Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar şükür incir işe yaradı

2 kuru incir üstünede yarım litre su süper oldu..
şimdi de 3 şişe suyumu bitiriyorum..
1 e doğru öğlen yemeğimi yiyip sonra ev temizliğine baslıcam zaten hastada 1 gün yapıom onuda aksatmım

ayy okadar coookk mutlu oldumkı anna super bısey yaa ben 33 hatta 34 gıyıyordum son 5 yıldır kot bedenınde onun ıcın benım ıcın ınanılmazz mukemmel bısıydı:81::81:
canım hypatıam ama dıyorsunkı 64 olucaktım sonrada bugun yıne yedım dıyorsun tatlım benım ama olmuyor boyle. lutfen ama nasılsa dıyet bozuldu sunuda yıyım modundan cık artık sekercımm ben senın bu cumaya 66 gorucegınden emınım cunku onlar kılo degıl bılıyorumm tamam mı tatlım hadı basla suandan ıtıbarenn
ayy meyvem cok cok gecmıs olsun ya neden dokundukı acaba .dıkkat et kendıne tatlımm . ben cok cok sevındım dun ama yedıgım pızaayı erıtmek ıcın bırazcık egzersız yapmadan yatmamam lazım dedım ve cok sukur bugun sadece 100 gr artıdayım bugunde cok dıkkat etmelıyım kocısımın dogumgunusu benı gumburtuye getırmesın yarın adam akıllı baslarım artıkımm sekerım. sende wcye cıkınca cok guzel olucak uzulme tatlım

prensesımm tesekkur ederım kızlar hepınıze tesekkur ederım hatta kocısıme soyledım oda tesekkur ettı hepınızee

ayy meyvem cok sevındım wcye gıtmene hadı gozun aydın yarın sabaha artı falan kalmıycak bıtanem uzulme artık bakk.hele bırde regl olsan hooop 55e ınersın belkımde sekerımm ayy ne guzel oluryaa bende sımdı kahlvatı yaptık kalkıp evı temızlemeye baslıyım aksama mısafır var spnucta demı sekerlerım hadı gorursuruzzz mucuckkk ısım erken bıterse gelırım kızlarr

minnosummm
inş regl olunca incecik kalırım zaten karar aldım bundan sonra leslie yapmıcam tamam kolay gelio onu yapmak ama bundan sonra aksamlar call ve plates yapıcam hatta bu günden baslıyorum..
senin işler yetişmicek kız bu saate kadar yatılırmı öğlen oldu..
hangini birini yapcan sen şimdi du ben sana yardıma geleyim

minnosum inş kocan sana oyun oynamaz doğum günüm yee yee senede 1 gün deyip de bak cooper ı unutmaa

ayy busaate kadar yatmadım meyvem saat 10 da kalktım ama benım kocıs kalkmadıgı ıcın ıste kahvaltı saaatı bu saate geldı yaım lıtre su ıctım kahvaltıya kadar . meyvem pılatesı kesınlıkle ve kesınlıkle tavsıye edıyyorum ya dusunsene benım bu kıloda 29 beden kota gırmeme ımkan varmı gecen senede 64 kıloydum ama ozaman 31 beden gıyıyordum bır dusun pılates ınanılmaz bısey tatlım mutlaka yap ama duzenlı bır sekılde yap tamammı canımcım.. hadı ben artık fazla gevezlık yapmıyım temızlık yapıyım spor olsun sonra pasta borek yaparım ohhh zamanım kalırsa spor yaparım hem hadı grs canımcımm.ahh keske yardıma gelebılsen super olurdu ama napalım malesef kendım kendım yapıcam artık hadı grs sekerım

görüşürüz canımcımm
bende kalkayımda öğle yemeğimi yiyeyim sabah 8:20 dekahvaltı 10 da incir 12:30 dada simit ayran olucak 16:30 da da aksamı yedimmi bu günü kapatırım..
ama bu diyet benim beslnememin tam tersi ben sabah öğlen cok aksam az yiyordum şimdi aksama kadar cok acıkıyorum.. offf deniyeyim bi kac gün işe yaramazsa bırakırım artık..

günaydın güzeller...

meyvecim o +lar wcden kaynaklanıyprdur canım üzülme sakın..bak çıkmışsın bile rahatlamışsın inş sabahda çıkarsın canım regl de olursan süper olcak menün çok güzel afiyet olsun hayatım

minnoşcum seni çok iyi anlıyorum bende 34 e kadar çıkmıştım bir ara 29 giyersem bende sevincem çok inş 28 olucan yakında bitanecim...bugün senin için çok kolay gelsin sana güzel bir gün olur umarım

meyvenull leslie zayıflamada işe yaramıyormu

selam kızlar nelerdesiniz bakalım :78:

Bugünkü menüm:
Sabah:1 greyfurt 1 gün kurusu
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir,maydonoz 2 zeytin,marmelat (kendi yapımım) çay
Öğle:1 yumurtayla yapılmış mantarlı omlet,peynirli salata,1 ceviz
Ara:1 elma,1 kuru kayısı
Akşam:Pırasa yemeği,yoğurt,salata
Ara:1 meyve beya 1 bardak süt

3.5 lt su, yeşilaçy,funda, 1.5 saat yürüyüş

ben buralardayım canımcımm..
afiyet olsun menü güzel olmuss :112:

reyhanım sen düğününden nekadar inceymişsin orda kac kiloydun..

daha önce sordummu bu soruyu unuttumm

canım düğünümde 67 kiloydum.bir ara size foto koyarım boydan.gördükçe bir yandan moralim bozluyor bir yandan da daha önce yaptın şimdi neden yapamayasın diyorum kendime

canım düğünümde 67 kiloydum.bir ara size foto koyarım boydan.gördükçe bir yandan moralim bozluyor bir yandan da daha önce yaptın şimdi neden yapamayasın diyorum kendime

orda inceciksin canım yüzünden kollarından belli boydanda bekliyoruzzz :112:
ayy 67 sende cok güzel duruyormuss
oy meyvecim nasılsın keyfin nasıl bakalım wc sorunun halloldu mu

teşekkürler canım dün marmelat yaptım elmadan şekersiz montiye de uygun kahvaltıda tatlı bişi aradıkça yerim artık

bende keyifler cok güzel canım ..
uzun zamandır dolma yememiştim şimdi dolma yiyorum kocaman kocamn 3 tane biber dolması hatta 2. de doydum ama yicem
wc sorunu şimdilik cok güzel sorun yok yarına allah kerim

oo süper o zaman allah arttırsın meyvem...sahi mi ne güzel afiyet bal şeker olsun canım benim yerimede ye

inş yarında çıkarsın canım ben bu sabah çıkamadım yine yarın çıkmam lazım tartıya yansıyo sonra

Son düzenleme:

ayy canım yarın sabahda aç karna incir yicem sonrada bol su içicem tabi....
inş sende cıkarsında tartı düşer canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…