ne yapıyor kuyabiye canım ?
kızz gızem sen nerelerdesın epeydır yoksun tatlımm hayırdır bısey yok ınsallah
meyvem ben 3,2 km yurudum ıste 50 dakkada ama 110 kalorı yakmısım oyle yazıyor ya benım kosu bandı bozuk yada benım kafam bozuluyor artık yaaa:84::84::84:ayyy minnosum bende anlamadım gitti 5 mil leslie yapınca 500 kalori yakıyorsun diyorlar 8 km yürümüş oluyormussun..
senin neden öyle diyor onu hiç anlamadım acaba benim bildiğimmi yanlıs..
zaten karnım ses içinde ama bi faliyet yok .. yarın nolcak sonumuz bakalımm
evdeki nette sorun vardı canım 2-3 haftadır..
önemli birşey yok canım ama hepinizi çok özledim valla..
ii canım kuyabiye cok az bi kilosu kaldı vericek inş mart sonu mezun olucak..ne yapıyor kuyabiye canım ?
sen kuyabıyenın sımıt dıyetınımı dıyorsun canım
anam gece gece senlenmıs burası meyvem suraya bak
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
minnoş prenses,meyvenull+,qiz3mm,PrensesPeri+,katrem,hypatia,
meyvem ben 3,2 km yurudum ıste 50 dakkada ama 110 kalorı yakmısım oyle yazıyor ya benım kosu bandı bozuk yada benım kafam bozuluyor artık yaaa:84::84::84:
ıyı canım baska bısey olmasında bende ozledım senı hadı gel yıne yarısalım sekercımm
anladım minnosum demekki düşük tempoda yürüyorsun..
ondan az gösteriyo..
temponu arttır yavas yavas.. bide öyle dene tatlım..
meyvem nerde yazıyorkı o dıyet bı goster hele bende ıncelıyım sekerım valla benım kafama dank ettı artıkım buyuk ıhtımalle haftasonu elma dıyetı yapıcam ben cokk sınırlıyım su karayaglarımaa artıkk:84::84::84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
minnosum diyet bu canım..
sende bi incele bakalım sana nasıl gelicek..
minnoşum bende denemiştim bunu hemde sadece 5 gün .. kilo vermem durduğu halde 1 kilo vermiştim 5 günde.
hımmm meyvem aslında dıyet cok guzel dıyet ama ara ogun yok tatlım ya ben araogunsuz bısey yaptımmı kılocukalrım bana yapısıyor aksıne daha cok yemeye baslıyorum oyuzden ben yapama herhalde o dıyetı tatlım
canım biz hep diyet modunda oldğmuz için almamıştım sanırım..gizemcim peki geri aldınmı verdiğin kilonu..
ayy kızlar geldıler hıcbısey yazmadan gerı gıttılerr meyyvemm yarın sabah bunun hesabını soralım bence
amannn bılmıyorum sekerlerım bıseler yapıcam ıste haftasonu meyvem bakım sen lapadan kılo verırsen bende bır gun lapa yapıcam cunku bırgun pıknıge gıdıcegız en azından orda yedıklerım gıtsın yanı demı ayy ınsallah yarın cok guzel olur ve dereceye gırerız kızlar hadı ben yatıyorum sekerlerım hepınıze ıyı gecelerr
ayyy minnosum hep öyle yapıyorlar aksamları bakıp bakıp kacıyorlarr yarın alalım ifadelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?