Merhaba canim evet listeye girmek istiyorumA allymcbeal evine dondun artik menulerini bekliyoruz canim :)
@Gonulmeyvesi nasilsin canim?
@MigiMadid Aslicim gorusemedik bikac gundur, nasil gidiyor diyet, haftalik menunu gordum uyabilirsen gayet guzeldi :)
Monica_ dun menunu yazmadin canim, Nurcum bu hafta deneme suren doluyor, eger listeye girmek istersen, seni takim listemize dahil etmek istiyoruz canim :)
@hega8286 gorusemiyoruz ne zamandir canim, hersey yolunda mi?
@tomrs , @AKovser , @Akrrep ozlendiniz kizlar..
@Huzurvermeyolunda nasil oldunuz canim kuzular nasillar?
@Ucyuzbesyuz canim takima gelmeni bekliyorum, listedesin, seni goremeyince uzuluyorum...
Saol canım Pazartesi temizliği detaylı yapıyorum baya birde okula yetişme telaşı olunca hit kardiyo gibi olduBenide davet etseniz gelirdim :)) @kanadali35 ,stitch
Guzel menu canisi:)
Emeklerine saglik canim, gayet guzel bir spor programi olmus :)
Bende iyiyim canim :)
Regli mi yakin yoksa?
Cok guzel birgun olmus Deryacim :)
Ne cok ev isi yapmissin dun canim ellerine saglik:)
Menunde her zaman ki gibi guzel..
Harikasin :)
Menü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canımMenumu de ekleyeyimYawrukush Melegimkorusun
8.30 bir dilim tb ekmegi, peynir, 1 haslanmis yumurta, cay
Aralarda bir kahve, bie elma cayi
12.30 bir tabak portakalli kereviz, bir adet haslanmis tavuk gogsu
Aralarda bir kahve
17.00 ceyrek gobek marul
19.30 bolca domates soslu haslanmis tavuk gogsu, 4 kucuk dilim ev yapimi pide (edin istedi diye isittim ama bitiremedi, corba yapmistim kendime, onu atlayip pideyi yedjm ben de cop olmasin diye)
Su 1lt'ye yaklasti
Baska birsey yemem artik, biraz daha cay ve su icerim
Süpersin canımgünaydin...
dünkü menüm
Sabah: 5:30
havuçlu yumurta
peynir
yarim domates
bi kupa şekersiz kahve
4 zeytin
öğle: 12:00
kıymalı çorba
salçalı yoğurtlu makarna
ara: iki mandalin
akşam 8:30
3 tane tavuk izgara adi neydi unutuum.
1 şalgam suyu.
8000 adım
neredeyse 4 saat yürüyüş ıoluyor adimla beraber.
15 sırt çalışmasi
Spora etiketlemistin seni ayri mesajda,Menü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canımspor?
Çok güzeldi düğün pek dikkat edemedim yediklerime ama kilo vermişim :)Sag salim donmussunuz canim ne guzel, dugununuz nasildi?
Puskevite ragmen guzel menu :))
yok canim daha 1 hafta var reglimeBenide davet etseniz gelirdim :)) @kanadali35 ,stitch
Guzel menu canisi:)
Emeklerine saglik canim, gayet guzel bir spor programi olmus :)
Bende iyiyim canim :)
Regli mi yakin yoksa?
Cok guzel birgun olmus Deryacim :)
Ne cok ev isi yapmissin dun canim ellerine saglik:)
Menunde her zaman ki gibi guzel..
Harikasin :)
spor da menu de cok guzel canim ama su birz az olmus gunluk 2 lt icmeyey calis.Menumu de ekleyeyimYawrukush Melegimkorusun
8.30 bir dilim tb ekmegi, peynir, 1 haslanmis yumurta, cay
Aralarda bir kahve, bie elma cayi
12.30 bir tabak portakalli kereviz, bir adet haslanmis tavuk gogsu
Aralarda bir kahve
17.00 ceyrek gobek marul
19.30 bolca domates soslu haslanmis tavuk gogsu, 4 kucuk dilim ev yapimi pide (edin istedi diye isittim ama bitiremedi, corba yapmistim kendime, onu atlayip pideyi yedjm ben de cop olmasin diye)
Su 1lt'ye yaklasti
Baska birsey yemem artik, biraz daha cay ve su icerim
wuuwuu supermis. Dur bir mola vereyim dinlenme odamiza gidip 2000 adim yuruyup geleyim bariGunaydin citir arkadaslarim, gununuz guzel, keyifli, kacamaksiz ve bol yuruyuslu gecsin..
Unutmayin bugun sabahtan aksam yatana kadar ADIM YARISMASI yapiyoruz.Adim sayari olanlar adimsayar ile, olmayanlarda telefonlarina uygulama yukleyerek, az da olsa lutfen herkes katilim saglasin.
Hepinizi opuyorum..
woaw 20bin adim cok iyiymis. haftasonu olsa kapisirdik ama h.ici masa basi is yapiyorum ben, 10bin bile yapamiyorum 4bin civari oluyordu eskiden. due ben de takip saatimi bugun sayayimwuuwuu supermis. Dur bir mola vereyim dinlenme odamiza gidip 2000 adim yuruyup geleyim barinormalde benim gunluk hedefim 10 000. ee madem yarisma var bugunku hedefim 20 000 olsun bakalim ulasabilecek miyim. himm bir de aksam spora gidecegim, ama yarin dinlenirim olsun
Onemli degil canim, listeye girince cumalari tarti fotografi sart. listeye girene kadar idare edilebilir.Kızlar benim evde tartı yok sipariş verdim gelene kadar baskül fotoğrafı atamıycam sorun olurmu
Tamam canım hatırladım kusura bakmaSpora etiketlemistin seni ayri mesajda,
21dk HIIT, 10dk Leslie, 100 de zipzip :)
yok yawf ne kusuru, cok mesaj donuyor, normal bazen okuyup 2dk sonra bile unutabiliyoruz :)Tamam canım hatırladım kusura bakma
ben de masabasi isi yapiyorum canim,. Ayaga kalktikca ya wcde ya da dinlenme odasinda bin adim atip geliyorumwoaw 20bin adim cok iyiymis. haftasonu olsa kapisirdik ama h.ici masa basi is yapiyorum ben, 10bin bile yapamiyorum 4bin civari oluyordu eskiden. due ben de takip saatimi bugun sayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?