merhaba kızlarr ben geldim :))
minnoşum takımdan ayrılmaktan vazgectım.kendime son bir şans verdim
merhaba kızlarr ben geldim :))
minnoşum takımdan ayrılmaktan vazgectım.kendime son bir şans verdim
merhaba hoşgeldin tatlım nasılsın
Takımdan ayrılmayı mı düşünüyordun sen bakim yapma sakın böyle şeyler pes etmek yok tatlım yaza az kaldı atalım kilolarımızı tekrardan vermeye başlıycaksın sıkma canını tatlım
annaaa ben nerdeyse 3 gundur hergun kacamak yapıyorum bugece 1 saat pılatesım var gelıncede yuruyus yapsamm acaba eksıye dusermıyım gercı tartılmadım ama kesın artıdayımdır dıye konusuyorum zatenn hooff ne yapsam belkı duserım ya du yesılcay ıceyım barım
oy üzülme minnoşum yaw spor yapcakmışın zaten eritirsin hepsini merak etme yeşilçayı bol bol iç su da iç tatlım gitcek cumaya kadar hepsi inş
merhaba hoşgeldin tatlım nasılsın
takımdan ayrılmayı mı düşünüyordun sen bakim yapma sakın böyle şeyler pes etmek yok tatlım yaza az kaldı atalım kilolarımızı tekrardan vermeye başlıycaksın sıkma canını tatlım
ayy ıyı cok sevındım karamelım takımdanda ayrılınca ıyıcene koyverıcektın cunku hosgeldın tatlım
ayy ınsallah ınsallah annacım ay bır suru rapor yazmam lazım yarına oyuzden hıcte spor yapasım yok usenıyorum ne yalan soylıyımmneysem bunların gıtmesı ıcın yapmam gerek bılıyorum sekercım
ay kızlar bu aralar herşey üstüme geliyor yaw...kilo anlamında yani...
kardeşim çok iştahsız 2 gündür annem yesin diye pişirmediği leziz yemek kalmadı.bugün ben en son yer diye kumpiri çok seviyo patates yaptım fırında içini de kumpir gibi hazırladım filan hepsini yedi allahtan ama ben de öldüm yani patatesi fırında çok severima ma atdına bile bakmadım montideyim ya işe bak ya...seve seve patatesi sevdi..bir de tatlı yaptım etimekli şerbetli şimdi budolabına kaldırdım yiyo yiyo ama ev halkına kilo aldırcak valla.
annemde bir yandan bana kansız kaldın diye çıkışıyo ciğer alcakmış yedircekmiş of hiç sevmem sevsemde yağlı hayatta yemem ki zaten... of çok sıkıldım bugün ama pes etmiycem kızlar bu benim sınavım ve bu seınavı geçicem 2 ay sonra nasılsa montinin 2. aşamasında olucam kaçamakalr var tek tesellim o zaten...inş 60 a da düşcem bakalım...
siz de iradenize hakim olun kızlar yaza az kaldı bu ayzı kilo düşüncesi olmadan geçirelimm incecik çıtır olarak
HOŞBULDUK canımçok iyiyim teşekkür ederim sen nasılın?
evet 2 aydır kılo vermem durdu hatta verdıklerımıde almaya başladımmoralim bozuldu takımdan ayrılmaya karar vermiştim ama son bir şans verdim kendime
haklısın kışın kilolarını saklamak kolay ama yazın ne yapıcaz her yerden bıngıl bıngıl sallanacak o yağlaro yüzden tekrar başladım rejime
hoşbulduk bitanem.napıyorsun bakalım.nasıl gıdıyor
HOŞBULDUK canımçok iyiyim teşekkür ederim sen nasılın?
evet 2 aydır kılo vermem durdu hatta verdıklerımıde almaya başladımmoralim bozuldu takımdan ayrılmaya karar vermiştim ama son bir şans verdim kendime
haklısın kışın kilolarını saklamak kolay ama yazın ne yapıcaz her yerden bıngıl bıngıl sallanacak o yağlaro yüzden tekrar başladım rejime
hoşbulduk bitanem.napıyorsun bakalım.nasıl gıdıyor
ayy annacım valla tebrık ederım ssenı masallah tatlımmaferım sen bu gıdısle yazıı cıpcıtır olarak gecırıceksın ınsallahh canım
ayy ınsallah ınsallah annacım ay bır suru rapor yazmam lazım yarına oyuzden hıcte spor yapasım yok usenıyorum ne yalan soylıyımmneysem bunların gıtmesı ıcın yapmam gerek bılıyorum sekercım
ben akşamki sporuma karar verdim canım hatta bir davet vardı kibarca erteledim cuma akşamına sırf akşam yememi ayarlamak ve spor yapmak için önce 40 dakika yürüyeceğim sonra 2 tane mekik çekeceğim sonrada eşim bana bir uzun sopa yaptırmıştı onu omuzuna alıp kollarını üzerinden atarak bacaklar açık bir şekilde sağa sola belden dönerek hareket ediyorsun belim sadece bunu yaparak incelmişti ona tekrar başlayacağım yani 2 saate yakın sporum devam edecek akşamda salatayı kaldırdım sadece yoğurt çorbası içeceğim çünkü yorumlardan öğlen abarttığım ortaya çıktı mekik çekmeyi her akşam artıracağım 3 şer 5 şer çünkü göbeğimi eritmem lazım bacaklarım içinde yürüyorum belim diçinde anlattığım hareketi yapacağım zaten benim kilom bu kısımlarda inan sadece diyetle olmuyor bakalım fazlalıklarım ne kadar sürede gidecek.
Menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt,1 kuru incir
Kahvaltı: 1 dilim t.b ekmeği, peynir, 3 zeytin, maydonoz, my marmelat
Ara:1 elma
Öğle:Fırında patlıcan kızartması yoğurtlu, salata,1 ceviz
Ara:2 kuru kayısı,3 taze hurma(umreden yeni gelmişti yaş hurma minicik zatenn)
Akşam:Ispanak yemeği, haşlanmış kuru fasulyeli salata ve yoğurt
Ara:1 meyve
3.5 lt su,yeşilçay,1.5 saat yürüyüş,15dk koşu
ıdare edıyorum ıste karamelım bol mısafırlı bol kacamklı bır haftasonu gecırdım oyuzden morallaer sıfır artı kılolar bol mıktarda var ama yarına kadar kendımı toparlamak ıcın herbıseyı yapmam gerek cunkum cuma gunude gıresuna gıdıyorum yoksam mahvaolurum ben bılıyorum kendımı . ıyıkıde ayrılmamısssın tatlım sevındım senın adınaa
dogaaaaaa hosgeldınn
meyvemm nereye gıttı kızlar yaa
hımmm menu super spor superr sana 10 uzerınden 11 puan verıyorum annacımm
sorma bende bol kaçamaklı bir hafta gecırdım verdiğim o gramları aldım.yazın 1 haftalık tatilim var.antalyaya gıdıcem.o zamana kadar 55 kılo olmak istıyorum.inş. o günleri görürüm
neyse kızlar ben malesef gitmek zorundayım.çok işim var yine bugün
hepinizi kocaman öptüm byy
sorma bende bol kaçamaklı bir hafta gecırdım verdiğim o gramları aldım.yazın 1 haftalık tatilim var.antalyaya gıdıcem.o zamana kadar 55 kılo olmak istıyorum.inş. o günleri görürüm
neyse kızlar ben malesef gitmek zorundayım.çok işim var yine bugün
hepinizi kocaman öptüm byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?