kızlar 65 olunca bende resmimi koycam :87:
inş canımm inşşş...
sende mezun olunca koyarsın meyvem yeni cicilerinle
prensesim boyun kac canım senin..
burda cok ince cıkmıssın..hem sana sarısınlık daha cok yakısıyor..
sende mezun olunca koyarsın meyvem yeni cicilerinle
kızlar ben geldiimm
dün lazer yaptırdım :84::84: aman allahım ne kadar acılı bişeymiş o öyle yaabi de üstüne yapan kız tüylerin açık renk tam sonuç alamayabiliriz dedi ama ben yine de denemeden bilemeyiz diye başladım
işallah sonuç alabilirim de çektiğim acılara değer ya
diyet de mahvoldu bugün :18: çok güzel bi kahvaltı yaptık ama sonra bütün gün başka bişey yemedim
yarından itibaren son kez aşırı sıkı başlıyorum diyetime
zaten herkes yeter artık daha fazla verme fln demeye başladı ama ben şu son kalan 2.5 kilomu da verip bitiricem bu işi artık
sonra da size öncesi sonrası fotolarımı koyucaaamm
ayyy ayyyy nasıl heycanlandımmm...
:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
benim bu gelgeç aklım nolucakkk
saat 4 den beri makinede bekliyor camasırlarımm
flash belleğimi bulamıyorum yaa tüm spor videolrım ondaydıı yarım saattir arıyorum yok inş düşürmemişismdir yoksa hepsini yeniden indirmem gerekicek ...
kızlar ben geldiimm
dün lazer yaptırdım :84::84: aman allahım ne kadar acılı bişeymiş o öyle yaabi de üstüne yapan kız tüylerin açık renk tam sonuç alamayabiliriz dedi ama ben yine de denemeden bilemeyiz diye başladım
işallah sonuç alabilirim de çektiğim acılara değer ya
diyet de mahvoldu bugün :18: çok güzel bi kahvaltı yaptık ama sonra bütün gün başka bişey yemedim
yarından itibaren son kez aşırı sıkı başlıyorum diyetime
zaten herkes yeter artık daha fazla verme fln demeye başladı ama ben şu son kalan 2.5 kilomu da verip bitiricem bu işi artık
sonra da size öncesi sonrası fotolarımı koyucaaamm
170 canım boyumsaçlarımın rengi ışıktan öyle görünmüş profildeki fotoda.hiç boyatmadım doğal hali burdaki renk
mezuniyete az kaldıbekliyoruz
anna seninde 65 e az kaldı senide heyecanla bekleyeceğim
canım benimde tüylerim açık renk.ben sonuç aldım.umarım sende alırsın.acımasıda bizim tüyler açık renk olunca ışının derecesini arttırıyorlar o yüzden.normalde fazla canın yanmıyormussenden fotoları bekliyoruz.benim yine bu halime dönmem lazım kızlar.gördükçe kendime sinir oluyorum
gizemcim benim lazer hiç canımı yakmamıstı koltu altını yaptırdım gerci ben ..
genital cokacıyormus duyduğuma göre sen nereye yaptırdın..
bide ben dün senin diyete basladım ama bu aksam ki dolmalar cok geldi kilo alıcam sankiii kocaman kocaman 3 biber dolması yedim..
170 canım boyumsaçlarımın rengi ışıktan öyle görünmüş profildeki fotoda.hiç boyatmadım doğal hali burdaki renk
mezuniyete az kaldıbekliyoruz
anna seninde 65 e az kaldı senide heyecanla bekleyeceğim
canım benimde tüylerim açık renk.ben sonuç aldım.umarım sende alırsın.acımasıda bizim tüyler açık renk olunca ışının derecesini arttırıyorlar o yüzden.normalde fazla canın yanmıyormussenden fotoları bekliyoruz.benim yine bu halime dönmem lazım kızlar.gördükçe kendime sinir oluyorum
ayy inşallah canım
zaten kız öyle söyleyince nası moralim bozuldu anlatamam, çok heveslenmiştim çünkü
ama yaparken acıdığını göre lazer görüyo tüyleri, iyi sonuç alabiliriz dedi ama yine de sonraki seansa temizlemeden gitmemi istedi. ben bi bakıyım ona göre devam edip etmiyceğimize karar veririz dedi
kuyabiyem.
ben bıraktım senin diyeti bu sabah kilo almıs olarak uyanınca sok oldum az da değil tam tamına 600 gr almısım tek hatam dün aksam ki dolmalarımda kıyma yoktu ben kıyma yemiyorum die ayrıyetten et yicektim senden de ses cıkmayınca ememiştim..
olmadı ben hiç kilo veremedim üstüne kilo aldım :84::84::84:
prensesim.
canım boyun ne güzel uzun. yaza kadar 68 olsan bile yeter üzülme..
koltuk altına yaptırdım ya ben ilk yaptılar 3 hafta sonra kontrol dediler gittim onuda yaptırdım.simdi 2 nisanda randevum ama hala cıkıyor benimkiler neden öyle coğu 2. seanstan sonra bişi kalmıyor diyor..
bide sol koltuk altımda kenar kısmını hiç görmemiş 15 -16 kıl öylece duruyor..
1 seans daha yaptırıcam olmazsa gittiğim yeri değiştiricem.
genitalede baslamak istiyorum ama orda baslamıcam ona.
anancım
iş yerinde unutmusum usb yi buldum canım ama iş işden gecti dün aksam yapamadımm ..
bu aksam cezalı olarak yapıcammm :85:
günaydın canlar nasılsınız bakıyım. ben hiç iyi değilim bu haftaya acayıp moralım bozuk başladım. cumartesi her şey normaldı kilom aynıydı dün gezmeye gittim sadece bir tatlı bir de tuzlunun ucundan kırdım yedim kendimle yememek için o kadar mücadele verdim ve akşamda yemek yemedim öğlen hamur işi yedim diye mide gururtularıyla zor uyudum sabah tartıldımki 300 gram almışım iki masum pastanın yaptığını görüyormusunuz. arkadaş parçaladın yemedin diye paket yapıp elime tutuşturdu yarımlarımı. bir hafta 300 gram vereceğim diye yapmadığım kalmıyor iki saniyenin içinde geri alıyorum. offffffff offffffffffffffff.
karcıcegıms sen yedıgınden kılo almamıssınkı bak sımdı mantık su her 3 saatte bır mıdeye bır lokma yemek gııcekkı mıde ııcerde kalanlara saldırıp onları yaga cevırmesın sekerımm. yanı mıde gurultusuyla uyumak kılo yapıyor yılların dıyet deneyımlerıyle bunu soyleyebılırım tatlım sana . bugun bol bol su ıc hemen gıder onlar sekercımm uzulmee yarına bısey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?