Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 değil hem de iki ince dilim heee

takıma haftasonu sessizliği çökmüş yine

ben menumu yazıyım hemencecik

sabah: 2 ufak tost (kepek ekmekli) yeşil çay şekersiz

ara: leblebi bir avuç

öğlen: 1 kase sebze çorbası 1dilim ekmek

ara: yarım portakal yarım elme

ara: minik kek

akşam:?????? hafif bişeyler atıştırırım artık

aksamı hafif gecirirsen haftasonu mensü olarak güzell :112:

bu günkü menü

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir

öğlen 1 simit 1 ayran

aksam tavuklu salata(yarım kasık yağ ekledim)

salatama dereotu katmıstım regl olmadım henüz belki o ii gelir die düşünmüştüm ama mideme dokunduuu .
ayyy neden ben bu kadar hassasım hep bişiler dokunuyor hep bir yerlerime bişi oluyorr

salatama dereotu katmıstım regl olmadım henüz belki o ii gelir die düşünmüştüm ama mideme dokunduuu .
ayyy neden ben bu kadar hassasım hep bişiler dokunuyor hep bir yerlerime bişi oluyorr

meyvecimmm geçen ay anna ile bir hafta boyunca maydanoz dereotu yemiştik regl meselesi için ve işe yaramadı ehhehe:)) hemencecik söktürmüyor yani, o yüzden mideni dikkate al...

meyvecimmm geçen ay anna ile bir hafta boyunca maydanoz dereotu yemiştik regl meselesi için ve işe yaramadı ehhehe:)) hemencecik söktürmüyor yani, o yüzden mideni dikkate al...

ayyy 10gün gecti hala hazırlık yok hiç olacak gibi hissetmiyorum..
en iisi hiç zorlamıyayım kendimi sizde bi işe yaramamıs nasılsa..
kk da papatya bal ve çörek otundan bi macun tarifi var ertesi gün söktürüyormus ama denemeyede korkuyorum..

yok canım geçen ay nerdey 19 gün geciktim. hergün maydanoz dereotu yedim, o tarifi yaptım ve de soğan kürü bile uyguladım(ıykkkkkkkkk!!! soğan severdim şimdi salatada bile yiyemiyorum tiksindim) bende işe yaramadı...

ayyy ben ozamn kendime hiç zarar vermiyeyim gidep farlutal alayımm ..

ayy canım neler yaşamışsın öyle düzensiz olmuş bugünün ama olsun yarına telafi edersin canım...ama iyi yürüyüş olmuş valla ne güzel erimiştir biraz yağlarr

selam kızlaaaaaaarrrr

selam canım menün güzel haftasonu için tabi afiyet olsun canım

bu günkü menü

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir

öğlen 1 simit 1 ayran

aksam tavuklu salata(yarım kasık yağ ekledim)

afiyet olsun canım hairikasın

hypatia doğru söylüyor meyvecim tam bir fiyaskoydu... bu arada dereotunun içinde çeşitli asitler varmış tavukla bilikte aldığın için belki midene dokunmuş olabilir canım tavuk taze miydi bu da önemli...zaten aç karnına yenilirse söktürücü özelliği varmış...sen en iyisi farlutal al ben öyle yapmıştım 2 gün içinde olmuştum :94:

selam kızlar:80:

ay anca popomun üstüne oturuyorum o kadar yoğundum ki bugün yemekten biraz sonra komşu kızıyla çarşıya indik bir insan seli vardı ki sormayın herkes dışarlara dökülmüş yahu

sonra yeni sezon şeylere baktık,gezdik markete filan uğradık derken 2 saat geçmiş eve gelir gelmez yemeğimi yedim saatimi geçirmeden sonra kuzenelrim gelmiş minikler tutturdular fatma abla bize kek yap diye kıyamadım yorgun halimle onlara kek yaptım fırında patates kızarttım filan mutfağı topladım sonra hazır yorulmuş sıcak basmışken de 1.5 saat yürüdüm iyice terledim iyi oldu şimdi de oturdum dinleniyorum güzel bir gün oldu benim için yani...bol hareketli bol yağ yakmalı

Menümüde yazayım:

Sabah:
1 greyfurt
Kahvaltı: 2 dilim.tb ekmeği ve yağsız peynirle tost, 3 zeytin, maydonoz, çay
Ara:1 elma
Öğle: Izgara biftek, bol salata, yoğurt
Ara: 2 medine hurması
Akşam: Haşlanmış kabak yoğurtlu, (çok az)haşlanmış kuru fasulyeli salata,1 ceviz
Ara:1 elma

3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda...

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldımmm

vee ben az once annemlerden geldım orda kucuk kardesımın pantolonunu denedım tam tamına 29 beden mavının kotuu ayy cıldırıcaktım dugmesı kapanınca sok oldum ben mınee 29 beden bır kot gıydım ya ve oyle guzel daracık oturdukı uzerıme ayy harıkaydı yaklasık 4 aydır duzenlı pılatesın faydası bu cunku benım 64 kıloyken 29 beden kot gıymemın ımkanı bılem yokkk amaa cok cokkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum kızlar yaa ucarak geldım eve resmenn

ay ben bugun pızza yedım ama haftasonu kacamagı yaptım yıne ama yokkk 29 beden kota gırınce daha kacamak falanda yok hemencecık toparlamam lazım kendımı sekerlerımm hemencecık 59 olmam lazım ayy ben 59 olunca bu 29 beden bana bol olur demıı yıhuhuhuu ayy nazar edıcem kendıme allahım ınsallah bu cumaya 63 ugorurum cok calısmam gerek cok hemde cok cok:87::87::87:

