ayy benim aynı canım bi fark yok sürünüyorumd esem yeridir.. ama zayıfladım bak 5 lerdeyimm
cerenim ben simdi yemeğe kacıyorum canım öğleden sonra burda olursun dimi görüşürüz yine
öğle yemeğinden geldim menümü yazıymda yorum yapın dünkü kaçamaktan sonra nasıl bir yorum yapacaksanız artık
sabah
1 diim ekmek. 1 bardak çay. 3 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
çetrekten daha az simit
öğle yarım tabak etli kuru fasülye. yarım tabak yeil mercimekli bulgur pilavı. turşu ve 1 dilim emek
ara
1 elma
akşam
1kase yoğurt çorbası. salata
3 lt su. yeşil çay. siyah çay. ve soda. yarım saatten fazla yürüyüş
proteinden fakir karbonhidrattan zengin bi menü olmus.. dünün ardından bu gün bol protein alman gerekiyordu bence..
öğle yemeğinden geldim menümü yazıymda yorum yapın dünkü kaçamaktan sonra nasıl bir yorum yapacaksanız artık
sabah
ara
çetrekten daha az simit
öğle yarım tabak etli kuru fasülye. yarım tabak yeil mercimekli bulgur pilavı. turşu ve 1 dilim emek
ara
1 elma
akşam
öğlen yedimde artık, akşamı nasıl değiştirebilirim ne önerirsin protein derken ne yemeliyim
hepsiburada.com : Philips fc 9256/1 ergofit 2000 watt torbasız elektrikli süpürge | ev elektroniği
minnosum senin dediğin bu olsa gerek canımm
evet evet bu meyvecım super bır supurge he bıde bana ozel ındırım varmıs ben bakınca 490 tl yazıyor eger alırım dersen benım seyımı kullnabaılırsın tatlım
ayy hadi yaa :))
süper bi süpürge ama dur ben bii düşüneyim bu işi ama sen almıcakmısınn bende fiyatı 671 tl diyor :96::96:
ayy cok pahalı minnosum yaa kac tane sey alınır onun parasıylaa
ayy bendede öyleymiş yeni fark ettim :)))
yaa pahalı ama meyvem yanı acıkcası benım evde en cok kullandıgım aletlerden bırı bulasık makınesı otekı supurge hemen hemen hergun sac kıl aman toz dıye supururum bence bırkere alıcaksın ıyısını al tatlım gercım benımkısı 190 lıralık bekonun en kucuk supurgesı ıyıde cekıyor ama acıkcası cok param olsa alırdım yok okadar para veremem dersen susuz bısey al derım ben tatlım
canım ben odanın birini spor salonuna çecirdim koşu bandı koydum bisiklet koydum mekik çekme aleti var plates topu. ağırlık kaldırma. masaj aleti tam isimlerini bilmesemde aletlerin bir ara çok meraklıydım arkadaşler ben bunla kilo verdim dedikçe aldım koydum ama düzenli kullanma şansım hiç olmadı aşağı kattaki komşu o odayı kullanmıyormuş kombisini bile kapatmış o yüzden benim için sorun olmuyor istediğim kadar gürültü yapabiliyorum o odada bir de canım istese spor yapmayı ahhhh ahhhhh
ayy benımde oyle bır odam var karcıcegım kosu bandı pılates topu mekık aletıı dambıllar ahh ahhh dıyememkı elımde alet yoktuda zayıflayamadımmartık benım zayıflamam farz oldu vallahh neysem bu hafta cok sıkı yapıcam ama sımdı evde borek pasta sarma dururken nasıl olcauk bılmem yemekte yok eve gıdıp yaspasta yıyesım var vallah yıyebılırım yanı haberınız olsun sekerler ayy 3 gun kacamak kılo olur demı yaa ne yapsam hooof
prensescim boyun çok iyiymiş ya 67 olsan fıstık olursun bence yaza kadar bozma moralini sakın olursun senn fıstığım bu tempoyla hiç merak etme
oo süper bir odaymıs orası biz sana misafirliğe gelelim bizi o odada ağırla sen
dün akşam parti nasıl geçti?eşin şaşırdımı sevindimi?
sağol canım inşallaaahhh
oo süper bir odaymıs orası biz sana misafirliğe gelelim bizi o odada ağırla sen
dün akşam parti nasıl geçti?eşin şaşırdımı sevindimi?
sağol canım inşallaaahhh
sabah
ara
çetrekten daha az simit
ara
1 elma
akşam
selam kızlar mamalarımı yedim geldimm
ayy annacım bilmiyorum cnaım inş düşer ..
hala olmadım farlutal aldıma z sonra onu içicem regl şişliği falan değil bu tatlım benim vucut hiç olacak gibi gözükmüyor.. bi hazırlık yok yani....
nys 15 gün sonra kesin olurum ..
bu arada sen kac tane almıstın ilacdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?