- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Aynen öyleeyok yawf ne kusuru, cok mesaj donuyor, normal bazen okuyup 2dk sonra bile unutabiliyoruz :)
Gecmis olsun Feyzacim, ilk defa duydum ben boyle rahatsizlik, umarim kolay bir operasyonduriyiyim canım . şu ön dişlerimin arası açılmaya başladı . bugün ona gitim ,diş eti kaybı olmuş,başka yerden doku alıp ameliyat yapacaklar . doktor ameliyat günü için arayacağım dedi onu bekliyorum şimdi de. ömrüm beklemekle geçiyoratama tarihi de hala belli değil sürekli haber sitelerin de dolanıyorum . sen nasılsın ? senin sınavın bu hafta değil mi,hangi gün? çalışmalarını yetiştirebildin mi ?
ayyy cok az kalmis, bol sans, bol basarilarGecmis olsun kuzum, Allah allah, zor bir ameliyat degil saniyorum ki..
Kolaylikla halllolur insallah..
Sinav sonucun belli ve tercih mi yaptin Feyzos, simdi onun sonucunu mu bekliyorsn?
Sinavim persembe gunu canim, hazirim sinava, son gunlerdede tekrar edip girecegim insallah..
tamam ama bin adimlik aralar cok goze batar yawf, neyse challange accepted diyorumben de masabasi isi yapiyorum canim,. Ayaga kalktikca ya wcde ya da dinlenme odasinda bin adim atip geliyorumnormalde benim de gunum ortalama 4000, 5000 adimla bnitiyor, gerisini kendim tamamliyorum evde veya iste geeel kapisalim iki masa basi isi yapan kisi olarak
canim bu eski menulerine benzemis biraz, cok fazla degil ama yag yogunluklu, aman dikkatBugunku mennm
09:00- 1 dilim ekmek ustune fistik ezmesi.
10:30- 1 fincan hindistan cevizi yagli kahve
12:00- 1 kase kiymali nohit, 4 yemek kasigi bugday, 1 kase havuc salatasi, 1 kase kerevizli yogurtlu salata.
14:30- 1 muz, 1 avuc uzun, 1 kase yogurt.
17:00- 1 paket pirinc patlagi, 1 kase yogurt.
su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
100 mekik
50 squat
250 ziplama
@Yawrukush @Kozmogirl17stitch @fyzanur
wuuwuu harikasin canim, benim suanda sadece 3700Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor adımlama burda saat 11:00 ve benim 9000 adım var
sadece 3700 yapabildim simdilik ama kotu degil bence, normalde eve sonunce 4000 - 5000 adim arasi oldugu dusunulurse gayet guzel. senin kac adim canim?tamam ama bin adimlik aralar cok goze batar yawf, neyse challange accepted diyorum
ben bi mutfaga gidip su sisemi doldurayim o zamanfayfeyfiy
haklisin canim, aclik gunlerim geldi, dikkat etmek icin elimden geleni yapacagimcanim bu eski menulerine benzemis biraz, cok fazla degil ama yag yogunluklu, aman dikkat
Oğlumu okula bıraktım eve gelirken 1 saat yürüyüş yaptımwuuwuu harikasin canim, benim suanda sadece 3700
ooo harikasinsadece 3700 yapabildim simdilik ama kotu degil bence, normalde eve sonunce 4000 - 5000 adim arasi oldugu dusunulurse gayet guzel. senin kac adim canim?
adim atma arasi verdim 2 kereooo harikasin
benim henuz 360 adim sadece, ogle arasi markete gideyim bari meyve alayim sirkettekilere :)
Tabiki de, davet ne demek :)
2 hafta makarna yeme canim, sebze yemegi olsun hep menulerindegünaydin...
dünkü menüm
Sabah: 5:30
havuçlu yumurta
peynir
yarim domates
bi kupa şekersiz kahve
4 zeytin
öğle: 12:00
kıymalı çorba
salçalı yoğurtlu makarna
ara: iki mandalin
akşam 8:30
3 tane tavuk izgara adi neydi unutuum.
1 şalgam suyu.
8000 adım
neredeyse 4 saat yürüyüş ıoluyor adimla beraber.
15 sırt çalışmasi
ıspanak vardi dün öğle yemeginde.2 hafta makarna yeme canim, sebze yemegi olsun hep menulerinde
harikasin canimOğlumu okula bıraktım eve gelirken 1 saat yürüyüş yaptım
ogle yemegin de guncel adim sayin da gayet guzel canim, afiyet olsunıspanak vardi dün öğle yemeginde.
ben ıspanak yemegi sevmiyorum.
neredeyse sebze yemekleri sıkılmış durumdayim.
bugün patlıcan yatirma yedim öğle arasi ( karniyarik)
zeytinyaglı sebze salatasi vardi bide ayran.
6300 adım attim şimdiden 8000 adimi tamamliycam.
woawSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor adımlama burda saat 11:00 ve benim 9000 adım var
bu hafta kiracaksin bence canim direnc kilonu ve birinci takim da biz olacagiz sayendeSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor adımlama burda saat 11:00 ve benim 9000 adım var
80'in hatrina 2hafta sebze yemegi benceıspanak vardi dün öğle yemeginde.
ben ıspanak yemegi sevmiyorum.
neredeyse sebze yemekleri sıkılmış durumdayim.
bugün patlıcan yatirma yedim öğle arasi ( karniyarik)
zeytinyaglı sebze salatasi vardi bide ayran.
6300 adım attim şimdiden 8000 adimi tamamliycam.
Oooo ben daha 1500 deyim ve saat 3 e geliyor :/Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor adımlama burda saat 11:00 ve benim 9000 adım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?