Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canım pc yi karşına koyup spor yapıyorsun anladığım kadarıyla ben bugün şarşıya çıkarsam atlama ipi alacağım en çok atlama kalori yayıyormuş koşu bandında sıkılıca ip atlarım bende o zaman

bana cok zor geliyo ip atlamak zaten öyle bi imkanda yok alt kattakiler rahatsız olurlarr :97:

ayy sen ne cok spor yapıyorsun bende usenmıyım bugece yuruyusumu yapayım ozaman haklısın tatlım benım tesekkur ederımm
tamam uzumum bende senı 62 kılo ıle yolcu etmek ıcın elımden gelen herseyı yapıcamm :18::18:

sakınn almaaa bır sure sonra sıcacık ekmege alısıp kılo alırsın ben sırf oyuzden almadım bastan tam bugday unlu kendım yaparım falan dıyordum ama onun cazıbesıne kesınn kapılırım dıye korkumdan almadım

ben arazıden geldım sekerler cok yakında bır ısmıs hemen gıdıp geldımm

karcıcegım eger ıstersen elektronık ıpler var sen atladıkca o sayıyor kac tane atladıgını benım cok hosuma gıttı ama atlıycak yer yok dıye almadım bı bak ıstersen googledan

ayyy minnosum 1 aksam yapmayınca tartı cıkıyor ama yapmaya yapıyorumda..

alıcam kız sıcacık pazar kahvaltısında zeytinli ekmek yemek var olsunn ayda 3-4 kez yaparım nolcakk sanki börek çörek poğca yapmıoz

ayy minnosum cevrende arnica bora 2400 watt süpürge kullanan varmı.
o konuda cok kararsızımm. malzemesi cok kalitesiz duruyor. ama kullanıcı yorumları hep ii ii demiş.
bilemedim..

bu arad kardes takım seni cok sevmiş :112:

sekercım orrayada yazdım acıkcası arnıca dıye bır markayı ılk defa duyuyorum bılemıyorum canım ama phılıpsın supurgelerı cok kalıtelı ayrıcada yok su bosalt yok hazne yıka nıye ugrasıyorsunkıı benımkı toz torbalı ayda bır torbayı atıp yenısını takıyorum daha rahat bence . hem suluları koku yapıyormus sekercım bıse dıyemıycem oyuzden

minnosum hepa filtreli almak istiyorum toz torbalı arceliğin 1500 watt var suanda kullanıyorum ceyizime güzel bişi olsun istiyorum.
toz torbalılar arkadan tozunu az da olsa veriyor.

philipsin süpürgelerine bakayım bide hepa filtreli olan varmı :26:

benım teyzem yenı almıstı sekercım ve astım hastası toza seye asırı allerjısı var gecen senemı ne phılıpsın manyak bır supurgesını almıstı ama cooookkkk pahalıydı antı allerjık falanmıs onu tavsıye ederım modelını bılmıyorum ama bulurum ıstersen bırara tatlım. ama bayagı bır pahalıydı onu soylıyımde teyzemde enıstede doktor olunca .. buarada benım kocam ınsaaat muhendısı ama oda doktorasını yapıyor benımde doktor kocam olucak yanı belkım ozaman bende alırım sımdıkı dandırık bısey butun beyaz esyaları aynı yerden aldık hedıye3 etttıler ıste

canım ben odanın birini spor salonuna çecirdim koşu bandı koydum bisiklet koydum mekik çekme aleti var plates topu. ağırlık kaldırma. masaj aleti tam isimlerini bilmesemde aletlerin bir ara çok meraklıydım arkadaşler ben bunla kilo verdim dedikçe aldım koydum ama düzenli kullanma şansım hiç olmadı aşağı kattaki komşu o odayı kullanmıyormuş kombisini bile kapatmış o yüzden benim için sorun olmuyor istediğim kadar gürültü yapabiliyorum o odada bir de canım istese spor yapmayı ahhhh ahhhhh

ayyyy cerenimmm hosgeldinnn
nasıl özledim senii. döndünmü ankaraya ..
bebişler nasıllar ne zamn geliyorlar merakla beklyorum fotolarını eklersin dimi

geldım canım ankarayaa 7. ayımıza gırdık 2 ay kaldı ama doktorun soyledıgıne gore daha erkende gelebılırmıs ıkızlerr :)) dogdunlardaaa ben sana fotolarını yollarım tatlısımm caglayanın kızını merak edıyorum hıc ugramıyomu topıkeeee

ayy benımde oyle bır odam var karcıcegım kosu bandı pılates topu mekık aletıı dambıllar ahh ahhh dıyememkı elımde alet yoktuda zayıflayamadımm artık benım zayıflamam farz oldu vallahh neysem bu hafta cok sıkı yapıcam ama sımdı evde borek pasta sarma dururken nasıl olcauk bılmem yemekte yok eve gıdıp yaspasta yıyesım var vallah yıyebılırım yanı haberınız olsun sekerler ayy 3 gun kacamak kılo olur demı yaa ne yapsam hooof

bak bana tatlım bir hafta yırtındım 300 gram verdim 2 günde 2 parça pastayla aynını aldım sakın ama sakın yeme inan bana şu an mutsuzluğum yediğimdeki mutluğumdan daha fazla spor sevmiyoruz uzanıp tv karşısında yatmak yada oturmak daha çok hoşumuza gidiyor eeeee yemekte hoşumuza gidiyor zaten hep bundan dolayı bu durumda değilmiyiz inan bana bu hafta ağzıma kilo yapacak hiç bir şey koymayacağım ve aldığım gramıda fazlasıyla vereceğim sende evdeki börekleri çörekleri unut kocana yedir ama sen yeme tatlım

cerencim canım siz hep hazırlıklı olun yaramaz senin ufaklıklar süpriz yapabilirler bi bakmıssın ceeeeee

cağlayanın profiline giriyorum arada napmıs die ama evet yok ortalıkda .. yakındır ama gelir

hazırlıklarını bitirdinmi ikizlerin herseyleri tamammı

odalarını hazırladık ankaraya gelır gelmez bır sorun olmaz ınsallah sag salım dogarlarr :) ee sen naptın nasıl gıdıyooo

selam kızlar geçmişe pek bakamadım bebeğim bütün gece ağladı kafamı zor taşıyorum

haftasonum düzensizdi baya ama çok şükür artıda değilim 200gr ekside görünüyorum baktım bugün. çünkü 1-2 dilim kek,kurabiye falan yedim anneme gidince malummm..

inş hafta içi de kolayca atlatırım.

görüşürüz güzeller hepinize bol iradeler ve kilo kaybıı dilerim:)

odalarını hazırladık ankaraya gelır gelmez bır sorun olmaz ınsallah sag salım dogarlarr :) ee sen naptın nasıl gıdıyooo

ayy benim aynı canım bi fark yok sürünüyorumd esem yeridir.. ama zayıfladım bak 5 lerdeyimm

cerenim ben simdi yemeğe kacıyorum canım öğleden sonra burda olursun dimi görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…