Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy benim aynı canım bi fark yok sürünüyorumd esem yeridir.. ama zayıfladım bak 5 lerdeyimm

cerenim ben simdi yemeğe kacıyorum canım öğleden sonra burda olursun dimi görüşürüz yine

ok canım tebrık edıyorum senı afıyet oılsun tatlım go-rusuruzzz

herkeslere selamlar fıstıklar

ben geldim...hepimiz artılardayız bugün galiba bende regl olmak üzereyim şişkinim çok tartılmıyorum moralimi bozmamak için ama şişkinliğim gidecek regl olunca nasılsa

meyvecim
canım üzülme tatlım arada illa dalgalanmalar oluyo zaten...yarına bir şey kalmaz gider o +lar...sen hala regl olamadınmı canım onunda şişkinliği vardır mutlaka...menün monti menüsü sana yarıyo ama bu menü inş bu menüyle yarın -lere düşersin canım.usb içinde üzülme bugün fazladan yaparsın sporunu birşey olmazz

hypatiacım canım üzülme artık bak zararın neresinden dönülse kardır o +lar gidecek sen bir dönsen eski düzenine bugün mutlaka spor yapmaya bak canım moralini de bozma gidecek o fazlalıklar...

minnoşcum kız dün girmedin ya buralar çok sessizdi hee. ben montiye aynen devam ediyorum şekeritom sıfır kaçamaksız bakalım cumaya nasıl bir sonuç çıkarcam sende dün haliyle kaçamak yaptın olsun böyle günler bir daha gelmiyor üzülme gidecek o 4lar sporla canımcım

kuyabiyem
tatlım bugün harika bir başlangıç yaptın inş en kısa zamanda mezun oclaksın canım hadi bakalım az kaldı

prensescim boyun çok iyiymiş ya 67 olsan fıstık olursun bence yaza kadar bozma moralini sakın olursun senn fıstığım bu tempoyla hiç merak etme

karçiçeği canım bak kaçamak yatptığın zaman yanlış bir eşy yapıyorsun oda kendini aç bırakman asla bunu yapma.tamam yedin bir şey hemen kendini kilitleme rahat ol öncelikle. akşam yemeğini çok hafif yap meyve veya sebzeyle bol yeşilçay ve su iç sporda yaparsan kaçamağı eritirsin ve kilon dengelenmiş olur ama aç kalırsan vücudun panikler ve yediklerini depo eder tartıda da 4 da çıkarsın bir dahakine kendini aç bırakma tamammı canım üzülme gitcek o +ların hepsi

nidahcım canım üzülme haftasonu aldığın +ları sporla ve diyetle kolayca verirsin tatlım benim

öğle yemeğinden geldim menümü yazıymda yorum yapın dünkü kaçamaktan sonra nasıl bir yorum yapacaksanız artık
sabah
1 diim ekmek. 1 bardak çay. 3 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
çetrekten daha az simit
öğle yarım tabak etli kuru fasülye. yarım tabak yeil mercimekli bulgur pilavı. turşu ve 1 dilim emek
ara
1 elma
akşam
1kase yoğurt çorbası. salata

3 lt su. yeşil çay. siyah çay. ve soda. yarım saatten fazla yürüyüş

selam kızlar mamalarımı yedim geldimm

ayy annacım bilmiyorum cnaım inş düşer ..
hala olmadım farlutal aldıma z sonra onu içicem regl şişliği falan değil bu tatlım benim vucut hiç olacak gibi gözükmüyor.. bi hazırlık yok yani....
nys 15 gün sonra kesin olurum ..
bu arada sen kac tane almıstın ilacdan..

proteinden fakir karbonhidrattan zengin bi menü olmus.. dünün ardından bu gün bol protein alman gerekiyordu bence..

karcıcegımm bulgur pılavı olmamıs keskem yemeseydın ama aksamı cok hafıf gecırıceksın ya ıdare eder galıba bıde mutlaka yuru ınsallah zamanın olurda 1 saate cıkarısın tatlım bu arada ben 5 km hızda yurumeye basladım meyvem dedı cok az kalorı yakıyormussun daha tempolu yuru dıye sımdıde onu denıycem bakalım ne olucak

