Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım biz bu perşembe yaptığımızı her pazartesi yapalım yani gayri resmi kilomuzu pazarteside bildirelim böylece daha dikkatli olalım biz hafta sonu kilo alıyoruz hafta içi aldıklarımızı vermekle uğraşıyoruz o yüzden hiç birinci olamıyoruz ne dersiniz bu fikrime

günaydın kızlar nasılsınız?

dün sizi takip ettim öğleden sonra ama yazamadım öğleden sonra gelmeye çalışırım öptüm hepinisi

günaydın canım...tamam tatlım görüşürüz öpüldünn

meyvecim günaydın canım 200 gr çok iyi ben gerisin geri almıştım lapadan sonra sen yine iyi kurtarmışsın o 200 grda gidecek zaten çabucak tatlım merak etme...kolay glesin canım uamrım eksiksiz yapabilirsin diyeti güzel sonuçlar alman dileğiyle...

oy hypatiacım kıyamam yaa maalesef kilo almak çok kolay...hele bir de bu tempoyu bozunca...tatlım üzülme olan oldu artık kolları sıvayıp yeni bir diyete başlamalısın sonuçlarını güzel alıcaksın ve cumaya kadar kurtulcan o +lardan inanıyorum ben sana canım...

canım.. bu konuda benden cok takımın fikri önemli kızlar ne derse onu yaparız..

herkese günaydın fıstıklar...:87:

nasılsınız bakalım bol kalori kayıplı bir gün olsun hepinize... bahar havası geliyomuş ya artık küçük beden giyip dolaşmak istiyorum...sevgilimde geliyo sınav öncesi yanımda olmak için dün telefonda konuştuk...yani martın sonuna kadar 65 olmam şart beni 65 olarak görmeliii

kızlar yaa sabah 1 parca peynir 1 dilim ekmek yememe rağmen hiç aclık hissetmiyorum..
ilk gün güzel gidiyor şimdilik diyetin eksiklerini cıkartmaya geldim..
liste yapıyorum

yanlız gizemcim dolma yediğimiz aksam bende kabak dolması yapıcam ama tam kabaktan 3 tanemi yoksa yarım kabaktan 3 tanemi o konu aklıma takıldı..

ders olsun bu sanaa

günaydın annacımm
sanada bol kalori kayıplı bir gün diliyorum..
ayyy canım hemen hemen zayıflaman gerekiyor bu hafta proteine ağırlık ver montiyi bozmadan gidiyorsun zaten cumaya kadar 5 gün var bunun 4 ünde yumurtalı kahvaltı yap öğlende et tavuk balık yumurta biriyle beslen aksamda yine bol yoğurtlu sebzeli bi menü olsun bu hafta 1 kilonun üzerinde vericeksin inş..

ne güzel işte meyvecim ama kendini sıkı motive etmişsin ondandır

inşallah her günün böyle kolay gider tatlım çok da aç bırakma kendini ama...kolay gelsinn...

yarım kabaktan değildir bence yaw kimi doyurur ki o ben doymam şahsenn

ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum öpüldünüzz
13 :30 da simit ve ayran olan öğlen yemeğimi yicemm

bolbol yürücem sabah 45 dk 2 saatten fazla gezinti aksamda 75 dk spor yaptımmı bu gün süper olurr

listede 3 dolma diyor ama tam kabaktansa eğer catlayana kadar yemiş olurum ve bu süper olurr

sağol tatlım

evet yaa hemde acillll :78:

proteine ağırlık vereyim canım doğru diyosun...bu öğlen biftek yiyim o zaman anneminde çenesi kapanmış olur hemm ay inşallah güzelim yaa beni en son 75lik halimle görmüştü arada 10 kilo fark varken görsün istiyommm
monti uyguladığım için detoksda yapamam ben dimi 1 gün meyve detoksu beni rahatlatıyordu, hemde kilo vermem hızlanıyordu ama montiyi bozarsa yapmam kesinlikle :97:

listede 3 dolma diyor ama tam kabaktansa eğer catlayana kadar yemiş olurum ve bu süper olurr

inş öyledir miden bayram yapar kız fenamı

ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum öpüldünüzz
13 :30 da simit ve ayran olan öğlen yemeğimi yicemm

bolbol yürücem sabah 45 dk 2 saatten fazla gezinti aksamda 75 dk spor yaptımmı bu gün süper olurr

oh azimli kızz işbaşında süpersin canım seni böyle enerjik görünce benim de açgözüm yatışıyor biraz motive oluyorumm bende bugün geziniyim arkadaşımın kolundan tutup mağazaya sürükliyim iyi gelir akşamda 1 saat filan yürürüm süper olurr

montide detoks falan yok tatlım sabırlı ol ..
sen proteine ağırlık vererek beslen bak nasıl karsılığını fazlasıyla alıcaksın..
sevgilin sana tekrar asık olucak 10 kilo azmıı
insallah yaza incecik olucaksın fatmacımm
benim sipor yapamam seni motive ediyorsa daha cok yaparım sekercimm
ohh gitsin tüm kara yağlarr
sende oturma ttalım gez gezebildiğin kadar

herkeese iyi hafta sonları kızlarr..

hypatia , inş aldığın kiloları biran önce verirsin,boşlamaya gelmiyo çok gıcık yaa hemen tartıya yansıyo

anna cumaya 65lik çıtırı görcektir sevgilinnn bu azimle:)

meyvecim sanada iyi gezmelerr bol iradeler:)

benim kahvaltı biraz patladı ama akşama dengelicem inşşş...:)

ehe tamam kaptanımm meyve delisiyim valla yemek olmasın bana meyve olsunn

eheh inş şoka girceği kesinde tekrar aşık olurmu bilmem

oy tatlım inşallah hepimiz incecik olcaz bitanemm

etmezmii hiçç kıskanıyorum seni bende yapmak istiyorum birbirimizii motive edelim hadi ben daha çok gezcemmm bugünnn gitsin yağlarımızz erisinler oh oh

öğle yemeğimi yiyip çıkcam bitanecimmm yemeği aksatmak yok

sonra da gezcem çarşıyı bi güzel oh oh yallah yağlar yallah kış kış yağlar kış kış

Son düzenleme:

selam nidahcım sana da iyi haftasonları...

ehe inş canım yaa sağol kahvaltıyı fazla yaptığın için üzülme öğle ve akşamı az yersin dengelersin... bişicik olmaz canımm

selam kızlar tekrar.ben sonunda gelebildim.bugunkü planım işten çıkıp hemen eve gelmekti ama olmadı.yapamadım pantolonum yıltıldı.kendime pantolon bakmaya gittim.bedeni bulamadım başka şubeye gittim derken bu saat oldu.bugun gittiğim her yere yürüyerek gittim 3 saate yakın yürüdüm.sabah haşlanmış yumurtayla kahvaltı yaptım bu saate kadar hiç bişi yiyemedim.şimdide kuru üzümle beyaz leblebi yiyorum.yine hafta sonu yine düzensizlik

canımcıgım üsülme toparlarsın biz hep yanındayıs
canım.. bu konuda benden cok takımın fikri önemli kızlar ne derse onu yaparız..

artık evde pc var.ne zaman tatıl bildir derseniz bildirebilirim.benim açımdan sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…