ayy okadar coookk mutlu oldumkı anna super bısey yaa ben 33 hatta 34 gıyıyordum son 5 yıldır kot bedenınde onun ıcın benım ıcın ınanılmazz mukemmel bısıydı:81::81:minnoşcummm
canım sevinmeni yesinler senin yahu29 beden kota girdin demek ne güzel ya hariaksınn..ben 30 beden giyiniyorum ya 29a düşsem bende keşkem...tatlım bak mükafatını alıyorsun yakında 28 giymeye başlarsınn
maşallah diyelim nazar değmesin güzelim
inş dahada düşcek o beden
kocişinin doğum günün şimdiden kutlarım canım nice mutlu yıllara ikiniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte inşyarın o cıss lardan uzak dur tamammı canım bugün pizza yemişin zati neyse 30 dk yürüyüşünüde yapmışın yarında dikkat edrsen süper bir haftasonu olcak
canım hypatıam ama dıyorsunkı 64 olucaktım sonrada bugun yıne yedım dıyorsun tatlım benım ama olmuyor boyle. lutfen ama nasılsa dıyet bozuldu sunuda yıyım modundan cık artık sekercımm ben senın bu cumaya 66 gorucegınden emınım cunku onlar kılo degıl bılıyorumm tamam mı tatlım hadı basla suandan ıtıbarennkızlar 64'ü görecekken 69'u gördüm. yarın sabah da 70'i göreceğime eminim çünkü bugün de yedim. pazartesiyi beklemeyip yarın toparlanıyorum.
pazartesi cuma da çok güzel bir diyet yapacağım. pazar 66-65 olmazsam kendimi döverim!!!!
ayy meyvem cok cok gecmıs olsun ya neden dokundukı acaba .dıkkat et kendıne tatlımm . ben cok cok sevındım dun ama yedıgım pızaayı erıtmek ıcın bırazcık egzersız yapmadan yatmamam lazım dedım ve cok sukur bugun sadece 100 gr artıdayım bugunde cok dıkkat etmelıyım kocısımın dogumgunusu benı gumburtuye getırmesıngünaydın kızlar...
aksam midem cok kötü olduğundan erkenden yattım.daha doğrusu o dere otu benim tüm bedenimi alt üst etti bütün eklemlerim ağrıdı hala midemde sorun var azıma dereotu tadı gelio ve belim eklenmelerim cok ağrıyor..
ayy bir daha dere otu falan yemicem..zaten param olsun gıda intoleransı testinden yaptırıcam..
dün o kadar seye rağmen bu sanah gr verememişim hatta 100 gr da almısım wc ye cıkmıyorum onun etkiside olabilir ama kesin dere otundan oldu..cok sinirliyim cokkkk :84::84::84::84:.
minnosumm nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin... 29 bedeb harika bişi
kocaişinin dpğum günü kutlu olsun sekercim. kutlamalarda cok yeme tatlım.. zaten pizzayı götürmüşsün bide bu günde yüklenirsen vücuduna kesin artya geceksin minnosum dikkat sekercim..
hypatiam eriticeksin sen onları yeterki toparlan canım benim..
fatmacım ne güzel ne güzel gezmişssin hadi bu günde durmak yok canım
günaydın kızlarbugun pazar koçiş öğlene kadar uyur bende buralarda sürterim işte şimdi yeşil çayımı içiyorum.öğlen kahvaltı yaparıs arada meyve yerim akşam olur aman haftasonları hep düzensizlik
inşallah canım..dün akşam nasıl uyumusum ama bacaklarım acayip agrıyor
yol üstünde hep fastfoodcular dönerciler vardı..yemeyeyim daha iyi dedim
inşallah erimiştir
canım çok çok sevindim.insallah en kısa sürede hedefine ulaşırsıneşininde dogum günü kutlu olsun.eşinle birlikte nice güzel yıllara inşallah
kızlar şükür incir işe yaradı
2 kuru incir üstünede yarım litre su süper oldu..
şimdi de 3 şişe suyumu bitiriyorum..