öğlen yedimde artık, akşamı nasıl değiştirebilirim ne önerirsin protein derken ne yemeliyim

tavuk yada balık sıfır yaglı kırmızı et zor hazmedıldıgı ıcın aksam yememen daha ıyı olur ama yogurtta bır nevı proteın aslında ızgara tavuk yersen ıyı olur ekmeksız canım. yada haslanmıs yumurta ye bırtane

Son düzenleme:
evet evet bu meyvecım super bır supurge he bıde bana ozel ındırım varmıs ben bakınca 490 tl yazıyor eger alırım dersen benım seyımı kullnabaılırsın tatlım

ayy hadi yaa :))
süper bi süpürge ama dur ben bii düşüneyim bu işi ama sen almıcakmısınn bende fiyatı 671 tl diyor :96::96:

ayy cok pahalı minnosum yaa kac tane sey alınır onun parasıylaa

ayy bendede öyleymiş yeni fark ettim :)))

Son düzenleme:

yaa pahalı ama meyvem yanı acıkcası benım evde en cok kullandıgım aletlerden bırı bulasık makınesı otekı supurge hemen hemen hergun sac kıl aman toz dıye supururum bence bırkere alıcaksın ıyısını al tatlım gercım benımkısı 190 lıralık bekonun en kucuk supurgesı ıyıde cekıyor ama acıkcası cok param olsa alırdım yok okadar para veremem dersen susuz bısey al derım ben tatlım

susuz alıcam onda kesin kararımı verdim canım susuz hepa filtrelerden ama arıyorum işte bakalım neyde karar kılıcam

oo süper bir odaymıs orası biz sana misafirliğe gelelim bizi o odada ağırla sen

dün akşam parti nasıl geçti?eşin şaşırdımı sevindimi?

prensescim boyun çok iyiymiş ya 67 olsan fıstık olursun bence yaza kadar bozma moralini sakın olursun senn fıstığım bu tempoyla hiç merak etme

sağol canım inşallaaahhh

sağol canım inşallaaahhh

partı guzel gectı prenssımm esım cok sevındı sasıramadı cunkum ben heyecanlanıp sabahtan hedıyesını verdım aksama kadar sabredemedım yanı ama cok mutlu olduu canım benımm

sağol canım inşallaaahhh

canım benim o odayı eşimle kavga döğüş o hale getirdim birde duvara tv koydurdum dizileri seyrederken spor yapıyım diye ama nerdeeeeeeee şimdi sürekli başıma kakar birde o kadar para verdin ama kapısından içeri girmiyorsun diye.

arkadaşlar bir sorum olacak sizler sürekli spor yapan insanlarsınız hiç merak edip araştırdınızmı ya denedinizmi mesala 100 gram kilo vermek için kaç kalori yapmak lazım yada şöyle deyim ben 1 saat yürüdükten sonra koşu bandında 380 kalori harcadınız diye yazıyor 380 kalori harcadığımızda bizden kaç gram gidiyor.

Karcıcegım benım okudugum bır dıyet kıtabı vardı onda 7000 kalorının 1 kg yaga denk geldıgı yazıyordu nekadar dogrudur bılemem tabıkı

merhaba kızlarr ben geldim :))

minnoşum takımdan ayrılmaktan vazgectım.kendime son bir şans verdim

canım afiyet olsun ama öğlen fazla olmuş bence keşke o pilavı yemeseydin zaten kurufasulye yemişsin neyse olan olmuş yarın daha dikaktli olursun canım bu hafta vercen inş

afiyet olsun zevcanım

anladım canım ama bence 3-4 güne kalmaz kesin olursun farlutal iyi geliyo...ben 2 gün kullanıp bıraktım yani sabah akşam ikişer tane toplam 4 tane almıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…