Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkeslere günaydın.

69'u geçtim, moralim bozuk. bugünkü menüm. yoğun olduğumdan yazamıcam pek. bir de ibo tatlıses başından vurulmuş.

Kahvaltı: Bir armut ve portakal ve bir bardak yarım yağlı süt
Öğle: Bir kase çorba, , bir kase yoğurt ve salata
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Yeşil elma

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: yok

minnosum 3 hafta sonraki kontrol seansıydı zaten ücretsiz.
bakalım bunada gideyimde olmadı değiştiricem gittiğim yeri.

[

hypatıam yapma ama boyle tatlım posıtıf dusun olumlu tarafından bakmaya calıs boyle dusundudkce yer dusundukce kılo alırsın yarım saatte olsa spor yap tatlım

menüne ne diyeyim ben şimdi seninn..
ac yatıcaksın aksam ac kala kala nereye kadar..
sonuncuda olucak olsak böyle bslenmen hiç ii değil... düzgünce aksam bişiler yee..

evet bende yeni duydum vurulmus neden ki daha haber acıp okuyamadım..

minnosumm ben az yemiyorum canım aslında size öyle geliyo bi bu hafta sonu öyle az yedim ondada kilo aldım..
günde 4-5 öğün besleniyorum aslında sizin gibi yani.ve salataya ağırlık verdiğim için cok cok doyuyorum mesela bu gün ben öğlen ve aksam salata yicem ama o salata tabaklarının dolusu bir salata olucak düşün yani kocaman bi pizza yemişim gibi doyuyorum..

Son düzenleme:

bılıyorumda meyvem bır teknede salta yesen sonucta kocaman pızza gıbı agırlık yapmıycak uzerınde dunku dolmadakı pırınc agırlık yapmıstır belkım neyse bence yarın sabaha bısıcık kalmıycak sekercım sen sıkma canını bende bugun tartılmadım kesın artıdayım dıye bakalım yarın sabaha kadar yesılcay su sporla ınsallah eksıye duserım yıne

kızlar ben saat 10 da arazıye gıdıyorum öğleden sonra gelebılırım yanınıza haberınız olsun sekerlerımm .. buarada meyvem sımdı aklımdayken soylıyım bız cuma gunu sabahtan gıresuna gıdıyoruz kılomu gırebılırsem yazarım yada msj atarım haberın olsun tatlım pazartesı donucegız

canım ben geçen ağustosta diyetisyene gittiğimde 7 kg yagım çıkmıstı.kendim ağırım kemiğim etim teşekkür ederim canım sizin desteklerinizle 60 da olurum ben bu gidişle

üzülme tatlım belki vücudun su topladı..2 parça pasta yemişsin abartmamıssın hemen almamıssındır bence

Günaydın canlarım Ben bugün aşırı sıkı başladım diyetime

Bundan sonra spor rutinimi de değiştiriyorum kızlar
Haftada 3 gün önce 20 dk yürüyüş yapıp ısınıcam sonra da 40 dk pilates Artık sıkılaşmaya başlamam lazım

Bide aranızda hiç önceden kavitasyon yaptıran var mı? Ben yaptırayım diyorum ama emin de olamıyorum da..

Canım kıyma yerine ne koydun ki dolmanın içine?? Hoş önemli olan protein almak aslında akşamları bu diyette
Kusura bakma tatlım haftasonu çok yoğundum mesajını görüp cevap veremedim ama ben bugüne kadar bu diyeti kime tavsiye ettiysem acayip işe yaradı ama biliyosun her diyet her bünyede aynı etkiyi yaratmıyo

Hatta ben ne zaman bu diyete başlasam daha ilk gün en az 500gr gider
Çok üzüldüm sende böyle olmamasına tatlım ya :26:

uzumlu kuyabıyemm gelmıss ben buaralar senı buralarda cok fazla goremıyorum oyuzden kılo vermem dur du belkı de kuyabıyemm yaa hoooff gelsennde soyle bır 62 ye dussem hemencecıkk

tamam minnosum ..
inş cumaya kadar tüm artılarımız giderr

tamam minnosum ..
inş cumaya kadar tüm artılarımız giderr

INSallah gıder meyvem yaa suan artıdayım hıssedıyorum ama ınsallah kalıcı bısey degıldır bu aksam 1 saat pılates var sonra eve gelıncede 1 saat yurusem aslında hıcbıseycık kalmaz ama hooff yuruyesım gelmıyor 1 saat pılatesten sonra . dur bakalım neolucak neyse hadı ben arazıye gıdıyorum gorusuruz canlarımm

kızlar ekmek yapma makinesi alıcam kullanan varmı aranızda.
hepsi burdada indirime girmiş beko 2505 hiç kötü yorum yok.. ne dersiniz..

ayyy minnosum mutlaka yap sporunu yürüyüsüde ihmal etme yaz geldi kapıya dayandı burda hava cok güzell incecik olmamız lasım sekercimm.
bak ben bu aksam eve gider gitmez yicem salatamı.
45 dk sonra baslıcam call yapmaya onu bitirip 7 bucuğa doğru o biter ondan sonra 20 dk dinlenicem 3 mil leslie yapıcam o da bitince plates yapıcam 9 bucuk gibi sporum biticek ins yarına o dolmadan geri bişi kalmıcak bütün vücudum temizlenicek

uzumlu kuyabıyemm gelmıss ben buaralar senı buralarda cok fazla goremıyorum oyuzden kılo vermem dur du belkı de kuyabıyemm yaa hoooff gelsennde soyle bır 62 ye dussem hemencecıkk

geldim minnoşum geldim

işlerin yoğunluğundan pek uğrayamadım ama burdayım artık bol bol
amaaaa iyi değerlendir üzümüm bu fırsatı çünkü 3-4 haftaya mezunuuuumm

çok sıkı başladım bu sefer ve çok kararlıyım minnoşum, 2.5 kilomu da verip alıcam karnemi

ben gidene kadar senin de 62 olman lazım

ayy gizemcim yaa beceremedim ben onu en iisi monti benim için vücudum baska bişiyi kabul etmiyor baksana..
ilk denememde ilk günden basarısız oldumm ..
zaten seninle mezun olamıcam gibi geliyo cok üzülüyorum aklıma geldikce :85::85:

kızlar ekmek yapma makinesi alıcam kullanan varmı aranızda.
hepsi burdada indirime girmiş beko 2505 hiç kötü yorum yok.. ne dersiniz..

ekmek yapma makinesiiiiiiiii canım harika bir şey... kek gibi, sıcacık mis gibi ekmekler çıkarıyor. çekirdekli, üzümlü, tam buğday unlu, zeytinli nasıl istersen yap...

geceden malzemeleri koy, sabah kahvaltı saatine ayarla, sen çayı demlerken ekmeğin pişmiş olsun, enfes bir şey...

indirimdeyse kaçırma al çeyizine ya da kendine. tavsiye ederim...

hemen alıyorumm ozamn

tatlım ben sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum ama bazan gerçekten çok sıkıcı oluyor bu bahsettiğin call plates leslie bunları nasıl yapıyorsun arada yürüyüşten sıkılınca bende yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun canım

canım ben sende zayıfla sitesinden leslie ve call indirdim.plateside baska biyerlerden sevgilim inidirdi.
lesliede bazen tempolu bazen yavas yürüyüşler var onu tavsiye ediyorum hiç sıkıcı değil müzikle yürüyorsun bide karsındada da biri olunca zevkli oluyor .
call cok yavas bişi ama 21 günde incelme garantisi veriyor . yavas yavas hareketler var.
platesde malum ebru sallının videoları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…