1 e doğru öğlen yemeğimi yiyip sonra ev temizliğine baslıcam zaten hastada 1 gün yapıom onuda aksatmım
ayy meyvem cok sevındım wcye gıtmene hadı gozun aydın yarın sabaha artı falan kalmıycak bıtanem uzulme artık bakk.hele bırde regl olsan hooop 55e ınersın belkımde sekerımm ayy ne guzel oluryaabende sımdı kahlvatı yaptık kalkıp evı temızlemeye baslıyım aksama mısafır var spnucta demı sekerlerım hadı gorursuruzzz mucuckkk ısım erken bıterse gelırım kızlarr
minnosummm
inş regl olunca incecik kalırım zaten karar aldım bundan sonra leslie yapmıcam tamam kolay gelio onu yapmak ama bundan sonra aksamlar call ve plates yapıcam hatta bu günden baslıyorum..
senin işler yetişmicek kız bu saate kadar yatılırmı öğlen oldu..
hangini birini yapcan sen şimdi du ben sana yardıma geleyim
minnosum inş kocan sana oyun oynamaz doğum günüm yee yee senede 1 gün deyip de bak cooper ı unutmaa
ayy busaate kadar yatmadım meyvem saat 10 da kalktım ama benım kocıs kalkmadıgı ıcın ıste kahvaltı saaatı bu saate geldı yaım lıtre su ıctım kahvaltıya kadar . meyvem pılatesı kesınlıkle ve kesınlıkle tavsıye edıyyorum ya dusunsene benım bu kıloda 29 beden kota gırmeme ımkan varmı gecen senede 64 kıloydum ama ozaman 31 beden gıyıyordum bır dusun pılates ınanılmaz bısey tatlım mutlaka yap ama duzenlı bır sekılde yap tamammı canımcım.. hadı ben artık fazla gevezlık yapmıyım temızlık yapıyım spor olsun sonra pasta borek yaparım ohhh zamanım kalırsa spor yaparım hem hadı grs canımcımm.ahh keske yardıma gelebılsen super olurdu ama napalım malesef kendım kendım yapıcam artık hadı grs sekerım
minnosummm
inş regl olunca incecik kalırım zaten karar aldım bundan sonra leslie yapmıcam tamam kolay gelio onu yapmak ama bundan sonra aksamlar call ve plates yapıcam hatta bu günden baslıyorum..
senin işler yetişmicek kız bu saate kadar yatılırmı öğlen oldu..
hangini birini yapcan sen şimdi du ben sana yardıma geleyim
minnosum inş kocan sana oyun oynamaz doğum günüm yee yee senede 1 gün deyip de bak cooper ı unutmaa
selam kızlar nelerdesiniz bakalım :78:
Bugünkü menüm:
Sabah:1 greyfurt 1 gün kurusu
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir,maydonoz 2 zeytin,marmelat (kendi yapımım) çay
Öğle:1 yumurtayla yapılmış mantarlı omlet,peynirli salata,1 ceviz
Ara:1 elma,1 kuru kayısı
Akşam:Pırasa yemeği,yoğurt,salata
Ara:1 meyve beya 1 bardak süt
3.5 lt su, yeşilaçy,funda, 1.5 saat yürüyüş
reyhanım sen düğününden nekadar inceymişsin orda kac kiloydun..
daha önce sordummu bu soruyu unuttumm
ben buralardayım canımcımm..
afiyet olsun menü güzel olmuss :112:
canım düğünümde 67 kiloydum.bir ara size foto koyarım boydan.gördükçe bir yandan moralim bozluyor bir yandan da daha önce yaptın şimdi neden yapamayasın diyorum kendime
oy meyvecim nasılsın keyfin nasıl bakalım wc sorunun halloldu mu
teşekkürler canım dün marmelat yaptım elmadan şekersiz montiye de uygun kahvaltıda tatlı bişi aradıkça yerim artık
orda inceciksin canım yüzünden kollarından belli boydanda bekliyoruzzz :112:
ayy 67 sende cok güzel duruyormuss
bende keyifler cok güzel canım ..
uzun zamandır dolma yememiştim şimdi dolma yiyorumkocaman kocamn 3 tane biber dolması hatta 2. de doydum ama yicem
wc sorunu şimdilik cok güzel sorun yok yarına allah kerim
oo süper o zaman allah arttırsın meyvem...sahi mi ne güzel afiyet bal şeker olsun canım benim yerimede ye
inş yarında çıkarsın canım ben bu sabah çıkamadım yine yarın çıkmam lazım tartıya yansıyo sonra
ayy canım yarın sabahda aç karna incir yicem sonrada bol su içicem tabi....
inş sende cıkarsında tartı düşer canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?