canım günaydın..
spora kacmıstım bitirdim geldim 45 dk spor yaptım ..
ne güzel kilo almmamıssın .. inş pazartesiye ekside olursun tatlım..
canım benim..
kilo almak bu kadar kolay işte..
sen elinden geleni yap..verebilirsen verrisin ama lütfen artık bozmadan devam et bak yaz geliyo..
yaza incecik girmemiz lazım
BEN DUSA KACTIMM.. SONRADA ÇANKIRIYA GİDİCEM KUYABİYENİN DİYETİ İÇİN EKSİKLERİM VAR ONLARI ALMAM LAZIM.. COK KARARLIYIM YAPICAM 1 HAFTA BOYUNCA 1 KİLONUN ÜZERİNDE VERİRSEM DEVAM EDERİM..
günaydın kızlar nasılsınız?
dün sizi takip ettim öğleden sonra ama yazamadımöğleden sonra gelmeye çalışırım öptüm hepinisi
günaydın kızlarr...
bu sabah 200 gr artıdayım bekliyordum zaten lapadan sonra böyle bir seyin olacağını ama cok az geldi gercekten bundan sonra her persembe lapa yapıcam..
sabah kahvaltımı yaptım şimdi spora baslıcam hafta sonu malum hareket ez oluyor ondan 2 saat yapmak lazımm..
kahvaltım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir(yağ oranı 2.7)
bu gün kuyabiyenin diyetine basladım. inş sevgilim gelmezde basara bilirim...
günaydın kızlar...
ben de sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve tartıda 69'u gördüm(((((((( moralim çok bozuk. dün bir arkadaşımız işten ayrıldı, onu uğurladık, benim takımımdandı, çok sevdiğim biriydi, pasta falan kesildi, bana kendisi ikram edince yemek zorunda kaldım. ben rejim yaparken bir şey ikram ederdi ben almayınca darılırdı... bir sürü bahanem var işte...
şimdi 69'u gördüm ve şok oldum insan bir haftada kolayca 3 kg alabiliyor ama bir ay boyunca veremiyor. bu haksızlık.
güzel bir diyet bulup besmele çekip ona başlamam lazım artık. bu cumaya kadar tekrar 66'yı görürsem çok sevineceğim ve diğer hafta kendime hamam- masaj ödülü veririm, ama hiç zannetmiyorum.
bu hafta birincilik bekliyoruz... buna engel olmak istemiyorum. ben de kuyabiye'nin diyetine benzer bir şey yapacağım ya da elma-armut keten tohumlu yopurt diyeti yapacağım.. off... bilemiyorum...
öpüldünüzz:))
canım biz bu perşembe yaptığımızı her pazartesi yapalım yani gayri resmi kilomuzu pazarteside bildirelim böylece daha dikkatli olalım biz hafta sonu kilo alıyoruz hafta içi aldıklarımızı vermekle uğraşıyoruz o yüzden hiç birinci olamıyoruz ne dersiniz bu fikrime
herkese günaydın fıstıklar...:87:
nasılsınız bakalım bol kalori kayıplı bir gün olsun hepinize... bahar havası geliyomuş ya artık küçük beden giyip dolaşmak istiyorum...sevgilimde geliyo sınav öncesi yanımda olmak için dün telefonda konuştuk...yani martın sonuna kadar 65 olmam şart beni 65 olarak görmeliii
kızlar yaa sabah 1 parca peynir 1 dilim ekmek yememe rağmen hiç aclık hissetmiyorum..
ilk gün güzel gidiyor şimdilik diyetin eksiklerini cıkartmaya geldim..
liste yapıyorum
yanlız gizemcim dolma yediğimiz aksam bende kabak dolması yapıcam ama tam kabaktan 3 tanemi yoksa yarım kabaktan 3 tanemi o konu aklıma takıldı..
ne güzel işte meyvecim ama kendini sıkı motive etmişsin ondandır
inşallah her günün böyle kolay gider tatlım çok da aç bırakma kendini ama...kolay gelsinn...
