Aaaa çok üzüldüm ayrılma lutfen ya menulerin de ara ara kaçamak oluyor ,okadar herkeste olur . Geneli güzel menülerinin .bazen insan sıkılabiliyor ,okadar sıkıldıysan canın ne istiyorsa bugun ye tatil yap bugunu ,menünü de yazma istersen bugün ama yarin en baştan diyete başla.
Ozgecim cok tesekkur ederimBir sorun olmaz canim :)
Canim aramiza yeniden donmussun cok sevindim, nasilsin gorusmeyeli ?
Cok uzgunumMonica_ 'um, dilersen saglik iznine ayirabiliriz seni, ya da her cuma bildirim yapabilirim dersen iyilesene kadar cuma bildirimlerinle idare ederiz canim, nasil istersen?
Biliyorum canim ama arti gelmen takimi cok cok kotu etkiler biliyorsun, en azindan sabit kilonda kalmaya calis kuzum...
Cok sevindim dinlenmene , daha iyisindir insallah canim..
Cok az yemissin birde aksam yediklerin karbonhidratli, ama hastaydim oyuzden demissin osebeple yorumumu cok onemseme :)
Allah kabul etsin feyzos..
Guzel birgun olmus canim...
Guel bir menu olmus canim, mufettis ile nasil gecti?
Guzel menu canim :)
Canim aksam 1 tabak patates salatasi olmamis,ama temizlikle de yanmistir patatesler..
Guzel menu canim cumaya kadar eksi gelir bence..
Aramiza hosgeldin canim :)
Ben ozge, 2 oglum var, evliyim, 31 yasindayim, yurt disinda yasiyorum.
Hergun duzenli menulerimizi yaziyoruz, yaptigimiz egzersizleri, ictigimiz su miktarini, sohbet muhabbet kilolari veriyoruz :)
Valla harikasin cok enerjik gordum seni sevkim geldi resmen yediden sonra yememeye calisiyorum bende cok guzel bak kiloda veermeye basladin ya harikaaa
Harika gidiyorsun canim kocaman tebrikler
Evet canim her yer ayni bizdede hastaliklar oluyor.çok şükür bende iyiym özgecim..
havalarda soğuk ...salgın var biz evde hepimiz hastayiz.
Dikkatsizligime gelmis melegim bugunku menu ile duzeltirim:)Canım ben Salı’da menü bildirimi yapmıştım ☺
Ahh canim ben senin izne ayrilmani hic istemem, hem sensiz cok bosluk olur hepimizin acisindan, hemde izne ayrildiktan sonra kilo aliniyor, takima donmek cok zorlasiyor.Biraz hafif hafif takilsan, tekrar gozden gecirsek bu durumu, ne diyorsun canim?
Dustu canim,iyiyiz cok sukur, sordugun icin tesekkurler :)Yawrukush özgecim oğlunun atesi düştü mü nasil oldu ? Düzelmistir inşaallah
menu guzel olmus canim , reglide gelmis guzel bi eksi gelir ozaman cumaya :)slm kızlar dünkü menüm:
sabah: omlet,1 dilim ekmek,bal ceviz,zeytin
ara:1 minik muz
akşam: 4kş bulgur pilavı,4kş kuru fasulye,yoğurt,turşu
ara:2dilim ayva,1 kuru kayısı
su:2lt
spor yoktu malsef regl den sebep
Tamam canim cok sevindim bu kararina, cumalari bildirimi aksatm yeter:)Ozgecim cok tesekkur ederimbi sure cumalari bildirim yapacagim. Insallah iyilestigimizde tekrar aktif olacagim tesekkur ederim Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Bugunku menunu yaz ilk firsatta canim :)Bu hafta menulerimi duzenli yazamadim biliyorum. Ama tam gaz devam dont panik
Bir sonraki gelisinde her sey yolunda gider umarim canim..Bu arada müfettişin begendigi tek bir ewrak yok sanirim. Her seye bi kulp takmiş. Tekrar gelecek...
Guzel olmus canim, hergun birkac dk eliptigi arttir feyzos, mesela yarin 18dk yap..bugün menüm
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 tane zeytin
1.5kk peynir
ara : 3 kuru kayısı
öğlen : 8 kaşık mantar yemeği
1dilim ekmek
2 kepçe yoğurt çorbası
akşam : 1 kaşık kuru fasulye
kıvırcık
2 kuru kayısı, 1minik mandalina
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
vucut esnetme hareketleri
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Guzel bir gun olmus canim, temizliginide yapmissin ellerine saglik:)Merhaba hanımlar
Bugün pek giremedim mutfak temizledim
Menüm
1100
Közlenmiş kırmızı ve yesil biber sarımsaklı cevizli
3 ksk yoğurt
1530
1 kivi 1 adet ceviz ici
1800
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
3 adet bilgurlu5 biber dolma
Salata tuzsuz 3 ksk yoğurt
Şu 2 lt
Spor yapamadim ama 2 saat mutfak temizledim
Çamaşır serdim ev topladım
Gece yatmadan lesie 2 mil yapicam
Selam canim nasilsinNerelerdesiniz kizlar, hazir misiniz cuma yarismamiza?
Sali aksam aran pek olmamis canim gec saatte daha hafif seyler tuketirsen iyi olur ama menulerinin geneli guzelSelam kızlar
salı menüm
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, peynir zeytin
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, az kuruyemiş
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün
Beyaz peynirli sandviç
Su 3lt
Spor: reglimin ilk günleri bide üşütmüşüm 2 gündür yatıyorum sadece
Çarşamba menüm
Sabah 12:00
Çeyrek bazlama tost, sekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
4 kaşık patates oturtma, 4 kaşık zeytinyağı kabak yemeği, yoğurt, acı biber kurusu 2 kaşık
Su 2 lt
stitch Yawrukush Kozmogirl17
Benim de bu aksam sinavim var bi davete gidicem ve bugun neredeyse hic bisey yemedim yani tabiki yedim ama hep ayak ustu atustirma oldu yarin sabahada kahvaltiya misafirlerim gelicek dagitmamam lazim kendimi hem bu gece hem yarinEvet çok şükürrr aynen öyle yediden sonra hiç.bişey yemiyorum bugün misafirliğe gittim vee başarıyla sonuçlandı
Tatlılar mı demezsin börekler poğaçalar makarnalar
Ben mercimek köftesi marul ve patates salatası yedim çok şükür
Akşam yemeği de yemicem sadece 8 9 gibi süt içerim tok tutuyor
Yarın eksi gelirmi bilmem sanki ödemi atıyor vücudum yıksa bu kadar kısa sürede böyle kilo veremem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?