bilmiyorum ama benim açlıktan kollarım uyuşuyor baygınlık geçirecek gibi oluyorum çarşamba doktora gideceğim şekerime baktrcam büyük ihtimal insülin direnci çünkü yemek yiyince şekerim düşüyor tatlı isteğim geliyor sana tavsiye bol bol yürü profesyonel spor yap pko hastaları normal insanlara göre daha yavaş kilo verir daha hızlı alır her ay adet olabilmek için bitkisel şeylere başvur kekik suyu maydonoz suyu gibi dayanabilirsen ender saraçın soğan kürünü dene ben disiplinli yapamadım ama pko hastalığına bire bir inş. Yarın başlıyacam gene
yapalım canım ,Carsamba gunu yapalim canim haftaya kadar beklemeye gerek yok :)
Çok teşekkür ederim canımMelegimkorusun , @ciseak77 kizlar evde yapabileceginiz tum vucut egzersizleri, sizler icin paylastim ama dileyen herkes yapabilir :)
ayy ben çok seviyorum o dişçi aletleriniAmanin uyusturmadan dolgu muu. O koltukta oturnak bile benim korkmama yetiyor
zıpladın mı deryacım naptınKalkip iki ziplayayim o zaman
Yine bitiremedim setleri
10dk leslie (isinma)
21dk HIIT (4×15 squat, 4×24 lunges, 200zipzip, 4x24 bench knee ups, 3x24 walking lunges, 2x15 sumo squats, 2x24 bench stop ups, 2x50 mountain climbers)
Simdi dusa, sonra yemek hazirligi xx
Melegimkorusun
Menun guzel canibebem ama aksam acikirsin gibime geldi gerciBugunku mennm
09:00- 1 dilim ekmek ustune fistik ezmesi.
10:30- 1 fincan hindistan cevizi yagli kahve
12:00- 1 kase kiymali nohit, 4 yemek kasigi bugday, 1 kase havuc salatasi, 1 kase kerevizli yogurtlu salata.
14:30- 1 muz, 1 avuc uzun, 1 kase yogurt.
17:00- 1 paket pirinc patlagi, 1 kase yogurt.
su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
100 mekik
50 squat
250 ziplama
Yawrukush Kozmogirl17 stitch fyzanur
Canim uzun yillar pko sikıntısini cektim 11 yil cocugum olmadi 81 kilolardaydim ne tedaviler neler neler yaptim uyguladim olmadi 57 kiloya kadar dustum enson insilun direnci vardi seker hapiyla duzenlendi ayni zamanda kiloda verince insulin direnci falan bisey kalmadi adetlerim duzene girdi o ara eski esimden bosandim cocugum olmadigi icin simdiki esim ilk aylarda hemen hamile kaldim dogum hatta beklemiyordum 3.5 aylik olmus cocuk karnimda ben oyle ogrendim bende yine adetim gecikti saniyordum oysaki hamileymisim hatta 1 aylik hamileyken safra kesesi ameliyati bile oldum sonrada 2. Oglumu istedim hemn oldu kilo bence gercekten onemli evet hormonlarida duzenliyor ozellikle lh fsh tsh hormonlari hepsi duzene giriyor ama cocuk konusunda tamamen bence kafada bitiyor bunu bilir bunu solerim takinti yaptin mi olmuyorkilo verince çocuk olma ihtimali mi artıyormuş,nasıl bir bağlantısı var acaba merak ettim. bende de pko var da tedavi görmüyorum ,bekarım .ileri de böyle bir sorunum olabilir benim de belki. kilo verince hormonlar felan mı düzene giriyor acaba
Kardeşin ne ilacı kullsnıyor çünkü bende aç aç geziyorum ama gitmiyorben geçen ay kan tahlili yaptırdım insülin direnci çıkmadı. adet dönemlerim düzenli aslında sadece gün olarak kısa sürüyor. ultrasonda pko görülmesinin dışında bir sorunum yok. ama bak benim kız kardeşim de var tam senin dediğin gibi belirtileri.onda gizli şeker çıktı. ilaç kulllanınca kilo veriyor ilaç kullanmazsa bütün gün aç dursa kilo veremiyor kız.yemek yiyince başı dönüyor.ben evlenirsem bir gün ozaman yaşarım sorunları heralde ,çocuk açısından .inşaallah bir an önce verirsinde kavuşursun bebeğine :)
İctim bilee en azından yatana kadar 2-3 bardak iceyimSpor yapmana sevindim canim az da olsa spor yap mutlaka.
Ama suyu cok az icmissin, haydi 1 bardakta brnim hatrim icin ic..
Dayanamıyorummmmkurabiye pişirmeyince börek mi pişirdin kız elin durmamış genebir porsiyon börek kaç tane oluyor ?
Selam canim. Git doktora ertelrme. Ben de senin gibi hic acliga dayanamiyorum. Insulin ve aclik glikoz olcturdum. Zaten iki degeri kullanarak insulin direncini hesaplayabiliyorsun.Evet canım bende bekarken öğrendim doktor hayat tarzını değiştir dedi o zaman öyle bir duruma giremiyordum ilgilenmedim doktır doğum kontrol hapı veriyordu korkup içmedim hiç evlendiğimde 60lardaydım ama 5 ay 6 ay adet olmayınca çok kısa zamanda kilo aldım sende de insülin direnci varmı bilmiyorum ama benim açlıktan kollarım uyuşuyor baygınlık geçirecek gibi oluyorum çarşamba doktora gideceğim şekerime baktrcam büyük ihtimal insülin direnci çünkü yemek yiyince şekerim düşüyor tatlı isteğim geliyor sana tavsiye bol bol yürü profesyonel spor yap pko hastaları normal insanlara göre daha yavaş kilo verir daha hızlı alır her ay adet olabilmek için bitkisel şeylere başvur kekik suyu maydonoz suyu gibi dayanabilirsen ender saraçın soğan kürünü dene ben disiplinli yapamadım ama pko hastalığına bire bir inş. Yarın başlıyacam gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?