meyvecım senın dıyet menulerın cok cok az yemeklerden olusuyordu bence oyuzden kılo almıs gorunuyorsunn yoksa kılo degıl o tatlımm kelebegımm .. bıde ben ılk lazere basladıgımda ılk seansta hıcbıse olmamıstı yazık olsun paraya demıstım ama 2.den sonra cok cok farkettı meyvem hee bırde her seanstan sonra 10 gun ıcın ucretsız seans var onda eger gormemısse onları aldırıyorsun sen nıye oyle gıtmıyorsun .hee bıde mutlaka genıtale basla tatlım okadar guzel oluyorkı bebek gıbı bekarken yap bıtırr bence
herkeslere günaydın.
69'u geçtim, moralim bozuk. bugünkü menüm. yoğun olduğumdan yazamıcam pek. bir de ibo tatlıses başından vurulmuş.
Kahvaltı: Bir armut ve portakal ve bir bardak yarım yağlı süt
Öğle: Bir kase çorba, , bir kase yoğurt ve salata
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Yeşil elma
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: yok
herkeslere günaydın.
69'u geçtim, moralim bozuk. bugünkü menüm. yoğun olduğumdan yazamıcam pek. bir de ibo tatlıses başından vurulmuş.
Kahvaltı: Bir armut ve portakal ve bir bardak yarım yağlı süt
Öğle: Bir kase çorba, , bir kase yoğurt ve salata
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Yeşil elma
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: yok
minnosumm ben az yemiyorum canım aslında size öyle geliyo bi bu hafta sonu öyle az yedim ondada kilo aldım..
günde 4-5 öğün besleniyorum aslında sizin gibi yani.ve salataya ağırlık verdiğim için cok cok doyuyorum mesela bu gün ben öğlen ve aksam salata yicem ama o salata tabaklarının dolusu bir salata olucak düşün yani kocaman bi pizza yemişim gibi doyuyorum..
prenses perıcım acayıp bır sekılde ıncesın yaa nasıl olur boyun 170 mıs ama bence senın kemıklerın agır baska bıryerde gorsem en fazla 60 derım ve sen 67 dıyorsun :81::81: demekkı 60 olsan afet gıbın bıse olursunn
günaydın canlar nasılsınız bakıyım. ben hiç iyi değilim bu haftaya acayıp moralım bozuk başladım. cumartesi her şey normaldı kilom aynıydı dün gezmeye gittim sadece bir tatlı bir de tuzlunun ucundan kırdım yedim kendimle yememek için o kadar mücadele verdim ve akşamda yemek yemedim öğlen hamur işi yedim diye mide gururtularıyla zor uyudum sabah tartıldımki 300 gram almışım iki masum pastanın yaptığını görüyormusunuz. arkadaş parçaladın yemedin diye paket yapıp elime tutuşturdu yarımlarımı. bir hafta 300 gram vereceğim diye yapmadığım kalmıyor iki saniyenin içinde geri alıyorum. offffffff offffffffffffffff.
kuyabiyem.
ben bıraktım senin diyeti bu sabah kilo almıs olarak uyanınca sok oldum az da değil tam tamına 600 gr almısım tek hatam dün aksam ki dolmalarımda kıyma yoktu ben kıyma yemiyorum die ayrıyetten et yicektim senden de ses cıkmayınca ememiştim..
olmadı ben hiç kilo veremedim üstüne kilo aldım :84::84::84:
kızlar ben saat 10 da arazıye gıdıyorum öğleden sonra gelebılırım yanınıza haberınız olsun sekerlerımm .. buarada meyvem sımdı aklımdayken soylıyım bız cuma gunu sabahtan gıresuna gıdıyoruz kılomu gırebılırsem yazarım yada msj atarım haberın olsun tatlım pazartesı donucegız
tamam minnosum ..
inş cumaya kadar tüm artılarımız giderr
INSallah gıder meyvem yaa suan artıdayım hıssedıyorum ama ınsallah kalıcı bısey degıldır bu aksam 1 saat pılates var sonra eve gelıncede 1 saat yurusem aslında hıcbıseycık kalmaz ama hooff yuruyesım gelmıyor 1 saat pılatesten sonra . dur bakalım neolucak neyse hadı ben arazıye gıdıyorum gorusuruz canlarımm
uzumlu kuyabıyemm gelmıssben buaralar senı buralarda cok fazla goremıyorum oyuzden kılo vermem dur du belkı de kuyabıyemm yaa hoooff gelsennde soyle bır 62 ye dussem hemencecıkk
kızlar ekmek yapma makinesi alıcam kullanan varmı aranızda.
hepsi burdada indirime girmiş beko 2505 hiç kötü yorum yok.. ne dersiniz..
ekmek yapma makinesiiiiiiiiicanım harika bir şey... kek gibi, sıcacık mis gibi ekmekler çıkarıyor. çekirdekli, üzümlü, tam buğday unlu, zeytinli nasıl istersen yap...
geceden malzemeleri koy, sabah kahvaltı saatine ayarla, sen çayı demlerken ekmeğin pişmiş olsun, enfes bir şey...
indirimdeyse kaçırma al çeyizine ya da kendine. tavsiye ederim...
ayyy minnosum mutlaka yap sporunu yürüyüsüde ihmal etme yaz geldi kapıya dayandı burda hava cok güzell incecik olmamız lasım sekercimm.
bak ben bu aksam eve gider gitmez yicem salatamı.
45 dk sonra baslıcam call yapmaya onu bitirip 7 bucuğa doğru o biter ondan sonra 20 dk dinlenicem 3 mil leslie yapıcam o da bitince plates yapıcam 9 bucuk gibi sporum biticek ins yarına o dolmadan geri bişi kalmıcak bütün vücudum temizlenicek
tatlım ben sadece koşu bandında yürüyüş yapıyorum ama bazan gerçekten çok sıkıcı oluyor bu bahsettiğin call plates leslie bunları nasıl yapıyorsun arada yürüyüşten sıkılınca bende yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?