Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim başarılarımızın devamını diliyorum arkadaşlarımın emeklerine ve desteklerine saglik

Canim eskisi gibi buraya geri don, menulerini duzenli hale getirmeye calis , burada kilo verirsin Huzurcum, eminim ben...
evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam
KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins

Canim yeter ki iste ve bizimle olmaktan vazgecme buraya duzenli ugra bak nasil gidicek o kilolar gor hadi bakalim bugun basla kac kiloda kalmistin bakim sen

Insallah tanamen umutsuzluga kapilma bittiği yerden yeniden başla

hala ilac aliyorum canim, ates ve soguk alginligi icin umarim ondan dolayidir

Iyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin

waaw gercekten mi bu hafta birinci miyiz? cook sevindim gerci benim cok bir faydam olmadi ama yine de coook sevindim :)

Tebrikler kızlar

Cuma menüm
Sabah 9:30
1 dilim ekmek, biraz krem peynir , hindi füme , biraz yeşillik

Öğle 12:00
Küçük bir lavaşa 3 kaşık tavuk sote koyup dürüm yaptım, 3 kaşık yoğurt

Akşam 16:00
4-5 kaşık tavuk sote, 2 kaşık yoğurt, salata

Ara: 19:00
Yarım greyfurt, 1 bardak süt

Su: 1,5-2 litre
Spor: 5000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Yediklwrimi saysam sok olursunuz sabah iki tane tost yedim hemde ketcapli mayonezli sonra oglen 4 kasik makarna 3 kasik et kavurma aksama yani 7. gibi iki dilim elmali turta bir süt dilimi daha ne diyim napim bilmiyrm su halime bakin funyalari yemisim resmen yaa yarin if yaparsk baslamaliyimmm

Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak

Tesekkur ederim kaptanim. Sizden bunu duymak cok guzel.❤❤❤

Tesekkur ederim canim çok sagolun. Çok mutlu oldum valla

Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak
Canim bu adrese sirrini paylasiyorsun yoksa takim ceza aliyor tekrarfan tebrikler

Cnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹

Kizlar bu haftanin 1.si biziz
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…