Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim yeni yilda tatile gidecegiz. Noeli esimin ailesiyle beraber gecirecegiz.

Kızların biri uyandı diğeri yanımda horluyor hala o da uyanmadan dünkü menümü yazayım.
250 gr fırın kebabı
Turşu
Tere
Bir kase çiğdem
Su 2.5 lt
Spor mu o neydi haftalardır unuttum maalesef
Menu guzel canim, spor az da iyi olur ama ben de hic tapamadim bh aralar

Tebrikler. Ben de bu başarının içinde olmak isterdim, ismimi göremedim. Sebebi nedir?

ismin 2.listede yer alıyor . Kozmogirl17 kaptanımız dün paylaştı gözünden kaçtı sanırım . 1.listede olanlar asıl listede ki kişiler . onlar diğer takımlardaki üyelerle de yarıştığı için o listeye girmek için deneme süresini doldurmak gerekiyor . çünkü her hafta düzenli bildirim yapma zorunluluğu var o listede olunca. deneme süresi 4 haftaydı sanırım ,deneme süresi dolunca kaptanlar uygun görürse listeye giriliyor . deneme süresi boyunca düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi yaparsan sende gireceksin listeye istersen .

Yawrukush stitch

menün güzel olmuş deryacım . daha hafta başındayız spor yaparsın daha üzülme . suyu da çok güzel içmişsin . tütsülenmiş sandvic neymiş ki hiç duymadım . benim bildiğim tütsü flimlerde odaya koku versin diye bişey yakıyorlar o değişik bir şey daha duydum sayende .

menün güzel olmuş canım . dikkatimi çekti hep 2 litre üzeri su içenler hafta da en az 1 kilo veriyor . bende en az 2 litre yapayım şu suyu .

eline sağlık özgecim .

Aynı canım mücadeleye devam :)))

Merhaba herkese. Dunku menum
Sabah: 2 yumurta, kozlenmis biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle:2 yumurtali kiyma, 1 dilim ekmek, salata
Aksam: mercimek corba, mantar
Su:3.5 litre
Spor: rahatsizligim yuzunden yok

Dumanda et pidiriliyir ya canim. Fume et. Burda cok meshir onlar tavuk fume, hindi fume, somin fume... o pidirme yontemine tutsuleme deniliyor. Fume et yazayim bir dahaki sefere. Haklisin canim tutsu deyince insanin aklina ilk o ev ici koku olani geliyor

Merhaba herkese. Dunku menum
Sabah: 2 yumurta, kozlenmis biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle:2 yumurtali kiyma, 1 dilim ekmek, salata
Aksam: mercimek corba, mantar
Su:3.5 litre
Spor: rahatsizligim yuzunden yok
güzel olmuş :)
anladım canım :)

Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum ateşlendi hiç uyumadım haliyle sersem gibi dolaştım evde hiç halim olmadı kusura bakmayın
Cumartesi menü
Sabah
1130 Beyaz peynirli tost 4 zeytin
Öğle
1500 Yesil mercimek çorba ketwn tohumlu yogurt
1900
Pırasa yemeği yoğurt
Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yapamadim yapabilirsem yazarim

oğluna geçmiş olsun canım, neyi var mış ? menün güzel olmuş , bütün gece ayakta durmak zaten spor gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…