Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canim evet listeye girmek istiyorum

Saol canım Pazartesi temizliği detaylı yapıyorum baya birde okula yetişme telaşı olunca hit kardiyo gibi oldu sen nasılsın ?

Menü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canım spor?

Süpersin canım menü ve spor şahane

Menü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canım spor?
Spora etiketlemistin seni ayri mesajda,
21dk HIIT, 10dk Leslie, 100 de zipzip :)

yok canim daha 1 hafta var reglime ama hep acim. en azindan 17e kadar yeyip sonra spor yapip yememeye calisiyorum

spor da menu de cok guzel canim ama su birz az olmus gunluk 2 lt icmeyey calis.

wuuwuu supermis. Dur bir mola vereyim dinlenme odamiza gidip 2000 adim yuruyup geleyim bari normalde benim gunluk hedefim 10 000. ee madem yarisma var bugunku hedefim 20 000 olsun bakalim ulasabilecek miyim. himm bir de aksam spora gidecegim, ama yarin dinlenirim olsun

woaw 20bin adim cok iyiymis. haftasonu olsa kapisirdik ama h.ici masa basi is yapiyorum ben, 10bin bile yapamiyorum 4bin civari oluyordu eskiden. due ben de takip saatimi bugun sayayim

woaw 20bin adim cok iyiymis. haftasonu olsa kapisirdik ama h.ici masa basi is yapiyorum ben, 10bin bile yapamiyorum 4bin civari oluyordu eskiden. due ben de takip saatimi bugun sayayim
ben de masabasi isi yapiyorum canim,. Ayaga kalktikca ya wcde ya da dinlenme odasinda bin adim atip geliyorum normalde benim de gunum ortalama 4000, 5000 adimla bnitiyor, gerisini kendim tamamliyorum evde veya iste geeel kapisalim iki masa basi isi yapan kisi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…