Tebrik ederim başarılarımızın devamını diliyorum arkadaşlarımın emeklerine ve desteklerine saglikKizlar listemizi paylastim, E Esperenza006 canim cok guzel kilo vermissin bu hafta senide listeye ekledim.
Takimimizin yuzdesi harika bu hafta, muhtemelen derece gelecek.
Butun arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum, harikasiniz, odul ogunlerini hakettiniz bu hafta, dilediginiz bir seyi odul olarak yiyebilirsiniz :)
evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmamCanim eskisi gibi buraya geri don, menulerini duzenli hale getirmeye calis , burada kilo verirsin Huzurcum, eminim ben...
KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam insCanim öncelikle kararlı ol benim duygusal gel-git lerim olmuyor mu oluyor mesela pazartesi annemle tartıştım dün eşime taktım kafayı bugünde kızım ergenliğe giriyor o üzdü ama napiyim bu benim hayatım kilolu olunca kilolusun diyorlar ama üzgün olunca neyin var diye kimse sormuyor kendini böyle motive et bu hayat benim istediğim kıyafetin bedenine bakmadan almayı düşle kışın yine bişekilde kıyafetler kalın oluyor idare ediyorsun yazın öyle olmuyor ince alsan büyük beden alsan olmuyor kucuk beden alsan olmuyor
Canim yeter ki iste ve bizimle olmaktan vazgecme buraya duzenli ugra bak nasil gidicek o kilolar gor hadi bakalim bugun basla kac kiloda kalmistin bakim senCanim nasilsin iyimisiniz cocuklar nasillar benim geri dönmem lazim ama kendimde o gücü buöamiyrm ne yapicam bilemiyrm birilerinin bana akil vermesi ceki düzen vermesi lazim biliyorum bunu kendimden baska kimse de yapamaz ama sabah basliyorum haslabmis yunurta peynir zwytin aksam isler cikolata cipse dönüyr yemesem ölürmüyüm diyrm ama bazen kendimi öyle yorulmjs öylw bunalmis buluyrmki sanki kendime ödülnoluyor o abur cunurlar gece bbege uyanip ayakta sallarken yenilen cikolatalar bilmiyrm nasil toparlicam kendimi ama yazik ediyrm butun emeklerime kendime böyle de mutlu degilim dönmek istiyrm burasi olmadan da yapamicam sanirimKozmogirl17
Insallah tanamen umutsuzluga kapilma bittiği yerden yeniden başlaevet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam
KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins
hala ilac aliyorum canim, ates ve soguk alginligi icin umarim ondan dolayidirmenün güzel olmuş canım.
ben de iyiyim canım sağ ol :) sınavların güzel geçer umarım .
artı çıkmaktan iyidir canım üzülme .
tebrik ederim ,az olsun ama eksi olsun :)
muhteşemmmm tebrik ederim :)
tebrik ederim çok güzel :)
çok güzel vermişsin busecim tebrik ederim :)
bir an önce iyileşir inşaallah niye bukadar uzun sürdüyse .
tebrik ederim canım, bu hafta yakın vermişisz :)
ahahhh sen beni geçersin baksana 1.5 1.5 veriyosun . haftaya da 2 ,2 verirsin sen şimdi :)
bu haftanın yıldızı sensin huhhhuuu çok güzellllllll,tebrik ederim :)
çokkk güzelll tebrik ederim .
artı çıkmaktan iyidir olsun :)
kahvaltı yapmasan belki 200 gr felan eksi gelirdi bilemedim ama
artı çıkmamışsın oda yeter canım .
niye böyle oldu acaba ,ödemdir belki , yarın bir daha bak en iyisi
tebrik ederim :)
waaw gercekten mi bu hafta birinci miyiz? cook sevindimIyiaksamlar hatunlar
YuppppiiiiiiBirinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Tebrikler kızlarIyiaksamlar hatunlar
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Suan 75,6 yiim en son 74,7 idim ama 73 bile görmüstüm yaaCanim yeter ki iste ve bizimle olmaktan vazgecme buraya duzenli ugra bak nasil gidicek o kilolar gor hadi bakalim bugun basla kac kiloda kalmistin bakim sen
Suan tam olarak bittigi yerdeyin ve baslamalyim ins yarin ve sonraki gunler vir duzen kurarunInsallah tanamen umutsuzluga kapilma bittiği yerden yeniden başla
Samsundayim şu an. Branş turk dili ve edebiyatıYav boşver rehberlik için geliyorlar bu dönem sadece uyarıp yol gösterirler. Nerdesin sen branşın ne
Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmakIyiaksamlar hatunlar
Tesekkur ederim kaptanim. Sizden bunu duymak cok guzel.❤❤❤Kizlar listemizi paylastim, E Esperenza006 canim cok guzel kilo vermissin bu hafta senide listeye ekledim.
Takimimizin yuzdesi harika bu hafta, muhtemelen derece gelecek.
Butun arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum, harikasiniz, odul ogunlerini hakettiniz bu hafta, dilediginiz bir seyi odul olarak yiyebilirsiniz :)
Tesekkur ederim canim çok sagolun. Çok mutlu oldum vallamenün güzel olmuş canım.
ben de iyiyim canım sağ ol :) sınavların güzel geçer umarım .
artı çıkmaktan iyidir canım üzülme .
tebrik ederim ,az olsun ama eksi olsun :)
muhteşemmmm tebrik ederim :)
tebrik ederim çok güzel :)
çok güzel vermişsin busecim tebrik ederim :)
bir an önce iyileşir inşaallah niye bukadar uzun sürdüyse .
tebrik ederim canım, bu hafta yakın vermişisz :)
ahahhh sen beni geçersin baksana 1.5 1.5 veriyosun . haftaya da 2 ,2 verirsin sen şimdi :)
bu haftanın yıldızı sensin huhhhuuu çok güzellllllll,tebrik ederim :)
çokkk güzelll tebrik ederim .
artı çıkmaktan iyidir olsun :)
kahvaltı yapmasan belki 200 gr felan eksi gelirdi bilemedim ama
artı çıkmamışsın oda yeter canım .
niye böyle oldu acaba ,ödemdir belki , yarın bir daha bak en iyisi
tebrik ederim :)
Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak
Cnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹Canim bu adrese sirrini paylasiyorsun yoksa takim ceza aliyor tekrarfan tebriklerBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?