yarım kabaktan değildir bence yaw kimi doyurur ki o ben doymam şahsenn
ders olsun bu sanaa
günaydın annacımm
sanada bol kalori kayıplı bir gün diliyorum..
ayyy canım hemen hemen zayıflaman gerekiyor bu hafta proteine ağırlık ver montiyi bozmadan gidiyorsun zaten cumaya kadar 5 gün var bunun 4 ünde yumurtalı kahvaltı yap öğlende et tavuk balık yumurta biriyle beslen aksamda yine bol yoğurtlu sebzeli bi menü olsun bu hafta 1 kilonun üzerinde vericeksin inş..
listede 3 dolma diyor ama tam kabaktansa eğer catlayana kadar yemiş olurum ve bu süper olurr
ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum öpüldünüzz
13 :30 da simit ve ayran olan öğlen yemeğimi yicemm
bolbol yürücem sabah 45 dk 2 saatten fazla gezinti aksamda 75 dk spor yaptımmı bu gün süper olurr
sağol tatlım
evet yaa hemde acillll :78:
proteine ağırlık vereyim canım doğru diyosun...bu öğlen biftek yiyim o zaman anneminde çenesi kapanmış olur hemmay inşallah güzelim yaa beni en son 75lik halimle görmüştü arada 10 kilo fark varken görsün istiyommm
monti uyguladığım için detoksda yapamam ben dimi 1 gün meyve detoksu beni rahatlatıyordu, hemde kilo vermem hızlanıyordu ama montiyi bozarsa yapmam kesinlikle :97:
inş öyledir miden bayram yapar kız fenamı
oh azimli kızz işbaşında süpersin canım seni böyle enerjik görünce benim de açgözüm yatışıyor biraz motive oluyorummbende bugün geziniyim arkadaşımın kolundan tutup mağazaya sürükliyim iyi gelir akşamda 1 saat filan yürürüm süper olurr
montide detoks falan yok tatlım sabırlı ol ..
sen proteine ağırlık vererek beslen bak nasıl karsılığını fazlasıyla alıcaksın..
sevgilin sana tekrar asık olucak 10 kilo azmıı
insallah yaza incecik olucaksın fatmacımm
benim sipor yapamam seni motive ediyorsa daha cok yaparım sekercimm
ohh gitsin tüm kara yağlarr
sende oturma ttalım gez gezebildiğin kadar
herkeese iyi hafta sonları kızlarr..
hypatia , inş aldığın kiloları biran önce verirsin,boşlamaya gelmiyo çok gıcık yaa hemen tartıya yansıyo
anna cumaya 65lik çıtırı görcektir sevgilinnn bu azimle:)
meyvecim sanada iyi gezmelerr bol iradeler:)
benim kahvaltı biraz patladı ama akşama dengelicem inşşş...:)
günaydın kızlar...
ben de sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve tartıda 69'u gördüm(((((((( moralim çok bozuk. dün bir arkadaşımız işten ayrıldı, onu uğurladık, benim takımımdandı, çok sevdiğim biriydi, pasta falan kesildi, bana kendisi ikram edince yemek zorunda kaldım. ben rejim yaparken bir şey ikram ederdi ben almayınca darılırdı... bir sürü bahanem var işte...
şimdi 69'u gördüm ve şok oldum insan bir haftada kolayca 3 kg alabiliyor ama bir ay boyunca veremiyor. bu haksızlık.
güzel bir diyet bulup besmele çekip ona başlamam lazım artık. bu cumaya kadar tekrar 66'yı görürsem çok sevineceğim ve diğer hafta kendime hamam- masaj ödülü veririm, ama hiç zannetmiyorum.
bu hafta birincilik bekliyoruz... buna engel olmak istemiyorum. ben de kuyabiye'nin diyetine benzer bir şey yapacağım ya da elma-armut keten tohumlu yopurt diyeti yapacağım.. off... bilemiyorum...
öpüldünüzz:))
canım.. bu konuda benden cok takımın fikri önemli kızlar ne derse onu yaparız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?