selam kızlar tekrar.ben sonunda gelebildim.bugunkü planım işten çıkıp hemen eve gelmekti ama olmadı.yapamadımpantolonum yıltıldı.kendime pantolon bakmaya gittim.bedeni bulamadım başka şubeye gittim derken bu saat oldu.bugun gittiğim her yere yürüyerek gittim 3 saate yakın yürüdüm.sabah haşlanmış yumurtayla kahvaltı yaptım bu saate kadar hiç bişi yiyemedim.şimdide kuru üzümle beyaz leblebi yiyorum.yine hafta sonu yine düzensizlik
canım başına gelmeyen kalmamış senin de
açlık süren çok uzun olmuş canım. tansiyonuna dikkat et düşmesin. yarın toparlarsın canım
SElam kızlar güneş var bugünn birazdan oğlumu dışarı çıkarcam uyanmasını bekliyorum..
menüm
1brdk gryf suuyu
sabah:1dl ekmek,1yum,peynir,zytin,1çay kş bal,yşl çay
ara: sütlü kakaolu yağsız tatlı:)2 ince dlm yedimm dayanamadım yine.
öğle:taze fasulye,yoğurt
ara:ayva
akşam:sebze yemeği,yoğurt,salata
ara meyve
takıma haftasonu sessizliği çökmüş yine
ben menumu yazıyım hemencecik
sabah: 2 ufak tost (kepek ekmekli) yeşil çay şekersiz
ara: leblebi bir avuç
öğlen: 1 kase sebze çorbası 1dilim ekmek
ara: yarım portakal yarım elme
ara: minik kek
akşam:?????? hafif bişeyler atıştırırım artık
salatama dereotu katmıstım regl olmadım henüz belki o ii gelir die düşünmüştüm ama mideme dokunduuu .
ayyy neden ben bu kadar hassasım hep bişiler dokunuyor hep bir yerlerime bişi oluyorr
meyvecimmm geçen ay anna ile bir hafta boyunca maydanoz dereotu yemiştik regl meselesi için ve işe yaramadı ehhehe:)) hemencecik söktürmüyor yani, o yüzden mideni dikkate al...
ayyy 10gün gecti hala hazırlık yok hiç olacak gibi hissetmiyorum..
en iisi hiç zorlamıyayım kendimi sizde bi işe yaramamıs nasılsa..
kk da papatya bal ve çörek otundan bi macun tarifi var ertesi gün söktürüyormus ama denemeyede korkuyorum..
yok canım geçen ay nerdey 19 gün geciktim. hergün maydanoz dereotu yedim, o tarifi yaptım ve de soğan kürü bile uyguladım(ıykkkkkkkkk!!! soğan severdim şimdi salatada bile yiyemiyorum tiksindim) bende işe yaramadı...
selam kızlar tekrar.ben sonunda gelebildim.bugunkü planım işten çıkıp hemen eve gelmekti ama olmadı.yapamadımpantolonum yıltıldı.kendime pantolon bakmaya gittim.bedeni bulamadım başka şubeye gittim derken bu saat oldu.bugun gittiğim her yere yürüyerek gittim 3 saate yakın yürüdüm.sabah haşlanmış yumurtayla kahvaltı yaptım bu saate kadar hiç bişi yiyemedim.şimdide kuru üzümle beyaz leblebi yiyorum.yine hafta sonu yine düzensizlik
canımcıgım üsülme toparlarsın biz hep yanındayıs
artık evde pc var.ne zaman tatıl bildir derseniz bildirebilirim.benim açımdan sıkıntı yok
selam kızlaaaaaaarrrr
takıma haftasonu sessizliği çökmüş yine
ben menumu yazıyım hemencecik
sabah: 2 ufak tost (kepek ekmekli) yeşil çay şekersiz
ara: leblebi bir avuç
öğlen: 1 kase sebze çorbası 1dilim ekmek
ara: yarım portakal yarım elme
ara: minik kek
akşam:?????? hafif bişeyler atıştırırım artık
bu günkü menü
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
öğlen 1 simit 1 ayran
aksam tavuklu salata(yarım kasık yağ ekledim)
salatama dereotu katmıstım regl olmadım henüz belki o ii gelir die düşünmüştüm ama mideme dokunduuu .
ayyy neden ben bu kadar hassasım hep bişiler dokunuyor hep bir yerlerime bişi oluyorr
meyvecimmm geçen ay anna ile bir hafta boyunca maydanoz dereotu yemiştik regl meselesi için ve işe yaramadı ehhehe:)) hemencecik söktürmüyor yani, o yüzden mideni dikkate al...
prensesim..
nasılsınn
bu gün bol kalori yakmısın sekericm cumaya yine bi atak bekliyorum senden :112:
canım başına gelmeyen kalmamış senin de
açlık süren çok uzun olmuş canım. tansiyonuna dikkat et düşmesin. yarın toparlarsın canım
ayy canım neler yaşamışsın öyle düzensiz olmuş bugünün ama olsun yarına telafi edersin canım...ama iyi yürüyüş olmuş valla ne güzel erimiştir biraz yağlarr
selam kızlar ben geldımmm
vee ben az once annemlerden geldım orda kucuk kardesımın pantolonunu denedım tam tamına 29 beden mavının kotuuayy cıldırıcaktım dugmesı kapanınca sok oldum ben mınee 29 beden bır kot gıydım ya ve oyle guzel daracık oturdukı uzerıme ayy harıkaydı yaklasık 4 aydır duzenlı pılatesın faydası bu cunku benım 64 kıloyken 29 beden kot gıymemın ımkanı bılem yokkk amaa cok cokkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum kızlar yaa ucarak geldım eve resmenn
ay ben bugun pızza yedım ama haftasonu kacamagı yaptım yıne ama yokkk 29 beden kota gırınce daha kacamak falanda yok hemencecık toparlamam lazım kendımı sekerlerımm hemencecık 59 olmam lazım ayy ben 59 olunca bu 29 beden bana bol olur demıı yıhuhuhuuayy nazar edıcem kendıme allahım ınsallah bu cumaya 63 ugorurum cok calısmam gerek cok hemde cok cok:87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?