buarada kızlar benım kocısımın dogumgunusu cuma gunu ama bız cuma gunu gıresuna gıdıcegımız ıcın dusundum haftaıcı zor olur oyuzden yarın aksam dogumgunu partısı duzenlıyorum evde kocısıme surprız cunkum bılmıyor kutlayacagımı yarın apartamandan komsuları cagıralım dedım tamam cagıralım dedı yanı o mısafır gelıcek sanıyor ayy gıttım bugun meyvelı pasta sıparıs ettım uzerıne ıkımızın resmını koydurdum . hedıye bısey bulamadım guzel bısey . oyuzden harıcı harddısk ıstıyordu epeydır ondan aldımm . cok super paket yaptımm gorsenız heyecandan duramıyorum hemen vermek ıstıyorum ama vermıycem yarın verıcem suprız olucakk yarın yaspasta,zeytınyaglı sarma,patateslı borek ,ve üzüm yapragına zeytınyaglı sarma yapıcamm . sabah evımı temızlerım ogleden sonra pastalarımı yaparım zaten borekle sarma buzlukta hemen cıkarıp pısırıcem bır pohaca kalıyor onu da yaparım hemencecık yaa .. ay ben bugunde pızza yedım ama 29 beden kottan sonra yarın cok dıkkatlı olurum ve sporumuda yaparım bugun sadece 30 dk yuruyebıldım kosu bandında ama yarın daha fazla yururum kızlar .neysem ben bırazcık tv ızlıyım görusuruz sekerlerımm

minnoşcummm

canım sevinmeni yesinler senin yahu 29 beden kota girdin demek ne güzel ya hariaksınn..ben 30 beden giyiniyorum ya 29a düşsem bende keşkem...tatlım bak mükafatını alıyorsun yakında 28 giymeye başlarsınn

maşallah diyelim nazar değmesin güzelim

inş dahada düşcek o beden

kocişinin doğum günün şimdiden kutlarım canım nice mutlu yıllara ikiniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte inş yarın o cıss lardan uzak dur tamammı canım bugün pizza yemişin zati neyse 30 dk yürüyüşünüde yapmışın yarında dikkat edrsen süper bir haftasonu olcak

kızlar 64'ü görecekken 69'u gördüm. yarın sabah da 70'i göreceğime eminim çünkü bugün de yedim. pazartesiyi beklemeyip yarın toparlanıyorum.

pazartesi cuma da çok güzel bir diyet yapacağım. pazar 66-65 olmazsam kendimi döverim!!!!

günaydın kızlar...
aksam midem cok kötü olduğundan erkenden yattım.daha doğrusu o dere otu benim tüm bedenimi alt üst etti bütün eklemlerim ağrıdı hala midemde sorun var azıma dereotu tadı gelio ve belim eklenmelerim cok ağrıyor..

ayy bir daha dere otu falan yemicem..zaten param olsun gıda intoleransı testinden yaptırıcam..
dün o kadar seye rağmen bu sanah gr verememişim hatta 100 gr da almısım wc ye cıkmıyorum onun etkiside olabilir ama kesin dere otundan oldu..cok sinirliyim cokkkk :84::84::84::84:.

minnosumm nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin... 29 bedeb harika bişi
kocaişinin dpğum günü kutlu olsun sekercim. kutlamalarda cok yeme tatlım.. zaten pizzayı götürmüşsün bide bu günde yüklenirsen vücuduna kesin artya geceksin minnosum dikkat sekercim..

hypatiam eriticeksin sen onları yeterki toparlan canım benim..

fatmacım ne güzel ne güzel gezmişssin hadi bu günde durmak yok canım

bu günkü menüm..

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim yağsız peynir

ara 1 incir (wc için) yememem gerek aslında....

öğlen 1 simit 2 bardak ayran

aksam yoğurt 3 biber dolması kıymalımı olucak bilemiyorum ondan 1 kasık et sote yiyebilirim..

bu gün 3 litre suyu bitirmem gerek ve 2 kupada yeşil cay.
spor olarak 5 mil leslie ve plates..

günaydın kızlar bugun pazar koçiş öğlene kadar uyur bende buralarda sürterim işte şimdi yeşil çayımı içiyorum.öğlen kahvaltı yaparıs arada meyve yerim akşam olur aman haftasonları hep düzensizlik
prensesim..

nasılsınn
bu gün bol kalori yakmısın sekericm cumaya yine bi atak bekliyorum senden :112:

inşallah canım..dün akşam nasıl uyumusum ama bacaklarım acayip agrıyor
canım başına gelmeyen kalmamış senin de

açlık süren çok uzun olmuş canım. tansiyonuna dikkat et düşmesin. yarın toparlarsın canım

yol üstünde hep fastfoodcular dönerciler vardı..yemeyeyim daha iyi dedim

ayy canım neler yaşamışsın öyle düzensiz olmuş bugünün ama olsun yarına telafi edersin canım...ama iyi yürüyüş olmuş valla ne güzel erimiştir biraz yağlarr

inşallah erimiştir

canım çok çok sevindim.insallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın eşininde dogum günü kutlu olsun.eşinle birlikte nice güzel yıllara inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…