Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:

benim bu gelgeç aklım nolucakkk
saat 4 den beri makinede bekliyor camasırlarımm

flash belleğimi bulamıyorum yaa tüm spor videolrım ondaydıı yarım saattir arıyorum yok inş düşürmemişismdir yoksa hepsini yeniden indirmem gerekicek ...

kızlar ben geldiimm

dün lazer yaptırdım :84::84: aman allahım ne kadar acılı bişeymiş o öyle yaa bi de üstüne yapan kız tüylerin açık renk tam sonuç alamayabiliriz dedi ama ben yine de denemeden bilemeyiz diye başladım
işallah sonuç alabilirim de çektiğim acılara değer ya

diyet de mahvoldu bugün :18: çok güzel bi kahvaltı yaptık ama sonra bütün gün başka bişey yemedim

yarından itibaren son kez aşırı sıkı başlıyorum diyetime
zaten herkes yeter artık daha fazla verme fln demeye başladı ama ben şu son kalan 2.5 kilomu da verip bitiricem bu işi artık

sonra da size öncesi sonrası fotolarımı koyucaaamm

gizemcim benim lazer hiç canımı yakmamıstı koltu altını yaptırdım gerci ben ..
genital cokacıyormus duyduğuma göre sen nereye yaptırdın..
bide ben dün senin diyete basladım ama bu aksam ki dolmalar cok geldi kilo alıcam sankiii kocaman kocaman 3 biber dolması yedim..

prensesim boyun kac canım senin..
burda cok ince cıkmıssın..hem sana sarısınlık daha cok yakısıyor..

170 canım boyum saçlarımın rengi ışıktan öyle görünmüş profildeki fotoda.hiç boyatmadım doğal hali burdaki renk

sende mezun olunca koyarsın meyvem yeni cicilerinle

mezuniyete az kaldı bekliyoruz
anna seninde 65 e az kaldı senide heyecanla bekleyeceğim

canım benimde tüylerim açık renk.ben sonuç aldım.umarım sende alırsın.acımasıda bizim tüyler açık renk olunca ışının derecesini arttırıyorlar o yüzden.normalde fazla canın yanmıyormus senden fotoları bekliyoruz.benim yine bu halime dönmem lazım kızlar.gördükçe kendime sinir oluyorum

ayyy ayyyy nasıl heycanlandımmm...

az kaldı kızzz

flash belleğimi bulamıyorum yaa tüm spor videolrım ondaydıı yarım saattir arıyorum yok inş düşürmemişismdir yoksa hepsini yeniden indirmem gerekicek ...

eyvah bulabildin mi bari meyvem :96:benimde usbim kaybolduydu geçen evin altını üstüne getirdim yıktım ortalığı meğer mutfakta bırakmışım yeşilçay alcam diye elimde götürmüşüm onuda

ay kıyamam sana canım çok mu acıdı bende yaptırcam ama siz böyle diyince korktum yaw :26:

bugün için üzülme artık canım vermen gereken 2 kilo ne ki verirsin sen onu güzelce 2 haftaya kalmadan inş

bende heycanla bekliycem prensesim 65 olmama az kaldı ayy yaşasın sonra bir 5 kilo daha ondan sonra yine koyarım fotoları yaşasın sende 65 olduğunda koyarsın canımmm motive oluruzzz

ben koltuk altı ve genital yaptırdım canım
koltuk altı yine idare ederdi ama genital cidden çok acıdı belki de ben o kadar acımasını beklemediğimden bana öyle gelmiş olabilir
sonuç alıcaksam bu acıyı 5-10 kere çekmeye değer o apayrı bi mesele

canım yanında ekmek yemediğin için 3 tane biber dolması çok masum bi öğün aslında
sonuçta içindeki kıyma etse etse 3 köftelik kıyma, yanında da kabak yiyosun, azıcık da pirinç var
yani aslında bakarsan normal 6 öğün diyetlerine göre çok çok az ama protein ağırlıklı olduğu için çok tok tutuyo

ayy inşallah canım
zaten kız öyle söyleyince nası moralim bozuldu anlatamam, çok heveslenmiştim çünkü
ama yaparken acıdığını göre lazer görüyo tüyleri, iyi sonuç alabiliriz dedi ama yine de sonraki seansa temizlemeden gitmemi istedi. ben bi bakıyım ona göre devam edip etmiyceğimize karar veririz dedi

günaydın kızlar dünkü menümü hiç yazmayayım.gün boyunca sadece 2 dilim arasında tost ve meyve yedim kepek ekmeğimde bitmiş şimdide 1 elma 1 portakal yiyorum yeşil çayımı içtim..

canım çıkan dökülüyorbende bile işe yaramıssa sende hayde hayde yarar moralini bosma inşallah gönlünce olur

meyve sen ne yaptın?sonuç alabildinmi lazarden?

günaydın canlarımm

bu günkü menümü vereyim.

kalkınca 1 incir 1 kayısı kuruları

sabah 2 dilim t.b. ekmek peynir domates marul(sandivic yaptım)

öğlen 4 köfte salata ayran

aksam tonlu salata ayran

3 litre su 1 saat call ve plates..

