Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben geldim ama geç geldim kaçırdım sohbeti tüh

minnoşcum gelmiş hoşgelmiş kazasız belasız atlatmana sevindim canım bugünü sporunuda yapmışsın inş yarına 63lü bişiysin...

meyvecim sporunu yapmışın bi güzel inş daha çok eksilcek sabaha kadar o rakam canım...bu ifadenin dönmesine çok sevindimm bendee

gizemcim seni burda görmek çok güzel özletme kendini gel böyle sık sık yalnız sen müthiş vermişin listeye bakınca ipi sen çekiyorsun hepimizide motive ediyorsun...

neysem kızlar bende yatayım spor beni yordu uykum geldi yarına keşke 66lı bişi görsem yaa..yaklaşsamda olur hadi bakalım iyi geceler hepinize yattım bende sabaha görüşürüz...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bugun dünle aynıyım.dünden beri o kadar yeşil çay ve salataya ragmen 1,1 den gr oynama olmamış.listeye baktım ama göremedim :44:
dün akşam dizi izliyordum ben netten.kk da açıktı nickim asılı kalmış o yüzden yasmadım nickim burdaydı kendim değil

gelmeye çalışırım yine çok öptüm hepinisi

**4. TAKIM 197. ETAP**

meyvenull ( 59.3/58.5/0.8/%1.35)
Kuyabiye(54.8/)
PrensesPeri( 77.3/76.2/1.1/%1.42)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(64.9/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 665.4 / )

Son düzenleme:
gunaydınn kızlar dun yurumeyıp barı kosayımda daha cok kalorı yakayım deyınce olanlar oldu galıba verıcegıme dune gore almısım cok cok morlaım bozulduu . bır haftadır 64,3 kıloda sabıttım bugun 64,6 cıktım:84::84::84::84: ayy cıldırmak uzereyımm kendımı zayıflama kapmlarınaa hapsedıcemmm kendımı kesıcemmde hıcbıse yemıycem artık yaa bu nasıl ısbee:84::84::84::84::84:

**4. TAKIM 197. ETAP**

Kuyabiye(54.8/)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(64.9/64,6/0,3/%0,46)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

günaydın kızlar..

dün lapa ile 600 düşmüşüm ama yağ olduğunu zannetmiyorum hepsi sudur bunun..
olsun tartıda bize yarar sağladı yaa benim için önemli olan bu..

sevgilimin aldığı kot olmuyordu biliyorsunuz giyememiştim veee bu sabah ona oldummm

cok mutkuyum hafta sonu pacasını yaptırıcamm

bu gün cok güzel bir gün olsun bu gün biz birinci olalımm

hadi kızlarr hadiii

atalım üzerimizdeki ölü toprağını hava günes actı bahar geldi coktann

minnosum üzülme bakalımm.. haftaya vermen kesinlesti işte haftaya %100 en az 400 ekside olucaksın..
dün aksam yağ yaktın kasların calıstı

bak haftaya persembe sende lapa yap bir gün. sen hep normal besleniyorsun yaaa eminim senden 1 kilo cıvarı gidecektir..

günaydın tatlım günaydın 4. takımın güzelleri
bence spordan değilde yediğin adanadan dolayı fazla çıktın canım ben akşam spor yapmadım misafirim vardı çok geç gitti bu akşam cezalı yapacağım bende sabah 68.900 çıktım ucundanda olsa gördüm 68 i ama tabiki istediğim bu hafta beklediğim bir rakam değil bu ama sağlık olsun haftaya belki daha iyi olur bu hafta 68 gördüğüm için kuaföre gidip kendimi yenileyerek ödül vereceğim

ayy cok sevındım meyvem o kot pantolonun ıcıne gırmene ayy 600 gr ne guzel yaa keske bende yapsaydımda su 63 u gun yuzuyle bıkere gorebılseydımmm hoooffhypatıaya okadar kızdım kızdım kendı kıloma bak yaa . cok özur dılerım kızlar hem oglen hem aksam kırmızı et yedım oyuzden oldu herhalde ama spor yapmıstım hemde delı gıbı daha cok yapmam gerekıyormuss demekkıı ama canım sıkıldı ya 1 haftadır hep 64.3 kılodaydım gr oynamadı bugun cuma gunu oynayacagı tuttu

**4. TAKIM 197. ETAP**

Kuyabiye(54.8/)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/)
karcicegi71(69.2/68.9/0.3/%0.43)
pembepanter1(63.2/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

üzülme minnosum yaa bak persembe lapa yaparsın sende benim gibi haftaya takım birincimiz olursun ben inanıyorum çünkü sen hiç böyle seyler yapmıyorsun yaa sende cok etkili olucaktır..
bide sen neden hep persembe aksamları anne ne gidiyorsun tatlım tam tartı aksamı annende yiyorsun..

ayy karcıcegım 68ı gormene cok cok sevındım tatlım benımkı adanadan degıl cunku adanadan sonrakı gunde kılom yıne 64.3 tu hooff ben bılıyorum nıye oldugunu kosu bandına baglıycam kendımı artıkk neyse tatlım senın 68ı gormene cok cok sevındım bakk sonunda ılerlemeye basladın tatlımm

ayy bılmıyorum meyvem cok canım sıkıldı herkesı gaza getırdım persembeden sunu yapın bunu yapın dıye bana bak ben ne yaptım hepınızden özur dılıyorum kızlar

ayy ben ne bılıyım meyvem hep persembeye denk gelıyor aslında bız komsularla her haftasonu okey oynuyoruz cumartesı oynardık sevgılı kocam cumaya cektı ee ozaman hafta ıcı annemlere gıdemıyorum oyuzden persembe gıdıyorum ayy babam kusuyor 3 gunde bır gıtmezsem bır persembe bırde pazar gıdıyorum genelde ama ben onu cumaya alayım barı tatlım haklısın

günaydın kızlar...

ben aynıyım ya off..dün bi de o kadar spor yaptım gram oyamadı neden böyle olduki yaa...

Anna_maria(68,0/67,5/0.5/%0,7)

meyvecim vermen çok güzel tatlım tebrikler

minnoşcum üzülme yine vermişin işte toplamda haftaya dikkat edersen daha çok verebilirsin canımcım emin ol

kariçiçeği 68 i görmene çok sevindim canım inş hep böyle devam eder...

ben anladımkı spor yaptıgımız gecenın sabahın da tartı oynamıyor annacım bundan sonra persembelerı abartmadan spor yapıcam azcık yanı

**4. TAKIM 197. ETAP**

Kuyabiye(54.8/)
hypatia(66.3/)
Anna_maria(68,0/67,5/0.5/%0,74)
karcicegi71(69.2/68.9/0.3/%0.43)
pembepanter1(63.2/)
nidah( 66.8/)
katrem ( 75.6/)

Son düzenleme:
ben anladımkı spor yaptıgımız gecenın sabahın da tartı oynamıyor annacım bundan sonra persembelerı abartmadan spor yapıcam azcık yanı

ay bilmemki minnoşcum ya çok ümitliydim ben en azından 66 ya yaklaşırım diye çok moralim bozuldu ya iki haftadır güzel sonuç çıkaramıyorum özür diliyorum bende hepinizdenn

üzülme minnosum yaa eksidesin sonucda ..
sen benim yardmcımsın kendine gel bakalım haftayada cok güzel kilolar vericez hadi canlanalım
bu hafta ben reyhan o bu fazla verir haftaya sen hypatia falan fazla verirsiniz bu takım olayı böyledir..

canlan bakalımm bu aksam yapacağı sporları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…