kızzlar ben geldim.. offf bi elektiriler kesildi ondan sonrada net düzelmedi gitti kk acılmıyordu pc i kapadım actım resetledim vs ancak geldi işin tuaf yanı msn acılıyor ii güzel form siteleri acılmıyor..
nys
annacım ben senin kadar cok kullanamam sekercim pcos um var benim günlük 1 tane seklinde 10 gün kullanıcam.ama cok fazla ödem olucak bu sürecde ve ben şişicem 1 tane aldım bu gün yüzüm kıpkırmızı oldu sonucda hormon yüklemesi olucak progesteron kesinlikle ödem yapıyor..
minnosum geldim canımm geldimm.ekmek yapmam makinemi aldık. süpürgeyide onu alıcaz galibaama bi kac zaman sonra yani annemler nişanı kabul ederlerse şuan için erken olduğuna karar verdik
karemelim hosgeldin kuzu nerelerdesin sen kacıyormussun öyle duymustum ama ii doğru karar vermişsin
karciceğim o sopa hareketi cok zararlı onu asla ama asla yapma bide mekik cekerken karnını içeri cekip yapıyorsun dimi ben senin yerinde olsam plates videosu indirip öyle yaparım plates karında yanları eritecek cok güzel hareketler var..
kızzlar ben geldim.. offf bi elektiriler kesildi ondan sonrada net düzelmedi gitti kk acılmıyordu pc i kapadım actım resetledim vs ancak geldi işin tuaf yanı msn acılıyor ii güzel form siteleri acılmıyor..
nys
annacım ben senin kadar cok kullanamam sekercim pcos um var benim günlük 1 tane seklinde 10 gün kullanıcam.ama cok fazla ödem olucak bu sürecde ve ben şişicem 1 tane aldım bu gün yüzüm kıpkırmızı oldu sonucda hormon yüklemesi olucak progesteron kesinlikle ödem yapıyor..
minnosum geldim canımm geldimm.ekmek yapmam makinemi aldık. süpürgeyide onu alıcaz galibaama bi kac zaman sonra yani annemler nişanı kabul ederlerse şuan için erken olduğuna karar verdik
karemelim hosgeldin kuzu nerelerdesin sen kacıyormussun öyle duymustum ama ii doğru karar vermişsin
karciceğim o sopa hareketi cok zararlı onu asla ama asla yapma bide mekik cekerken karnını içeri cekip yapıyorsun dimi ben senin yerinde olsam plates videosu indirip öyle yaparım plates karında yanları eritecek cok güzel hareketler var..
selam kızlar dün gelemedim, güneşi görünce temizlikten başımı kaldırmadım, çok yoruldum vallaaa
hemen dünkü ve bugunku menucuklerimi yazayım
dünkü menum
sabah: !HAŞLANMIŞ YUMURTA !KK BEYAZ PEYNİR;KREM PEYNİR; IKİ ZEYTİN ;'DİLİM KEPEK EKMEĞİ
ARA: 1muz
öğlen. çorba , beş adet ızgara köfte bir dilim ekmek kepekli
ara: elma
akşam. bir dilim tost
bugunku menum
sabah: 2dilim tost kepek ekmeği ile ypılmış
ara: yok
öğlen: 1.5 kase şehriye çorbası 2dilim kepek ekmeği
ara: elma
akşam: ızgara et tavuk veya balık+salata+çorba
kızlar ben de bugünkü menümü yazıyım
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim light beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, yağsız bol nar ekşili salata
afiyet olsun canım cumaya süper bir rakam görcen inş
hoşgeldin meyvemm merak ettik seni canım :78:
ay doğru tatlım sana zararlı olabilir...bana doktor öyle demişti sabah akşam al diye ondan öyle almıştım ben...ay kıyamam canım inş bir an önce olup rahatlarsın bu arada ekmek yapma makine si süper bir şey çok sevindim hayırlı olsun canım.. sen kullan bakalım memnun kalırsan bana söyle bende alcamm
hayırlı olsunn gule gule kullan meyvemmm . evet süpürgeye erken henuzz bekle tatlımm
tamam canım yapmam zararlıysa. arkadaştan cd istedim plates cd si getirsin o zaman ona bakarak yaparım.
selam kızlar dün gelemedim, güneşi görünce temizlikten başımı kaldırmadım, çok yoruldum vallaaa
hemen dünkü ve bugunku menucuklerimi yazayım
ayyy bir saat sporum bitti normalde sabahki planıma göre 135 dk spor yapıcaktım..
60 dk sı bitti yapabildiğim kadarını yapıcam alan yarın aksama kalıcak.. Ama 120 ye tamamlamak için uğrasıcam.. Inş yaparımm
ayy zevcanım masallah ya valla masallahsuper spor yapıyorsun tatlım ya 55 ı hakedıyorsun cok yakın zamanda görüceksın oyuzden sekercım
canım benim vücut cok yağlı gecen sene bu sıralar yağ oranım %40 dı düşünsene iç organ yağlanmam yoktu ama masallah vücudumun dısı kat yağ doluydu artık her gören ne güzel zayıflamıssın diyor ama yeni baslıyor benim zayıflamam bu yağlar erimeli sekercim..
Sağlığım için daha cok önemli bu durum.. Zaten yazda geldi dayandı.. En kısa zamnda 55 olmam sart artık..
Sende hızlan canım bak mart bitiyo 62 ye inmen lazım cabucak..
hoooff evet meyvem ya mart bıtıyor ben hale daha 62 olamadımm nıyeyse bı sogudum spordan bugecede gıtmıycektım pılatese kocama sınırlendım oyuzden gıttım onunla oturmamak ıcın .neysem 4 tane raporu bıtırdım ama daha gerıde 6 tane daha var yazamıycam yatıcam herhalde uykum var yorgunum yaa neyse zevcanım senı mezun edıcegız sen cok calıs tatlım benım kalaN kılolar esas kılolar zor gıder artıkım
ayy neden öyle diyorsun minnosum yaa benimde kalan kilolar 7-8 senelik falan ben nasıl uğrasıyorsam gdicek die sende uğras..
Eninde sonunda gidicek ve biz bu yaz tatilde cıtır olucaz..
Minem yoruldum soğudum demek yok. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu kadar basarmısken yoruldum demek olmazz.. şimdi yat dinlen sabah erkenden kalk yarım saat yürüyerek basla güne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?