kuyabiyem.
ben bıraktım senin diyeti bu sabah kilo almıs olarak uyanınca sok oldum az da değil tam tamına 600 gr almısım tek hatam dün aksam ki dolmalarımda kıyma yoktu ben kıyma yemiyorum die ayrıyetten et yicektim senden de ses cıkmayınca ememiştim..
olmadı ben hiç kilo veremedim üstüne kilo aldım :84::84::84:

prensesim.
canım boyun ne güzel uzun. yaza kadar 68 olsan bile yeter üzülme..
koltuk altına yaptırdım ya ben ilk yaptılar 3 hafta sonra kontrol dediler gittim onuda yaptırdım.simdi 2 nisanda randevum ama hala cıkıyor benimkiler neden öyle coğu 2. seanstan sonra bişi kalmıyor diyor..
bide sol koltuk altımda kenar kısmını hiç görmemiş 15 -16 kıl öylece duruyor..
1 seans daha yaptırıcam olmazsa gittiğim yeri değiştiricem.
genitalede baslamak istiyorum ama orda baslamıcam ona.

anancım
iş yerinde unutmusum usb yi buldum canım ama iş işden gecti dün aksam yapamadımm ..
bu aksam cezalı olarak yapıcammm :85:

Son düzenleme:
gunaydınnn kızlarrrr ayy cok ozledım ben sızı yınee yogun bır haftasonu gecırdıgım ıcın yanınıza gelemedım hıc sekerlerımm cumartesı pızza kacamagı pazar kocısın dogumgunu kacamagı derken cok yedım bılıyorum artıdayım oyuzden bu sabah tartılmadımm sankım kımden saklıyorsamm neyse bugun bol yesılcay bol bol su ıle beslenıcemkı yarına hıcbıseycıkler kalmasın ondan sonra tartılıcam canlarımm yarın bellı oollur ak koyun kara koyun

kuyabıyem lazerı ben butun bolgelerıme yaptırdım evet genıtal de acıyor ama cok acımıyordu yaa hem benden sana tavsıye sakın bırakma tatlım acıyorsa goruyor demektır benım 6 seansta heryer bıttı en son subatta gıttım ıstersen hazıranda gel kontrol edelım dedıı 6 seansta 2 ay aralıkla gıttıgım ıcın 1 yılda pırı pak oldum darısı butun kadınların basına valla cok rahat

meyvemm flashdısckını buldunmu sekercımm ınsallah kaybolmamıstır benımkıde cok degerlı cuzdanımı kaybetsem flash kadar uzulmem yanı her dosyamın yedegı falanda var

annacımm sen napıyorsun bakıyım haftasonu da dıyetteydınn herhalde menulere baktım aferım sekerım kacamksız devamm

prenses perıcım acayıp bır sekılde ıncesın yaa nasıl olur boyun 170 mıs ama bence senın kemıklerın agır baska bıryerde gorsem en fazla 60 derım ve sen 67 dıyorsun :81::81: demekkı 60 olsan afet gıbın bıse olursunn

günaydın canlar nasılsınız bakıyım. ben hiç iyi değilim bu haftaya acayıp moralım bozuk başladım. cumartesi her şey normaldı kilom aynıydı dün gezmeye gittim sadece bir tatlı bir de tuzlunun ucundan kırdım yedim kendimle yememek için o kadar mücadele verdim ve akşamda yemek yemedim öğlen hamur işi yedim diye mide gururtularıyla zor uyudum sabah tartıldımki 300 gram almışım iki masum pastanın yaptığını görüyormusunuz. arkadaş parçaladın yemedin diye paket yapıp elime tutuşturdu yarımlarımı. bir hafta 300 gram vereceğim diye yapmadığım kalmıyor iki saniyenin içinde geri alıyorum. offffffff offffffffffffffff.

meyvecım senın dıyet menulerın cok cok az yemeklerden olusuyordu bence oyuzden kılo almıs gorunuyorsunn yoksa kılo degıl o tatlımm kelebegımm .. bıde ben ılk lazere basladıgımda ılk seansta hıcbıse olmamıstı yazık olsun paraya demıstım ama 2.den sonra cok cok farkettı meyvem hee bırde her seanstan sonra 10 gun ıcın ucretsız seans var onda eger gormemısse onları aldırıyorsun sen nıye oyle gıtmıyorsun .hee bıde mutlaka genıtale basla tatlım okadar guzel oluyorkı bebek gıbı bekarken yap bıtırr bence

karcıcegıms sen yedıgınden kılo almamıssınkı bak sımdı mantık su her 3 saatte bır mıdeye bır lokma yemek gııcekkı mıde ııcerde kalanlara saldırıp onları yaga cevırmesın sekerımm. yanı mıde gurultusuyla uyumak kılo yapıyor yılların dıyet deneyımlerıyle bunu soyleyebılırım tatlım sana . bugun bol bol su ıc hemen gıder onlar sekercımm uzulmee yarına bısey kalmaz

Son düzenleme:

inş canım zaten ben suyu çok içerim şimdiden yarım lt bitti bile ben yediklerime bağlamıştım olayı ama nedeni aç yatmaksa sorun yok o zaman ama tartıda görünce moralim bozuldu biliyorsun çok zor kilo veriyorum kendimi yırtıyorum diyet listesine harfiyen uyuyorum ancak 300 gram gidiyor sen hesap et artık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…